Luonnonkosmetiikan suosikkeja alessa

Huomasin, että Joliella on käynnissä kesäale ja ajattelin vinkkailla teillekin muutamasta luonnonkosmetiikan ehdottomasta suosikkituotteestani, jotka löytyvät alen puolelta 🙂

Näistä suosittelen todella lämpimästi varsinkin näin kesällä noita Algamariksen aurinkotuotteita, jotka esimerkiksi nyt ovat -20%. Aivan parhaita!! Myös Whamisan tuotteita löytyy alesta, merkin tuotteet ovat olleet todellinen yllättäjä ja olen rakastunut sarjan tuotteisiin enemmän kuin minkään muun luonnonkosmetiikan sarjan. Varsinkin kasvonaamiot ovat itselläni säännöllisessä käytössä ja sanoisinko, että sen ymmärtää vain sitten kun kokeilee, kuinka hyviä nuo ovat! Myös Whamisan Double Rich-kasvovoide on juuri loppumaisillaan ja yksi kaikkien aikojen suosikeistani 🙂 Weledan hiusvettä olen myös hehkuttanut täällä blogissa ja tuo on aivan huippu. Lisäksi tuuheuttaa tukkaa kivasti.


Algamaris suihkutettava vartalon ja kasvojen SK30 / Algamaris aurinkovoide kasvoille SK30 / Eco by Sonya itseruskettava kasvovesi / Weleda Revitalising Hair Tonic-hiusvesi Warpaint aktiivihiili-hampaidenvalkaisu / Patyka Antioxidant Perfecting Serum-kasvoseerumi / Weleda Skin Food- tuhti yleisvoide / Whamisa Organics Fruits Sheet Mask-geelinaamio / Whamisa Double Rich -kasvovoide

Koko ale ja luonnonkosmetiikkaa jopa -30% löytyy täältä 🙂

 

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.