Uusia hiustuulia: Pinkkiin taittuva rosé-kesätukka

Ehdinkin vilauttaa uuden kesätukkani Instassa ja unohdin kokonaan, että voisihan siitä  väkertää kasaan postauksenkin! Sain alkukesästä kutsun yhteistyökumppanini KC Professionalin värikouluttajan käsiin toteuttamaan pientä muutosleikkiä tukkaan kesäksi uudella KC Color Luximalla. Tiedätte tarinan katkenneesta vaalennetusta latvasta ja siitä, että olen vannonut, etten enää koskaan enää vaalenna hiuksiani. Noh.. Kun näette tämän tyvikasvun, niin ymmärrätte varmasti, että kevyt raidotus oli ihan perusteltua jo tämän oman sävynkin kasvattelun suhteen..

Tässä siis ennen-kuvaa. Kuten huomaatte, on raja vaalennetun latvan ja luonnollisen hiuksen välillä todella radikaali, koska käytännössä lopetin vaalennuksen seinään. Oma sävy on myös melko tumma, joka tietty tekee kontrastista vielä vahvemman. Lisäksi tuo vanha vaalennus on edelleen todella huonossa kunnossa ja jokaisella kampaamokerralla olemme hellineet sitä Olaplex-hoidolla, vaikkei mitään väriä olekaan tukkaan laitettu.

Reippaasti Olaplexiä siis kehiin ja tulin vastaan kevyen, kokovaalennusta hurjasti hellävaraisemman babylights-raidoituksen suhteen. Tarkoituksena oli pehmentää tuota rajaa vaalennetun latvan ja oman sävyn välillä, nimenomaan hellävaraisesti. Ja se rajahan oli melko huomattava.. Raidoista tehtiin todella ohuita ja ne levitettiin folioiden kanssa niin, ettei vaalennusaine osunut vaalennettuihin latvoihin. Tarkoitus ei ollut tehdä minusta jälleen kokoblondia, vaan enemmänkin kirkastaa ilmettä ja tehdä hiuksista ”yhtenäisempi” tuon radikaalin tyvikasvun suhteen.

Sitten jälkeen-kuvia ja rosekultavivahteinen kesätukka. Aivan super! Kevyet raidat kirkastivat ilmettä aivan hurjasti ja nyt voi helposti olla ainakin seuraavan vuoden tekemättä mitään vaalennuksen tai raidoituksen puolesta. Oma hiustenväri kasvaa nyt luonnollisemmin esiin kun raidat pehmentävät kontrastia. Pitkän tähtäimen suunnitelma onkin semmoinen luonnollinen rantsutukka hiekan sävyssä. Eli siis kasvattaa oma sävy esiin ja ekat pari vuotta ehkä pariin otteeseen kevyesti raidoittaa. Kokoblondiksi en ihan varmasti aio enää ryhtyä, mutta tämmöinen kevyt raidoitus voi tulla tässä oman sävyn kasvattelussa kyseeseen silloin kun omaa tyveä on kasvanut taas reippaasti esiin, kuten esimerkiksi nyt kokonaisen vuoden ajan 😀

Aikaisemmin olen jostain syystä kammoksunut omassa hiuksessani kaikkea, mikä menee punaiseen sävyyn. En edes tiedä miksi.. Ehkä olen saanut lapsuudesta jotain traumoja saunailtojen värjäyshetkistä kun äitini sävytti hiuksiaan aina jollain kastanjan ruskealla ja halusin aina itse jotain raitoja tai jämiä siitä väristä hiuksiini. Eihän siitä kovin hieno tullut koskaan 😀 Kevyt hattarapinkki on ollut poikkeus ja nyt jotenkin innostuin tästä rosé-ajatuksesta. Kylmän punertavan pinkki vai miksikä tätä nyt kutsuisi? Olen ollut aivan fiiliksissä tästä! Täytyy ehkä rohkaistua tekemään useammin sävyn vaihteluita hiuksiin 😉

Minä ja päiväni wannbe-mallina. HAHA!

Melko kevyellä muutoksella tuli loppupeleissä todella suuri ero. Erityisen ihastunut olen ollut tähän sävyyn! Olen muutaman kerran yrittänyt sävyttää tukkaa kotona suoraväreillä, mutta olen siinä vain yksinkertaisesti maailman huonoin. Nyt kun ammattilainen teki sen puolestani, sujui kaikki tottakai täydellisesti. Voi kun osaisi itse sävyttää hiuksiin kerran kuussa uuden kivan sävyn! Täytyy vielä testailla kotona jos onnistuisin tekemään semmoisen kevyen persikan sävyn, josta olen myös haaveillut ikuisuuden. Kaapista löytyy muutamassa sävyssä KC:n uusia suoravärejä, joten ehkäpä lomani aikana hieman harjoittelen niiden kanssa. Nykyään markkinoilta nimittäin löytyy huippulaadukkaita kampaamotason tuotteita, joilla ihan tämmöinen tavallinen talliainenkin voi tehdä hiustaikoja kotikylppärissä. Kautta vuosian ovat omia lemppareitani olleet juuri nuo KC Color Mask-sarjan tuotteet. Muutamia muita sävyttäviä naamioita olen kokeillut, mutta eivät vain yksinkertaisesti voita KC:tä. Nyt alkuun kuitenkin ylläpidän tätä sävyä kotona sillä KC Color Maskin Pearl-shampoolla, jota jokunen teistä muuten joskus suosittelikin minulle sitä itse naamiota tehokkaampana. Ja toimii oikeasti!

Suuri kiitos vielä kesän ihanimmasta tukasta KC Professionalille ja aivan loistavalle hiusgurulle Jonna Karjuselle <3

Mitäs tuumaatte uudesta kesätukasta?

 

Palvelu saatu.

2 vastausta artikkeliin “Uusia hiustuulia: Pinkkiin taittuva rosé-kesätukka”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.