What’s up?

Jostain syystä en ole oikeastaan hetkeen kirjoitellut mitään sen kummempia kuulumisia. Tämä ja edellinenkin viikko ovat menneet semmoisessa lomanodotushulinassa, jolloin yrittää vain keskittää ajatukset siihen, että saa lyhennettyä tuota hoidettavien asioiden listaa ennen lomaa. Semmoinen tietynlainen paniikki on mulla riesana aina ennen lomia. Mikä siinä onkin? Mutta sitten taas se fiilis kun laittaa työkoneen kannen kiinni ja tietää, ettei sitä tarvitse avata seuraavaan kuukauteen. Yay! Ehkä tässä vielä pari päivää jaksaa pakertaa ahkerana. Eilen olin vielä ihan kriisissä kaikkien hoidettavien ja muistettavien asoiden suhteen, mutta nyt alkaa olla jo voiton puolella.

En muista kerroinko täällä enää sen tarkemmin, mutta kaikesta sählingistä syksyn Losien matkan suhteen taisin mainita. Pari viikkoa takaperin varasimme vihdoin lennot, eli it’s official. Viimeksi lensimme Norwegianilla ja nautimme tyhjistä penkkiriveistä puolityhjässä koneessa, mutta tällä kertaa valikoitui SAS ja pahoin pelkään, ettei päästä nauttimaan tyhjistä paikoista. Mutta ekaa kertaa lapsukaisella on oma penkki ja sehän kuitenkin helpottaa hurjasti hommaa. Vitsi, kuinka odotankaan syksyn reissua!

Los Angeles on näiden ehkä elämäni kymmenen vierailukerran jälkeen varsin tuttu niiden perinteisten nähtävyyksien suhteen. Hollywood, Santa Monica Pier, Universal Studios, Beverly Hills sun muut on käyty koluamassa monet kerrat, mutta tällä kertaa lähtee mukaamme eräs ystäväpariskunta, eli kenties on taas tiedossa turrekierros. Ja Universal on kyllä aivan paras!! Itse Hollywood taas aivan järkky mesta täynnä turisteja, krääsäkauppoja ja hörhöjä. Ehkä lempparipaikkani shoppailuun on Santa Monican ostari, samalla voi käydä hengailemassa Pierillä ja ehkä myös huvipuiston puolella. Seuraavalla Kalifornian reissulla täytyy mennä Disney Worldiin, muistan kuinka täpinöissäni olin itse siellä pikkutyttönä (ja varsinkin Disney- ja prinsessahulluna), joten täytyyhän naperonkin päästä sinne. Olen jokatapauksessa jo tehnyt päässäni ties millaista listaa mitä haluan reissussa tehdä, vaikka yleensä en juurikaan edes suunnittele kovin paljoa ennakkoon, haha. Jos mennään Tommin kanssa joku päivä naimisiin, haluaisin pitää pienen hääseremonian esimerkiksi Malibun rannassa (Tahiti ja Samoakin käy :D).

Nämä asukuvat oli jostain syystä jääneet julkaisematta, en kai ollut itse tyytyväinen näihin. Välillä tulee semmoisia päiviä ja kertoja kun tietää jo ennakkoon, ettei tule onnistumaan kuvissa. Nykyään huomaa muutenkin olevansa todella kriittinen kuvien ja varsinkin asukuvien suhteen. Tässäpä nämä kuvat kuitenkin ovat julki, muistaakseni noin kuukauden takaa hellepäivältä. Tuon Afendsin mekon ostin Portugalista ja sepä olikin sitten ainoa ostokseni sieltä. Nuo Tomsin tennarit ovat yhdet lemppareistani ja olivat pelastukseni esimerkiksi raskausaikana (ainoita siis jotka mahtuivat jalkaan :D). Muistaakseni bongasin nuo Lontoon lentokentältä joskus muutama vuosi takaperin johonkin naurettavaan alehintaan, tyyliin 18€ ja onneksi ostin! Edelleen aivan loistokunnossa.

Yritän ottaa töiden suhteen tehokkaan loppuspurtin ja pari intensiivistä etäpäivää tiedossa vielä ennen lomaa. Sen sijaan, että istuisin matkalla toimistolle junassa, on luvassa aamun jooga ja meditaatio. Aivan parasta! Täytyy nyt myös pitää sormet ristissä, että lomasäät suosivat.

Aurinkoista päivää teille. Palaillaan taas! <3

 

Kuvat Jutta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.