Erilaisia juhannustaikoja: Kodin puhdistaminen negatiivisista energioista

Näin alkuun mainitsen, että nyt jos koskaan on tällä postauksella todellinen hihhulivaroitus! Eli jos minkään sortin true hihhuleissönit ei nyt nappaa, niin kannattaa jättää lukeminen siihen paikkaan. Jokunen viikko sitten innostuin nimittäin testailemaan jotain ihan uutta ja melko erikoistakin. Asia, jota olin tuumaillut jo jonkin aikaa, mutten ollut saanut aikaiseksi metsästää käsiini tähän tarvittavaa valkoista salviaa. Kyseessähän on tietysti kodin puhdistaminen negatiivisista energioista.

Mitä tulee negatiivisiin energoihin, on tilan puhdistamista valkoisella salvialla suositeltua esimerkiksi ennen meditaatiota tai joogaa, uuteen kotiin muuttaessa, riidan jälkeen tai ihan milloin vain kun ilmapiiri kotona tai tilassa on jollain tapaa ”kireä”.  Salviaa on käytetty puhdistamaan huonoja energioita ihmisistä ja tiloista jo ammoisista ajoista lähtien, Amerikan alkuperäiskansat ovat käyttäneet juuri valkoista salviaa puhdistusrituaaleissaan. Salviaa voi käyttää myös henkilöpuhdistukseen, tilojen lisäksi karkoittaa se negatiivisia energioita ihmisten ympäriltä ja puhdistaa chakroja. Huonotuulisuus, masentuneisuus tai tietynlainen seisahtunut tunne voi olla merkki siitä, että ympärillesi on kertynyt kirjaimellisesti kiusanhenkiä, jotka tulee puhdistaa pois. Lisäksi luo rituaali hyvän pohjan kaikenlaisen uuden rakentamiselle, ikäänkuin ”puhtaalta pöydältä aloittamiselle”. Tähän ovat uskoneet monet alkuperäiskansat jo vuosituhansia.

Salvianippu sytytetään päästä vain sen verran, että se alkaa hieman savuta. Tämän jälkeen kuljetetaan savua ympäri asuntoa ja annetaan sen puhdistaa. Myös tässä on hyvä kuunnella intuitiotaan, se kyllä kertoo sinulle sen, mitkä paikat tarvitsevat erityistä puhdistusta. Puhdistusrituaaliin kuuluu oikeasti myös mantrojen lausuminen, jotka auttavat ajamaan huonot energiat ulos ikkunoista. Näitä tulee lausua mielessään (tai ääneen) samalla kun ”ajaa pahat energiat pois”.

Ja sitten teitä kiinnostaa varmasti ne kokemukset 😀 Tästä lähtenyt käry oli kyllä melkoinen, enkä itse rehellisyyden nimissä suoranaisesti rakasta salvian tuoksua. Mutta hei! Vaikka olenkin todellinen kotihiiri muutenkin, on tämän puhdistuksen jälkeen ollut kotona entistäkin parempi fiilis. Kuten mainitsin, vietimme viime viikolla ihan erityisen ihanan viikonlopun ihan vain kotona ja meillä on ollut jotenkin aivan uudelainen tunnelma täällä. Aivan outoa, että tajusin tämän vasta nyt tätä tekstiä kirjoittaessa! Ehkä meille on tässä vuoden mittaan tarttunut kaikenlaisia stressienergioita, jotka nyt lähtivät tiehensä ja auttavat rentoutumaan. Voi tietty olla vain pääni sisällä, mutta ainakin oli kiva kokeilla. Ja älkää ottako liian tosissanne tätä 😉

Jos olet rohkea tai kokeilunhaluinen, testaa! Oman salvianippuni tilasin Etsystä ja ihan pienikin lehti riitti saamaan melkoisen käryn, haha.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.