Parhaita muistoja kesältä 2017

Ajauduin tässä yksi päivä muistelemaan viime kesää ja kaikkia muistoja, joita siihen mahtui. Kesä 2017 oli yksi parhaista, jonka saimme viettää koko perhe yhdessä. Mitkä olivat parhaita muistoja viime kesältä?

Remontti valmistui. Tai ainakin melkein, lukuunottamatta siis seinien maaleja, jotka valmistuivat vasta tänä vuonna, haha. Viime kesänä saimme kuitenkin kaide- ja porrasremontin vihdoinkin valmiiksi. Vanhat puukaiteet vaihtuivat siis teettämiimme metallisiin, joka kruunasi kodin yleisilmeen. Tsiisus kuinka erilainen tämä asunto olikaan silloin kun tämän ostimme. Katto kauttaaltaan puun sävyä, samoin portaat ja kaiteet, keittiö jostain 15v takaa. Valkoiset pinnat ja kaiteiden vaihto tekivät kuitenkin tehtävänsä. Ensinhän meidän oli tarkoitus maalata myös itse portaat valkoisiksi, mutta sitten pidimmekin niitä hienompina ja persoonallisempina juuri noin.

Kroatia. Imetyksen lopettamisen jälkeen lähdin minilomalle Kroatian Dubrovnikiin. Maa oli kohteena kiehtonut jo kauan ja on todettava, että Kroatia on valtavan kaunis!! Ehdottomasti paikka, johon joskus haluan uudestaan. Kristallin kirkasta vettä, hyvää ruokaa ja muutenkin kauniit maisemat lyhyehkön lennon päässä. Tämä oli ensimmäinen kerta kun olin erossa reilun vuoden ikäisestä pikkuisesta, joka reissun aikana oli luonnollisesti isänsä kanssa.

30v. Viime heinäkuussa täytin 30 ja synttäripäivän kunniaksi tulivat ystäväni ”kaappaamaan” minut täysin yllättäen synttäripäivän viettoon. Ensin lähdimme hyppimään trampoliinipuistoon, sitten keskustaan todelliseen jymy-ylläriin (=tatuointi, iik) ja siitä vielä dinnerille. Aivan loistava päivä ja olen muuten siitä saakka halunnut uudestaan tuonne Rush-trampoliinipuistoon 😀

Eka tatuointi. Synttäripäivän jymy-ylläri oli tatuointi, josta en siis tiennyt ennakkoon kertakaikkiaan mitään. Olin joskus maininnut Tommille, että voisin joskus ottaa pienen tatuoinnin ja vielä näyttänytkin millaisen. Ja sitten tämä oli järkännyt koko homman, iik! Itse tatuointi ei sattunut kyllä yhtään, tuntui samalta kun olisi epilaattorilla ajellut ihokarvoja ja lopputulos mieleinen, sekä juuri itselleni tärkeän merkityksen sisältävä. En kuitenkaan voisi kuvitella itseäni kovin tatuoituna, joten mikään tatskavillitys ei tuon ekan jälkeen iskenyt. Voisin ottaa yksi-kaksi aivan pientä tatuointia jonnekin enemmän piiloon ja itseasiassa tiedänkin jo mitkä merkit ottaisin, mutta saapi nähdä.

Biarritz. Kesän päätösreissu elokuun alussa oli yksi suosikkikohteistamme Ranskan Biarritz. Säät eivät oikein suosineet reissussa ja muistaakseni parina päivänä paistoi aurinko. Muuten sitten tuuli ja tihutti vettä kun viiletimme lapsen kanssa Biarritzin kaduilla kunnon sadevuoraukset vaunuissa. Eihän siinä, mukava reissu oli silti, mutta tottakai meidän tuurilla Suomessa huomattavasti lämpöisempi 😀

Uusi työ. Viiden pankkivuoden jälkeen irtisanouduin työstäni hoitovapaan loppumetreillä. Paluu vanhaan ahdisti ja olin jo saanut uuden, mieleisemmän työpaikan, jossa siis tälläkin hetkellä olen. Tyypille, joka on tottunut tietynlaiseen turvaan ja pysyvyyteen, oli tuo yksi elämäni suurimmista päätöksistä. Ajoittain olen tietty muistellut kivoja hetkiä ystäviksi muodostuneiden pankkikavereiden kanssa, jäyniä mitä joskus teimme ja kynsisalonkeja, joita pidimme tauoilla. Sekä ihan parhaita lounaita Flemarin vanhassa Bullmanissa (RIP) ja vatsakramppeja, joita sain työpaikkaruokalan ala-arvoisesta ruoasta silloin kun sinne jostain syystä ajautui syömään. Ihan parhaita muistoja! Harmi, ettei mikään pysy ikuisesti.

Lenkkeily. Sitä nimittäin tuli harrastettua viime kesänä oikein olan takaa. Kävin juoksemassa useamman kerran viikossa ja olen melkein päässyt nyt takaisin säännölliseen juoksurytmiin. Pyrinkin siihen, että käyn viikossa ainakin 2-3 juoksulenkillä. Tosin, yleinen hyötyliikunta on nyt lomaillessa ollut hieman laiskempaa..

Touko-kesäkuun vaihteessa juhlimme myös pienen 1v-synttäreitä <3

Karviaismarjapiiras oman pihan marjoista.

Päiväreissu Tallinnaan.

Mitkä ovat teidän parhaimmat muistot viime kesältä?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.