Viikon kristalli: Aurinkokivi

Tällä viikolla on esittelyvuorossa todellinen kesäkivi, aurinkokivi. Nämä kivet valikoituivat minulle pienen kevätkriisin syövereissä, jonka jälkeen oivalsin, että juuri valoa ja aurinkoa olinkin vailla. Tässäkin tapauksessa intuitio todella kertoi, että mitä olet vailla juuri sillä hetkellä. Olin pitkään jotenkin tuntenut, että olisi kiva käydä taas kivikaupassa ja lähdin sieltä sitten auringonsäteet taskussani. Tämä oli siis joskus ehkä maaliskuun puolella. Aurinkokivi on itseasiassa myös aurinkomerkkini Leijonan kivi, joten siitäkin syystä tämä kesän lapsena on minulle erityisen tärkeä.

Aurinkokiviä minulta löytyy itseasiassa kaksi, mutta tuo isompi on se ”yleisempi” aurinkokivi. Pieni taas on kirkkaampi ja kimmeltävämpi. Täytyy kyllä myöntää, että tämä on kivi, jonka pelkästä katselustakin jo virkistyy mieli. Aurinkokivessä on pieniä hippusia, jotka kimmeltävät auringonvalossa ja niitä on kiva pysähtyä hetkeksi tutkailemaan.

Aurinkokivi tuo mieleen kesän ja auringon jo pelkästään ulkoasunsa perusteella. Se onkin juuri iloa ja valoa elämään tuova kivi. Aurinkokivi on mielialaa kohottava, hoitava kivi, joka tuo kesän mieleesi ankeimmankin talven keskelle. Tavallaan kuin vitamiinishotti sielulle. Erinomainen valinta siis esimerkiksi kaamosmasennuksen keskelle. Sanotaan, että aurinkokivi toimii tehokkaimmin kuitenkin auringossa käytettynä, jolloin se ammentaa auringonsäteistä lisävoimaa.

Aurinkokivi hoitaa masennusta ja poistaa stressiä. Kivi tehostaa johtamiskykyjä, sekä auttaa sinua siinä, että autat muita ihmisiä auttamaan itseään. Sen sanotaan myös nostavan positiivisuutta, kohottavan itsetuntoa ja vahvistavan yksilön itsenäisyyttä. Aurinkokivi on myös mitä täydellisin kivi auttamaan unelmien saavuttamisessa ja positiivisten energioiden avulla motivoi tekemään töitä niiden eteen. Se edistää onnen ja hyvän mielen lisäksi myös kiltteyttä. Koska kyseessä on hyvän onnen ja menestyksen kivi, on se unelmien saavuttamisen lisäksi erityisen hyvä kivi tuomaan menestystä ja onnea muillakin elämän osa-alueilla; Työssä, kilpailuissa tai edistämään luovaa ajattelua.

Kiteytettynä on aurinkokivi hyvän onnen, positiivisuuden, rakkauden ja menestyksen kivi 🙂

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.