Neljä kristallia laukussani

Huomenta te kaikki ihanat! En malta olla heti hehkuttamatta erästä asiaa (ei, loma ei vielä alkanut) heti ensimmäisenä.. Sain nimittäin tällä viikolla vihdoinkin teettämäni astrologisen syntymäkarttani ja analyysin siitä, ette tiedä kuinka tohkeissani olen siitä ollut! Kirjoitan kartasta enemmän heti kun ehdin ajatuksella lukea ja sisäistää nuo kaikki 35 sivua. Tähän saakka on tullut vastaan varsin mielenkiintoisia juttuja ja haluan käsitellä aihetta paremmalla ajalla myös täällä blogin puolella! 🙂 Juuri kun ehdin maanantaina ajatella, että ah kun on ollut erikoisen rauhallista, niin jostain puskee taas kamala kiire ja paniikki päälle.. Noh, vielä reilu viikko lomaan ja sen varalle onkin vaikka mitä siistejä juttuja mielessä. Tänään meillä on pojan kanssa taas vaihteeksi aika lääkärille. Pituuskasvua seurataan edelleen ja tällä kertaa vuorossa ravitsemusterapeutin vastaanotto, huoh. Eiköhän se tästä taas.. Yritän huomenna palailla blogiin kuulumispostaukselle.

Yksi päivä havahduin siihen kun kaivoin laukustani muutaman kiven, jotka jostain kumman syystä olivat sinne ajautuneet. Ja juuri nämä neljä kiveä. Tästä on nyt noin kuukausi aikaa ja mietin tuolloin toimstolla hetken sohvalla istuen, että pakkohan näissä kivissä on ollut jotain erityistä tuohon aikaan kun olen ne vaistomaisesti napannut mukaani, jotta ne olisivat lähelläni. Usein toimistolla otan työskennellessäni yhden kiven käteeni pyöriteltäväksi. Itseäni tämä auttaa keskittymään, rauhoittumaan tekemään yhtä asiaa ja myös ajatusten palauttamisessa. Kun olen saanut yhden homman tehtyä, saatan viettää hetkisen kiveä näperrellen tai ihmetellen, ikäänkuin tauottaen aivojani.

Kesän luku-urakalla on muutama kiviterapiaan keskittyvä teos ja olen aivan koukuttunut aiheeseen! Olen nyt jonkin aikaa tehnyt semmoista chakrojen puhdistamista ja aktivoimista sopivien kristallien avulla, mutta ehkä noiden muutamien muiden teosten jälkeen uskallan postailla aiheesta enemmän. Älkää pelätkö, en ole muuttumassa sataprosenttiseksi hihhuliksi, mutta mikä mielestäni on tärkeää, on avata mielensä muille vaihtoehdoille. Kuten esimerkiksi sille, että voisiko jollekin oireelle olla toinenkin vaihtoehto kun lääkehoito? Kehon chakrojen ja energoiden epätasapainot voivat oireilla monilla tavoin ja olen itse alkanut ajatella, että oli sitten täyttä huuhaata tai ei, haluan tietää asiasta enemmän. Itämaiset kulttuurit ovat harjoittaneet näitä oppeja jo vuosituhansia, meillä suomessa taas on todella vahva usko länsimaiseen lääketieteeseen. Enkä yritä millään tapaa kiistää sitä, vaan ymmärtää niitä muitakin ajattelutapoja.

En itsekään lähtisi missään nimessä lääkitsemään sairauttani ensisijaisesti poppakonsteilla, mutta jos nämä ovat keinoja esimerkiksi vahvistaa sisäistä intuitiota, yhteyttäsi maapalloon ja saada jonkinlaista sisäistä tasapainoa, miksi et haluaisi tietää asiasta enemmän? Mielestäni olisi epäkunnioittavaa ensiajatuksella tyrmätä esimerkiksi vuosituhansia käytössä olleet ayurvediset opit tai intialainen näkemys ihmisen hyvinvointiin vain sen perusteella, koska lääketiede nyt vain on meille länsimaisille se ensimmäinen oljenkorsi melkeinpä mihinkä tahansa vaivaan. Jos joku käytäntö on ollut käytössä jossain ikuisuuden ja hyväksi koettu, tuskin on kyse mistään aivan hölynpölystä. Sama homma kun länsimaa on kunnolla herännyt meditaatioon ja joogaan, sekä niiden valtaviin terveyshyötyihin vasta ihan viime vuosina. Ottaen huomioon, että nämä ovat olleet käytössä Intiassa jo iät ja ajat.


Tänään hieman lyhyempi postaus, koska en eilen yksinkertaisesti ehtinyt kunnolla tehdä blogijuttuja, olimme illan suussa nimittäin pojan tarhakaverin ekoilla kaverisynttäreillä! 😀 Mutta tähän keskiviikkoon suosittelen kuuntelemaan nuo kaksi biisiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.