Mitä te toivotte blogiltani?

Kuten ehkä olen täällä jauhanut, jään ensi viikolla lomalle ja haluan heinäkuussa omistautua vieläkin enemmän blogilleni. Olen aina saanut teiltä aivan parhaita postaustoiveita ja parhaani mukaan olenkin niitä pyrkinyt toteuttamaan. Ja koska haluan toteuttaa juuri semmoista sisältöä, joka teitä kiinnostaa, toivoisinkin teiltä palautetta sen suhteen, mistä te haluatte lukea enemmän?

Esimerkiksi seuraavia aiheita olen tuumaillut lähiviikoille:

 

Astrologinen syntymäkarttani ja mitä se kertoi minulle itsestäni?

Ystävyyssuhteet aikuisena

Näin ajattelen painostani ja kehostani

What’s in my bag – päivitetty versio

Viikon kristalli-katsaukset 

Miten hinnoittelen blogiyhteistyöni?

Kesän toimivia aurinkotuotteita

Kiinnostavatko nämä aiheet, joita olen miettinyt ja tuleeko mieleesi jotain muuta, mitä toivoisit blogiini tai kenties aihe, josta toivoisit enemmän sisältöä? Koti, perhe, kauneus, asukuvat? Olen hurjan kiitollinen jokaisesta ideasta! <3

 

Kuva Jutta

6 vastausta artikkeliin “Mitä te toivotte blogiltani?”

  1. Blogiyhteistyön hinnoittelu kiinnostaa ainakin täällä. Minultakin on muutamia yhteistöitä pyydetty, mutta toistaiseksi olen hylännyt ne.
    Haluaisin myös tietää, millainen on ollut parikymppinen Iines. Onko hän muuttunut paljon 10 vuodessa?

  2. Reissujuttujasi on aina tosi kiva lukea. Lisäksi tykkään lukea ihan perus pikkulapsiarkijuttuja kun täälläkin asuu pieni taapero? Asukuvat, koti/sisustusjutut, kirjasuositukset, kirppislöydöt… Nämä aiheet kiinnostaa myös aina.

    1. Hei ja kiitos! Lapsijuttuja onkin ollut viimeaikoina normaalia vähemmän. Niitä siis tulossa lisää ensi viikosta lähtien kun lomailemme naperon kanssa 🙂 Ihanaa viikkoa!

  3. Käsityöjuttuja. Niistä saa niin paljon inspistä nimimerkillä kaksi villapaitaa ja yhden mekon tehnyt (tai tekeillä… 😀 ) enkä varmaan olisi aloittanut niitä jos en olisi täältä lukenut kuinka helppo on tehdä villapaita 😀

    1. Hei ihanaa kun oot saanut tehtyä villapaidan!! 🙂 Lähiaikoina on tulossa jonkinlaista sisustusjuttua, kunhan pääsen lomalla enemmän hommiin ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.