Alevinkki: Uutta kotiin pikkurahalla!

Halusin vinkata teille Elloksen huipentuneesta kesäalesta. Nyt tulee nimittäin jo alennettuihin tuotteisiin vielä päälle -30% lisäalennus, joten esimerkiksi sisustuslöytöjä kotiin voi tehdä nyt todella halvoin hinnoin 🙂

Omia suosikkejani alesta ovat esimerkiksi nämä kuvan Clarice-pussilakanat harmaana (ennen alea 30€, ovat jo nyt -50%), koralliset Iben-pussilakanat (ennen alea 12€, nyt -50%), Benin-ruukku (nyt 4€, -40%), Carla-pussilakanasetti puolipellavaa (!! 30€ ennen alea, nyt -50%. Näille jää siis parikymppiä hintaa!), aikuisten kylpytakki (25€ ennen lisäalea, nyt -50%), sekä ylelliset Leah-pussilakanat silkkimäistä satiinia. Myös näihin Gant Homen Key West Paisley-pussilakanoihin iskin silmäni. Aivan ihanat!

Ja sitten, mistä eniten innostuin itse alessa, oli Marimekon valikoima! Olen itse aivan hulluna Marimekon patakintaisiin ja keittiöpyykeisiin. Niitä löytyykin kiva valikoima alesta, suurimmassa osassa pyörivät aleprosentit nyt -30%, joista siis tulee vielä tuo -30% lisäale. Aletuotteet löytyvät tuolta viimeiseltä sivulta. Kannattaa kurkata!! 🙂 Erityisesti itseäni houkuttelevat nämä Mynsteri-patakinnas ja saman kuosin keittiöpyyhe.

Ja jos kiinnostaa erityisen halvat löydöt, bongasin itse nämä Rosanna-pussilakanat, joiden 10€ hinnasta lähtee vielä pois tuo -30%. Edullinen hankinta esimerkiksi mökille, vieras- tai lastenhuoneeseen!

Koko kodin alevalikoiman löydät täältä. Sisustustuotteiden lisäksi löytyy alesta myös valikoimaa naisille, miehille, sekä lapsille.

Lisäksi tulee uusiin tilauksiin hurja -30% alennus nyt myös normaalihintaisista tuotteista (tilauksen kalleimmasta tuotteesta)!

 

Tarjoukset ovat voimassa 30.7 saakka.

 

Sisältää kaupallisia linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.