Tulevan kesän ABC

Kaupallinen yhteistyö: Change Lingerie

Viime vuonna tein kesän lopulla ”kesän aakkoset”-postauksen, mutta nyt ajattelin tehdä tämmöisen käänteisen version, nimittäin miettiä tulevaa kesää. Mitä kaikkea haluaisin sisällyttää tulevaan kesään ja mitä on tullut vastaan tähän mennessä? Postauksen kuvituksena on jemmassa olleita bikinikuvia Malediiveilta. Mikäs nyt sopisikaan paremmin kesäpostaukseen?

Mitä sitten tulee mahdollisesti mahtumaan tulevaan kesään?

Aurinko. Tärkeimmät ensin tietenkin! Eihän kesästä tule tietysti mitään ilman aurinkoa ja onneksi olemme tähän saakka saaneet nauttia ihanista keleistä, jotka toivon mukaan myös jatkuvat. Itse olen kesäisin ja auringossa aivan eri ihminen kuin talvikaamoksen keskellä. Aurinko siis todella tekee ihmeitä.

Bikinit. Ovat useimmiten ainakin itselläni rantalomilla ja kesäisin käytössä useammin kuin alusvaatteet, melkeinpä päivittäin. Siksi panostankin bikineissä semmoisiin, jotka oikeasti ovat kestäviä ja ajattomia vuodesta toiseen.

Changen bikinit. Näissä Malediiveilla napsituissa kuvissa ovat päällä juurikin Change Lingerien bikinit, joissa ihastuin ensinäkemällä erityisesti tuohon erikoiseen selkäosaan. En aikaisemmin ole omistanut ainuttakaan korkeampaa bikinien alaosaa, mutta näihin olen tykästynyt! Materiaali on näissä bikineissä todella jämäkkää ja kestävää. Changen alusvaatteet ovat jotain, mihin olen luottanut jo vuosia, mutta nyt olen ihastunut myös merkin biksuihin, joita löytyy malleja ja kokoja kaikenmuotoisille vartaloille.

D-vitamiinin tankkaus. Kesäisin haluan viettää mahdollisimman paljon aikaa ulkona. Jotenkin tuntuu haaskaukselta kököttää sisätiloissa, siksi olen nytkin pyrkinyt olemaan ulkona niin paljon kuin mahdollista. Tekemässä töitä, lukemassa, leikkimässä ja käsitöiden parissa.

Edistysaskeleita. Kesälomalleni minulla on pari ihan erityistä suunnitelmaa, joista olen superinnoissani! Näistä enemmän myöhemmin. Pahoittelut teaserista! 😀

Fluoriitti, jonka ostin kesän onnenkiveksi ja siitä saakka onkin tuo värikäs kivi liikkunut mukanani laukussa. Jatkossa kivi ehkä muistuttaa juurikin asioista ja muistoista, joita tuli koettua tänä kesänä.

Grillaus. Tietenkin! Sehän kuuluu meillä suomalaisilla kesään ihan pakollisena juttuna. Omat grilliherkku-lempparini ovat edelleen mustapekka-juustolla täytetyt herkkusienet, niitä ei voita yksinkertaisesti mikään.

Helteet. Rakastan helteitä ja pakko myöntää, että nyt viime viikkojen lämpiminä päivinä meidän pihassa (jonne ei siis tuule käytännössä lainkaan) on ollut jopa liian kuuma! Siis miettikää 😀 Tarkoitan siis semmoista, etten ole pystynyt enää lukemaan kirjaa kun tuntuu siltä, että aivot sulavat lämmöstä, haha! Silti toivon, että tästä kesästä tulisi kunnon inkkarikesä ihan koko Suomeen.

Italia. Tämä olisi voinut olla myös Gardajärvi, jossa piipahdin aikaisemmin. Aikaisemmin en reissannut kesäisin minnekään, vaan pidin lomani aina kesäkauden ulkomailla. Nyt viimeiset kolme kesää on kuitenkin tullut käytyä kesän aikana ainakin viikon Euroopan reissulle ja kesäreissuista onkin tullut tietynlainen tapa. Ehkä seuraavaksi se Sardinia tai Amalfi..?

Juhannus. Uskokaa tai älkää, mutta viime vuonna vietimme juhannuksen todella tylsästi kotona. Pidän itse juhannusta ehkä vuoden ainoana pyhänä, jolloin tulisi olla jossain muualla kun kotona, mielellään tietysti mökillä. Tänä vuonna suuntaamme viettämään keskikesää järvimaisemiin, eli hyvällä tuurilla pääsen tänä kesänä jopa kesäturkista eroon.

Kesäloma. En muista milloin olisin viettänyt töistä oikeasti kesälomaa. Viime kesänä olin tosin kotona mammailemassa, mutta edellisestä virallisesta kesälomasta on vuositolkulla aikaa. En esimerkiksi ikinä ole käyttänyt lomapäiviäni ja lomaillut kokonaista kuukautta kesä-, heinä-, tai elokuussa. Pidämme töissä koko toimiston kiinni heinäkuussa, joten tietty myös minä lomailen silloin. Kerrankin! Nyt kun on asennoitunut heinäkuun lomaan, ei sitä sitten malta olla ajattelematta ollenkaan. Ensi kuuta odotellen siis!

Lukeminen. Tässä aion tänä kesänä kunnostautua oikein olan takaa. Tähän saakka olen saanut luettua jo kolme kiinnostavaa kirjaa toukokuun jälkeen ja iso pino odottaa. Astrologia, meditointi, kundaliini ja kristalliterapia. Siinäpä on muutamia aiheita makkarin pinon kirjoista! Melko erikoisia aiheita siis. Välillä on hyvä perehtyä joihinkin aivan uusiin aiheisiin ja muutakin kun pelkkiä dekkareita, vaikka itse kova dekkari- ja jännityskirjojen ystävä olenkin.

Meditointi. Asia, jota aion tehdä päivittäin myös kesälomalla. Vaikka olen yrittänyt pitää meditoinnin arjessani mukana, havahtuu välillä siihen, että on mennyt viikko ja unohtanut koko homman. Monesti sitä ajattelee, ettei mukamas ole aikaa meditoida, mutta oikeasti jo minuutti-parikin on hyödyllistä aikaa.

Naturel. Pyrin viettämään lomani ainakin pääasiassa meikittä. Viimeisten parin kuukauden aikana olen viettänyt paljonkin aikaa arkena täysin meikittä ja se on ihan parasta! Kesäisin ei tarvitse muutenkaan paljoa meikkiä, ainakin itselläni iho nauttii aina valtavasti lämmöstä, auringosta ja kosteammasta ilmasta, mikä näkyy tasaisempana ihonsävynä ja semmoisena tietynlaisena hehkuna. No, tiedättehän! Meikittömyys on aivan parasta ja täytyyhän ihonkin antaa välillä lomailla.

Onni ja positiiviset ajatukset. Näihin asioihin aion keskittyä kesällä. Miettimään hyviä juttuja, nauttimaan hetkestä ja yrittää murehtia vähemmän turhista. Kun keskittyy miettimään sitä, mikä on hyvin juuri nyt sen sijaan, että murehtisi tulevaa, vähenee stressi huomattavasti. Helpommin sanottu kuin tehty, mutta ainakin kannattaa yrittää!

Pulikoiminen. Siksi pulikoiminen, koska uimisen U oli jo varattu ukkoselle 😀 En ole käynyt Suomessa uimassa meressä tai järvessä pariin vuoteen. Miettikää! Tai siis oikeastaan siis kahteen vuoteen, silloin taisin käydä kerran ja se oli juhannuksena mökillä. Tänä vuonna olisi tietty ihan kiva päästä vähän enemmänkin rantsuilemaan.

Ruoka. Kesäisin tulee herkuteltua aina reippaasti ja ihan ansaitusti! Innostun usein kesäisin useammin leipomaan piirakoita, syön jäätelöä ja käymme ulkona syömässä kivoissa paikoissa. Lisäksi on kesäruoka kotona ihan parasta. Kesäperunat, kala, kotimaiset kasvikset, letut.. Lista voisi jatkua loputtomiin!

Saunominen. En varsinaisesti ole mikään himosaunoja, vaikka meillä kotona sauna onkin. Noin kerran-pari kuussa on tahti, jolla yleensä saunon. Silti saunominen mökillä on ihan eri juttu. Löylyistä suoraan uimaan, sehän kuuluu kesään! Toivon, että pääsisin tänä kesänä ainakin kerran rantasaunaan.

Tanska. Suuntaan heinäkuussa ekaa kertaa ikinä Tanskaan, uskokaa tai älkää! Ainut Pohjoismaa, jossa en ole käynyt muuta kuin muutaman kerran lentokentällä. Kööpenhamina on ollut reissulistalla jo vuosia ja keväällä bongasin sinne edulliset lennot. Tällä kertaa siis semmoinen kesän miniloma, en malta odottaa!

Ukkonen. On nimittäin ihan parasta! Jyväskylässä ukosti huomattavasti useammin kuin täällä Etelässä ja kesät olivat muutenkin mielestäni kuumempia sisämaassa. Kesäukkoset ovat aivan parasta! On niin ihana käpertyä ukkosella ja sateella sohvalle viltin alle tunnelmoimaan tai nukkua yöllä silloin kun tietää ulkona myrskyävän. Se on jotenkin todella rentouttavaa, enkä ole koskaan pelännyt ukkosta, päinvastoin.

Virkkaus. Käsitöiden suhteen olen vaihtanut hetkeksi neulomisen virkkaamiseen. Kivaa vaihtelua! Nyt olenkin yrittänyt koota ideoita virkkuutöistä, tällä hetkellä on työn alla esimerkiksi torkkupeitto pojalle.

Äiti+poika-aika. Heinäkuussa lomailemme yhdessä pojan kanssa, mikä tarkoittaa kivoja kesäaktiviteetteja yhdessä. Puistoleikkejä, nurmikolla juoksemista paljailla varpailla, pallon heittämistä hauvoille, retkiä ympäri kesä-Helsinkiä ja ekaa kertaa Linnanmäen pienten laitteissa hurvittelua.

Mitä juttuja tulee kuulumaan teidän kesäänne?

 

Ja ps. mitä tykkäätte bikineistä? Tuli ihan kamala ikävä Malediiveille!

4 vastausta artikkeliin “Tulevan kesän ABC”

  1. Kesä menee pitkälti töissä; muutama viikonloppu on varattu markkinoilla käymiseen. Lisäksi tiedossa on kummitytön rippijuhlat ja 1-vuotisbileet. 🙂

  2. Aivan ihania nää kuvat, todella ihana tunnelma ja hyvällä maulla otettuja kuvia. ???? Bikinit ovat myös ihanat, mie kanssa käytän Changen bikineitä eniten, hinta-laatusuhde on loistava. ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.