Mitä astrologinen syntymäkarttani kertoi?

Muutama viikko sitten pistin pienen harkinnan jälkeen tilaukseen astrologisen syntymäkartan, jota täällä jo ehdinkin hehkuttaa heti saatuani valmiin tähtikarttaraporttini. En oikein tiedä mitä yleisesti odotin tuolta syntymäkartalta, mutta olen kuitenkin hurjan tyytyväinen, että päätin sen teetättää. Tuloksena siis 35-sivuinen reportaasi astrologisesta syntymäkartastani, sekä lähitulevaisuuden ”astrologinen sääennuste”. Jännää!

Tietystikään en odottanut tältä mitään absoluuttisia totuuksia tai valmiita neuvoja. Nämä, kuten nyt esimerkiksi horoskoopit antavat sinulle enemmänkin viitteitä poluista, joita sinulla on mahdollista valita, ei niinkään mitään suoria toimintaohjeita. Idea on enemmänkin auttaa ymmärtämään itseään, asioita eri näkökulmilta ja yleisesti suhtautumaan tulevaisuuden suhteen niin, että teoillasi on merkitys siihen, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Mikä tässä analyysissä muuten oli myös aivan super mielenkiintoista, oli analyysit aiemmista elämistäni, eli inkarnaatioista!

Astrologinen syntymäkartta on siis tähtikartta taivaankappaleiden ja elementtien sijainneista syntymähetkellä. Missä asennossa planeetat ovat olleet suhteessa toisiinsa ja mitä se tarkoittaa astrologisessa mielessä?

Teetätin tähtianalyysin Smiling Starsin Erkillä ja voin hurjasti suositella! Maksoin kartoituksesta 135e, joka tietty on ehkä jonkun mielestä kova hinta, mutta toisaalta taas ei ja omalla kohdallani juuri semmoinen juttu, johon voin helpostikin laittaa tuon verran rahaa. Analyysi on mahdollista saada myös kasvotusten, itse pyysin tuon kirjallisen, koska pelkäsin että olen tapaamisessa niin tohkeissani, että unohdan jotain tärkeää. Siitä on hyvä, että voin palata tuohon kirjalliseen raporttiin aina kun siltä tuntuu 🙂

Kuten aiemmassa horoskooppipostauksessani täällä kerroinkin, olen Leijona ja syntynyt ensimmäisenä aurinkomerkki Leijonan päivänä, heinäkuun 23. Nouseva merkkini on Jousimies ja voisin todeta, että nämä menevät kohdallani todella nappiin. Varsinainen aurinkomerkkihän kuvastaa sinua sellaisena kun olet oikeasti ja nouseva merkki taas enemmän sitä, millaisen käsityksen muut, esimerkiksi vielä vieraat ihmiset sinusta saavat. Eli semmoinen yleinen habitus tai asenne, joka ihmisellä on ja mikä näkyy ulospäin, vaikkei henkilöä kovin hyvin tuntisikaan. Niille, joilla nouseva merkki on Jousimies, sanotaan olevan esimerkiksi vahvasti aatteellisia, omaavan vahvoja mielipiteitä ja heille matkustelu, sekä vieraiden kulttureiden näkeminen on tärkeimpiä asioita elämässä. Kyllä, tunnistan itseni näistä vahvasti.

”Askendentin kautta ihminen suhteuttaa toisiinsa sisäisen ja ulkoisen todellisuuden. Nousumerkki onkin filtteri kaiken sen välillä, joka on olemassa horoskoopissa, ja sen välillä, joka on olemassa ulkoisessa maailmassa. Askendenttisi Jousimies saa Sinut näkemään itsesi rehellisenä, eettisesti vahvana ja henkisesti suoraselkäisenä ihmisenä. Se antaa Sinulle myös kaipauksen nähdä maailmaa matkustellen ja siten avartaa itseäsi ja näkemyksiäsi. Usein Jousimies-nousuisen avioliitto viivästyy, koska askendentin olemuksessa on nuorekkuutta, matkustushalua ja seikkailumieltä korostavia piirteitä.”

 

Mitä omassa astrologisessa syntymäkartassani sitten sanottiin? Poimin teille muutaman osuvan kohdan Erkin laatimasta tulkinnasta:

 

”Karttasi on yleisilmeeltään varsin tulinen, sillä viisi planeetta on sijainnut tässä elementissä eli Leijonan, Jousimiehen ja Oinaan merkeissä syntymähetkelläsi. Tuli on tietysti kuuma, lumoava ja joskus myös tuhoava elementti, joka korostuessaan kartalla antaa innostuneisuutta, mutta joskus myös ylenmääräistä hanakkuutta, taipumusta tulistumiseen, aggressiivisuutta ja kiukkuakin. Tässä pitää oppia vähän käyttämään myös jarruja ja harkintaa, muuten voit ajaa välillä elämässäsi ylinopeutta, jos “mopo karkaa käsistäsi”.”

”Kyseinen tulipainotus antaa joka tapauksessa elämänhalua, energiaa, optimistista elämänkatsomusta, dynaamisuutta, tahdonvoimaa ja itseluottamusta. Luonteessasi on lämpöä, joka vetää muita ihmisiä puoleesi. Muista kuitenkin välttää liiallista itsekeskeisyyttä ja omaan napaan tuijottamista, samoin ajoittaista laiskuutta ja korostunutta nautinnonhalua.”

Kyllä, koen olevani melko ”tulinen” ja temperamenttinen. Saatan tulistua nopeasti, mutta toisaalta tuo tulisuus tuo myös semmoista tietynlaista tahdonvoimaa ja kykyä pistää hommat hoitumaan, eikä jäädä ihmettelemään.

”Kuumerkkisi Rapu – tässä merkissä sijaitsevat lisäksi Merkurius ja Venus – tuo sitten tähän Leijona-energiaan vastapainoa emotionaalisella herkkyydellään, alttiudellaan ulkopuolisille vaikutteille, hoivaavuudellaan ja äidillisyydellään. Oletkin arkkityyppistä Leijonaa tunteellisempi ja herkempi. Sinun on täytynyt kuitenkin oppia välttämään emotionaalisia äärimmäisyyksiä. Sympatiasi ovat syvät, ja niiden myötä olet luonut läheisiä ja syviä ihmissuhteita. Kun pidät jostain ihmisestä, hyvin luultavasti pidät tästä todella syvästi, mikä on kyllä voinut myös tuoda tullessaan loukkaantumisia, kun ihmiset ovat ymmärtäneet Sinut joskus väärin.”

”On tärkeää, että kykenet hallitsemaan ajoittaisen huolestuneisuutesi ja eliminoimaan äärimmäisyydet sekä pitämään omat emotionaaliset impulssisi riittävästi kurissa. En tässä tietenkään tarkoita niiden tukahduttamista, vaan hallitsemista ja kanavointia rakentaviin uomiin. Itse asiassa intuitiosi kuunteleminen voi osoittautua yhdeksi tärkeimmistä “työkaluistasi” henkisellä pyhiinvaellusmatkallasi täällä aineen valtakunnassa.”

Myös tämä menee nappiin. Vaikka tietyiltä osin olen melko ”kovis”, olen silti myös todella herkkä. Menen helposti pois tolaltani esimerkiksi yleisestä maailman pahuudesta, olen tunnollinen ja stressaannun helposti. Pyrin luottamaan intuitiooni, mutta tavoitteenani olisikin vahvistaa sitä entisestään.

”Aurinko Leijonan merkissä viittaa siihen, että eräässä tärkeässä aiemmassa elämässä osoitit johtajanlahjoja ja opastit ihmisiä, jotka ilman apuasi olisivat menehtyneet. Tästä toiminnastasi olet saanut henkisen lahjan, yhteyden aloitteellisuuden ja johtajanominaisuuksien korkeaan henkiseen lähteeseen, josta voit halutessasi vetää tässäkin inkarnaatiossasi olemukseesi ko. ominaisuuksia. Mutta haasteena on antaa opastusta ja ilmentää johtajuutta omaksumatta itselle liian tärkeää, itsekeskeistä roolia, koska itsekorostus ja ylpeys ovat Leijonan kompastuskiviä. Olemuksessasi voi olla määräilevyyttä ja hallitsevuutta, jopa niin että siinä voi olla muilla kestämistä. Toisaalta voit olla hyvinkin perso imartelulle, ja turhamaisuus saattaa olla todellinen Akilleen kantapääsi.”

”Paras tapa välttää näiden kielteisten taipumusten ilmeneminen on oikean ja aito nöyryys sekä lempeyden ja muiden huomioon ottamisen kultivoiminen. Muuten voi välillä syntyä se illuusio, että maailma on ikään kuin näytelmä, jossa itse esittää pääosaa ja muut toimivat jonkinlaisina statisteina tai taustakulisseina. Taipumus johtuu siitä suuresta energiamäärästä, johon on saatu yhteys korkealla tasolla ja joka alemmalla tasolla ilmetessään usein saa Leijonan näkemään itsensä muiden johtajana. Paras keino käsitellä näitä voimakkaita Leijona-energioita olisi löytää purkautumisväylä, jossa palveleminen kohtaisi muiden johtamisen tai ohjaamisen.”

Itseasiassa juuri lempeys muita kohtaan ja muiden ihmisten huomioon ottaminen ovat asioita, joita olen jo pitkään kehittänyt itsessäni ja voin todeta, että olen tässä kehittynytkin. En tiedä liittyykö se osittain ikäänkin, tottakai parikymppisen nuorukaisen elämä pyörii helposti enemmän juuri sen oman navan ja omien tarpeiden ympärillä, kun taas parisuhteessa ja perheellisenä tottakai pakostikin haluaa ottaa enemmän huomioon muita. Ja tiedostan myös sen, että saatan luonteeltani olla lievästi määräilevää tyyppiä, mutta itselläni tämä ei ole sitä, että haluaisin kontrolloida muita, vaan enemmänkin varmistaa yhteistä hyvää, että asiat hoituvat.

”Auringon määräkulmista muihin planeettoihin mainittakoon vielä kirpeä neliö (≈ 90°:een määräkulma) etäisimpään tunnettuun planeettaan – nykyisin planetoidiin – eli Plutoon. Sinun tuleekin oppia tietämään, milloin on aika antaa kehon levätä ja koota voimia. Neliö varoittaa joka tapauksessa käyttämästä valtaa ja voimaa väärin. Tämä on tärkeä läksy, jonka olet tuonut tähän inkarnaatioon aiemmista elämistäsi. Voimaantuminen yhdistettynä myötätuntoon, nöyryyteen ja anteeksiantamiseen on tässä keskeistä. Joskus tämä kuvio tuo mukanaan tarpeen vetäytymiseen välillä omiin oloihin.”

Ja kyllä, minulla on ehdottomasti tuo tarve välillä vetäytyä omiin oloihini. Jos en  useampaan päivään saa lainkaan rauhallista aikaa itselleni, tunnen oloni todella levottomaksi ja rauhattomaksi. Suorastaan vaadin itselleni sitä omaa aikaa.

”Yksi tämän elämäsi keskeisistä tavoitteista on rakentaa uusi minäkuva, joka perustuu juuri oman voiman löytämiseen ja myötätuntoon, sillä anteeksiantaminen on tässä ensimmäinen askel voittaaksesi aiemmista karmallisista ihmissuhteista aiheutuneen kivun. Oman itsesi muuttaminen on hyvin tarpeellista kohdallasi – maailma muuttuu sitten mukanasi, onhan se aina Sinun näköisesi!”

”Kuun huonesijainti on kovin paljastava. Erityisesti se viittaa henkilöön, joka on aiemmissa elämissä karttanut muiden ihmisten seuraa siihen pisteeseen asti, että myös nykyisessä inkarnaatiossa Sinussa on ilmennyt voimakas taipumus eristäytymiseen ja haluun tulla jätetyksi rauhaan .”

”Kuun ja Pluton kaunis kolmioaspekti on palkinto aiemmasta elämästä, jonka aikana kohtasit paljon vaikeuksia ja koettelemuksia. Onnistut ja menestyt hyvin joissain Kuun ja Ravun merkin hallitsemissa asioissa. Kuvio tuo sisäistä tyytyväisyyttä ja jalostaa luonnetta. Monilla yksilöillä, joilla on tämä aspekti kartallaan, on ”vihreä peukalo”, ja he saavat melkein minkä tahansa kasvamaan – niin halutessaan. Kuvio on siunauksellinen myös terveysongelmien ilmaantuessa, koska se auttaa usein mm. paranemaan pikaisesti ja kunnolla.”

”Viimeisessä huoneessa sijaitseva Saturnus viittaa raskaaseen edelliseen elämään, jossa seuranasi olivat todennäköisesti sairaus, vastuun kantaminen ja/tai yksinäisyys. Tästä seurauksena nykyinen persoonallisuutesi voi kantaa arpia tiedostamattoman puolella, ja nämä jäänteet edellisestä inkarnaatiosta ovat voineet ohjelmoida Sinut reagoimaan tapahtumia ja ihmisiä kohtaan jollain kielteisellä tavalla. Joskus kuvio tuo epäsosiaalista käyttäytymistä ja kompleksisia fobioita sekä voi tehdä ihmisestä kohtuullisen ja jonkin verran aran. Työskentely tapahtuu usein ilman huomioita muiden taholta ja jotenkin yksinäisyydessä tai eristyksissä.”

”Nouseva merkkisi on esoteerisessa mielessä tulevaisuutesi ”kom- passineula”, jonka merkitys tulee korostumaan jatkuvasti, MIKÄLI viet henkistä kehitystäsi oikealla tavalla eteenpäin. Askendenttisi pitää sisällään tulevaisuutesi salaisuuden sekä ilmaisee sen voiman, jota oikein käyttäessäsi kuljet kohti menestystä, myös syvällisemmässä henkisessä mielessä.”

”Jousimies on usein myös hyvin valikoiva ja kriittinen. Se ei ole aivan vakaimpia merkkejä. Nuorekas asenne säilyy usein läpi koko elämän. Tämä nuorekkuus nuorentaa myös fyysistä olemustasi ja on tänä itsensä liian vakavasti ottavien ihmisten luvattuna aikana ihan virkistävä ja toivottavakin piirre. Suorapuheisuus ja –viivaisuus ovat luonteenomaisia piirteitä, ja idealistiset Jousimiehet haluavat mielellään kertoa totuuden – vaikka muut eivät haluaisi kuulla sitä! Intuitiosi ja henkinen näkemyksesi toimivat erinomaisesti.”

”Minäkuvaasi kuuluu lisäksi epäortodoksinen sävy, vapaudenrakkaus, kapinallisuus ja ennustamattomuus. Et pidä kovin paljon konventioiden kahleista, haluat tehdä asiat omalla tavallasi, niin kuin Camel Boots -miehet/naiset, sekä haluat olla vapaa henki. Fyysisestä olemuksestasi tai siihen liittyen löytyy jokin piirre, jonka avulla erotut massasta. Se voi olla mikä tahansa, äänensävy, silmien ilme tms, mutta se löytyy varmasti!”

Olen ehdottomasti ihminen, joka haluaa tehdä asiat omalla tavallaan. On kamalaa joutua tilanteeseen, jossa toinen ihminen ei usko sinun suoriutuvan yksin jostain asiasta tai asiat on pakko tehdä jonkun muun ihmisen tavalla. Varsinkin viime vuosina on tuo vapaudenrakkaus ja tietynlainen kapinallisuus erityisesti nousseet esille.

”Sinun kartallasi Kuun ylä- eli pohjoissolmu on Oinaassa 3. huoneessa, alasolmu puolestaan Vaa’assa 9. huoneessa. Persoonallisuus tulisi nyt kehittää täyteen kukoistukseensa. Ennen kuin voit antaa muille jotain itsestäsi, Sinulla täytyy olla mitä antaa. Etelä- solmu viestittää, että aiemmissa elämissä olet nojauduit liikaa muihin ja annoit heidän johtaa elämääsi. Nyt Sinun tulee itse tehdä päätöksesi ja myös aktivoida omat johtajanominaisuutesi, jotka lepäävät osin vielä latentteina. Jotenkin Sinun on nyt tultava enemmän julkisuuteen, koska näyttää siltä, että urasi kautta saat täyttymystä elämääsi. Tiedostamaton halusi vetäytyä on voitettava.”

”Sinua todennäköisesti kiinnostavat kaikki päähän liittyvät asiat. Sinussa on monipuolista kyvykkyyttä, energisyyttä ja aloitekykyä erityisesti työhön liittyvissä asioissa. Joka tapauksessa Sinun on nykyisessä inkarnaatiossa opittava myös työskentelemään sekä itsenäisesti että yhteistyössä kumppanin kanssa. Näiden välille voi löytyä hyvin hedelmällinen tasapaino.”

Kuten tiedätte, työ ja itseni toteuttaminen ovat asioita, jotka antavat minulle elämässä hurjasti energiaa. Tämä seikka oli siis kuun yläsolmuni, eli ”piilossa oleva kyvykkyyteni”, joka pitäisi nyt kehittää täyteen kukoistuksen. Uran suhteen pitäisi siis ilmeisesti tehdä jotain radikaalia tai kehittää itseään entistäkin enemmän?

”Tämä onkin suurenmoinen jakso oppia tuntemaan itsesi uudella tavalla. Sisäinen elämäsi näyttää jakson aikana rikkaalta ja antoisalta. Paljon on tietysti kiinni siitä, miten uskallat kohdata noita tekijöitä, jotka ovat olleet pinnan alla, vain odottamassa esille pääsemistä. Sinun täytyykin kohdata myös omat mahdolliset pelkosi, jotta kasvu- ja kypsymisprosessi voi kohdallasi jatkua kunnolla, sillä kohtaamattomina pelkosi hidastavat kulkuasi ja pakottavat Sinut kohtaamaan omat varjosi ja sisäiset demonisi.”

”Tarvitset jakson aikana myös kunnollista lepoa ja ravintoa, sillä muuten saatat uupua niin fyysisesti kuin emotionaalisestikin. Tarvitset tässä aikaa itsellesi. Opi sanomaan ”ei” varsinkin silloin, kun vastuun suuri määrä painaa harteillasi. Huolestuneisuus ja hermostuneisuus voivat kyllä nostaa päätään, kun tiedostamattomat kuviot tulevat pinnalle ja vaativat huomiotasi. Ota asiat vastaan rennosti ja koeta pitää yllä säännöllistä meditaatiopraktiikkaa. Aika suosii tässä uusien ideoita kehittämistä ja sen kaiken syvempää ymmärtämistä ja organisointia, minkä olet tähän mennessä oppinut. “Suuren kuvan” selvittäminen ja kirkastaminen on tässä keskeistä.”

”AP-karttasi nousumerkki uudelle jaksolle on tulinen Leijona. Sinun kannattaa ehdottomasti hyödyntää tilanne ja tehdä voitavasi, jotta tämän tulisen nousun positiiviset mahdollisuudet saavat mahdollisimman paljon tilaa elämässäsi. Seuraavassa pari ideaa: Nämä tulevat virtaukset nostavat esiin luovan itseilmaisun tärkeyden, missä muodossa se sitten esiintyykin. Itseilmaisu voi jakson aikana saada monia ilmennyksiä, jotka voivat olla taiteellisia, luovia, tai vaikkapa maallisia liittyen oman elämäsi uudenlaiseen jäsentämiseen tai firman perustamiseen. Itseilmaisun väline ei tässä ole tärkein asia, vaan se, että oma luovuutesi virtaa ja löytää positiivisia väyliä.”

Tulkinnan lopputulema on, että meneillään on itseni ja persoonallisuuteni kehittämisen, ”itseni löytämisen” ja uusien tuulien aika, joka ei tule olemaan helppo ja jatkuu loppuvuoteen asti. Pystyn täysin allekirjoittamaan tämän, koska jotenkin tämä vuosi on ollut kaikinpuolin melko hektinen ja raskas, myös henkisellä puolella, itseni löytämisen ja asioiden oivaltamisen suhteen. Kuitenkin uskon ja kuten tulkinnan lopussa todettiinkin, tämmöiset jaksot on juuri kehittymistä, henkistä kasvua ja itsensä voittamista varten. Jokainen on vastuussa omasta elämästään, sekä tulevaisuudestaan ja siitä, millaisen siitä rakentaa.

Loppusanani: Vaikka tämä ei olekaan minkään sortin ennustus, vaan tulkinta taivaankappaleiden sijainnista, oli tulkinnasta hurjan paljon asioita, jotka menivät täysin yhteen kokemieni asioiden kanssa tai niiden, joita ehkä olen vain itse tuumaillut pääni sisällä. Ennen kaikkea sai tulkinta minut ajattelemaan enemmän omaa itseäni ja toimintaani. Miksi toimin elämässä, kuten toimin ja ovatko nämä tavat niitä, jotka hyödyttävät minua pitkällä tähtäimellä?

Ja apua. Jos olen auttanut entisessä elämässäni kuolevia ihmisiä, ollut vainottu, eristäytynyt ja joutunut kokemaan kovia, olenko ollut noita?!?! 😀

Pahoitteluni kunnon kilometripostauksesta. Ihmettelen, jos joku teistä jaksoi lukea koko tekstin, hehe.

Onko joku muu teistä teetättänyt astrologisen tulkinnan?

 

Kuvat Jutta

3 vastausta artikkeliin “Mitä astrologinen syntymäkarttani kertoi?”

 1. Hahaha nauratti toi loppu, koska mietin ihan samaa postausta lukiessani että kuulostaa ihan siltä että oot ollut joku noita tai shamaani 😀 😀

  Mut siis niin mielenkiintoista! Kertakaikkiaan! En ole ennen ollut mitenkään perehtynyt näihin juttuihin, ja nyt nopealla googletuksella selvitin oman nousevan merkkini ja se kuulosti niin paljon multa että melkein hirvitti 😀 pakko paneutua tähän aiheeseen lisää, saisin varmaan niin paljon irti!

 2. Hei siis täällä kans leijona päiväyksellä 23.7! Niin moni kohta tossa osuu myös muhun!

  ”Niille, joilla nouseva merkki on Jousimies, sanotaan olevan esimerkiksi vahvasti aatteellisia, omaavan vahvoja mielipiteitä ja heille matkustelu, sekä vieraiden kulttureiden näkeminen on tärkeimpiä asioita elämässä. ” Oi kyllä! Luotan myös vahvasti intuitioon.

  Nää on mielenkiintoisia juttuja 🙂 Mun mies välillä naureskelee mun ”höpöjutuille”. Hyväntahtoisesti tosin.
  Olen lto työkseni ja sainkin yhdeltä ihanalta perheeltä lahjaksi sydämenmuotoisen kiven. Olen pitänyt sitä hyvänonnen kivenä. Ja se on ollut mm. reissussa mukana. No lähtiessäni tossa jokunen aika sitten synnyttämään, nappasin kiven mukaan taskuun. Synnytys oli pitkä ja rankka, mutta lopulta syntyi terve pieni<3 Taikauskoinen tai ei, kivissä on voimaa niin kuin sinäkin tiedät 😉 Ja hei teidänhän poika on myös pk:ssa, että jos joskus haluat muistaa ihanalla lahjalla niin kivet toimii ainakin itselle ja tuo edellämainittu on ollut mieleenpainuvin muistaminen 🙂

  Ja ps. tänään oon lukenu urakalla sun postaukset, on ollut tässä kaikkea muuta niin ei ole kerinnyt lukemaan sun blogia 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.