Mitä aiomme tehdä kesälomalla?

Ah, eilen se alkoi. Nimittäin loma! Työläppäri kiinni kokonaiseksi kuukaudeksi ja mieli muihin asioihin. Ekaa lomapäivää on tietysti vietetty rentoutuen 😉

Tässä muutamia juttuja, joita olisi aikomuksena tehdä kesäloman aikana..

 

Käydä ahkerasti puistoissa. Meidän napero rakastaa ulkoilua ja tietty itse myös. Kunhan sää sallii, niin ulkona leikkiminen on meillä ihan jokapäiväinen juttu. Lomalla onkin kiva lähteä kiertelemään leikkipuistoja ja pitää ehkä itsekin pieni hengähdystauko hiekkalaatikolla. Muuten lapsukaisen perässä saa kirjaimellisesti juosta joka sekunti 😀 Liikunta on muutenkin asia, johon tahdon lasta kannustaa. Pyrimme aina kävelemään tarhasta kotiin, välillä myös tarhaan. Välillä tosin tulee aamuhärdellin vuoksi niin kiire, että on pakko ”leikkiä rallikuskia”, muuten ei vaunuihin suostu. Haha!

Linnanmäki. En muista pääsinkö viime kesänä Lintsille ollenkaan, mutten ainakaan kunnolla. Tämä onkin tänä kesänä korjattava ja myös tietysti pikkuisen kanssa. Rakastan niin paljon huvipuistoja ja kaikki laitteet on käytävä läpi. Huvipuistohurjimukselle paras tipsi on ruuhkapäivänä valita mustekala ja käydä se läpi ainakin kolme kertaa putkeen. Saa kunnon euforiat pintaan ja vatsalihakset kipeäksi nauramisesta, eikä tarvitse yleensä edes jonottaa, joten helposti pääsee uudestaan toiselle kierrokselle jos on ranneke 😀

Herkutella. Se on ehdottomasti elämäni suola, ah kuinka aina odotankaan perjantain herkkupäivää! Lomalla saa mielestäni tietty herkutella, varsinkin jos juoksee päivät pitkät taaperon perässä, haha. Suunnitelmissa olisi käydä päivisin poitsun kanssa kivoissa paikoissa lounailla, varsinkin pizza (napero tykkää hurjasti reunoista :D) on meidän perheen yhteinen herkku.

Lukea. Kevään ja alkukesän aikana olen saanut luettua muutaman kirjan, mutta sitä ennen oli konkreettisten kirjojen lukemisesta hetki aikaa. Nykyään kun kuuntelen valtaosan kirjoista äänikirjoina. Tietynlaiset kirjat ovat kuitenkin kivoja lukea ihan fyysisenä kirjana ja nyt onkin pino kirjoja odottamassa lomaa. En malta odottaa!!

Hän hoksasi, että otetaan kuvia niin halusi poseerata varpaidensa kanssa.

Haluaisin käydä Suomen sisällä jollain minilomalla pojan kanssa, mutta täytyy vielä suunnitella sitä. Todennäköisesti siis Jyväskylässä. Olisi kyllä niin ihana viettää kunnolla muutama kesäpäivä entisessä kotikaupungissa ja käppäillä pojan kanssa kaikki tutut vanhat hoodit läpi.

Käsitöitä tottakai. Sehän on parasta rentoutumista! Tällä hetkellä ei ole mielessä mitään yhtä suurempaa neuleproggista, lähinnä odottelen, että saisin valmiiksi villapaidan jota olen tehnyt pojalle jo ikuisuuden. Ainiin ja tietysti sen virkatun torkkupeiton!

Toivottavasti päästään myös heittämään talviturkki mereen tai järveen. Myös maauimala voisi olla kova juttu!

Kivaa lauantai-iltaa!

 

2 vastausta artikkeliin “Mitä aiomme tehdä kesälomalla?”

  1. Mä ilahduin jotenkin tosi paljon tästä listasta, ihanan ”normaaleja” ja kivoja suunnitelmia! Ei aina tarvi olla jotain suuria suunnitelmia, vaan joka hetkestä nauttiminen on tärkeintä. Lapsikin nauttii varmasti eniten just puistoissa käymisestä ja tavallisesta kotona olosta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.