Paluu arkeen ja mietteitä helteiseltä heinäkuulta

Köpis on ollut reissun jälkeen aktiivisesti mielessä ja olenkin jo tiiraillut päivittäin, että jos tulisi jotain hyviä lentotarjouksia! Kamala kun jaksan vieläkin jankata täällä tästä samasta reissusta. Haha! Sanoisinko, että viimeisten viiden vuoden aikana olen löytänyt aikalailla kaksi kohdetta Euroopassa, jotka ovat iskeneet minuun aivan kympillä. Siis niin täysillä, että voisin harkita jopa muuttoa jompaan kumpaan näistä. Ensimmäinen oli Biarritz ja nyt sitten Köpis. En oikein tiedä, mikä näissä kummassakin niin paljon viehättää? Ehkäpä juuri semmoinen tietynlainen boheemius, rento ilmapiiri ja kuitenkin jonkinasteinen ”hienostuneisuus”. Ranskassakin kun on mielestäni sitä jotain.

Lupasin aikaisemmin yrittää esitellä jotain Köpiksen ostoksia, mutten ole yksinkertaisesti ehtinyt! Tässä asussa kuitenkin yksi ostoksistani, joka löytyi sieltä aiemmin esittelemästäni Second Wardrobe – 2nd hand-liikkeestä. Hame on IRO:n ja voi hitto kuinka ihastuin tuohon! Merkkinä IRO oli itselleni vieras, mutta olen nyt innostunut selailemaan brändin valikoimaa mm. the Outnetistä. Ihania juttuja!!

Nyt kesällä olen viettänyt ihan ennätyspaljon aikaa hameessa ja mekoissa. Tietysti ihan myös näiden helteidenkin vuoksi. Ihan kamalasti ei nimittäin ole houkutellut ajatus pukea päälle farkkuja, huhhei! Mitä tulee noihin Köpiksen kirppiskauppoihin, niin juuri tuommoisia ihania hameita olisi löytynyt vaikka millä mitalla. Samasta liikkeestä lähti matkaan muuten myös Acnen vihreä neulemekko <3 Upeat löydöt siis! Vähän harmittaa, etten löytänyt niitä Acnen farkkuja käytettynä ja loppupeleissä ostin mustat Pegit sitten uusina. Mustat arkifarkut kun oli muutenkin ostoslistalla syksyksi, vaikka olisikin ollut ihan megajuttu löytää ne alle puoleen hintaan 2nd handinä..

Balenciagan City on kulkenut nyt matkassa about päivittäin, onhan se lempilaukkuni. Nyt kun ei ole tarvinnut lomalla rahjata laukussa työläppäreitä ja muuta tavaraa, niin on helposti pärjännyt Cityllä, johon mahtuu aivan erinomaisesti semmoiset arjen normaalikamat. En ole itseasiassa edes aikoihin haaveillut uudesta laukusta, voitteko uskoa! Vielä vajaa vuosi sitten luolasin Celinen Mini Luggagen perään ja Havaijilla kävinkin sitä kaupassa kyyläilemässä. Nyt olen kuitenkin tullut siihen tulokseen, että toistaiseksi en tarvitse uutta laukkua. Jos lähivuosina jonkun ostan, niin luultavasti se on Balenciagan Papier B4, jota olen tässä pari vuotta tuumaillut ja käynyt muutamaan otteeseen liikkeissä katsomassakin. Mutta, joskus sitten.. Ehkä.

Jorinat sikseen. Tänään koittaa siis paluu arkeen. Mietin koko eilisen jo valmiiksi työjuttuja ja mitä kaikkea täytyy tällä viikolla hoitaa, eli käytännössä olin jo henkisesti eilen töissä, vaikka aluksi lupasin itselleni, että suuntaan ajatukset työhommiin vasta keskiviikko-aamuna kun avaan työkoneen kannen. Perus minä. Vaikka lomailu on kivaa, niin on töihinkin mukava palata. Jatkuva lomailu ja tietynlainen rutiinien puuttuminen, sekä paljolti kotona kyhnyttäminen äänikirjoja kuunnellen lamaannuttaa aivot pitkässä juoksussa, ainakin siis minulla. Onneksi on blogi, niin on saanut kuitenkin puuhasteltavaa heinäkuun ajaksi. Lupaukseni itselleni työsyksyksi on yrittää olla stressaamatta liikaa tai yrittää olla olematta mikään yli-ihminen, jossei siihen ole ylimääräistä energiaa.

Mitä tulee tähän kesään, oli heinäkuu ehdottomasti tämän kesän huippuaikaa! Vaikka ensimmäinen lomaviikko menikin pienessä sopeutumis-stressissä kun mieli vielä harhaili työarjessa, niin voin sanoa olevani todella rentoutunut ja levännyt tämän kuukauden jäljiltä. Vaikka mistään pitkistä yöunista ei voikaan puhua, olen tehnyt juuri niitä asioita, joista nautin, viettänyt aikaa perheen kanssa ja pojan seurassa leikkien. Vaikka lomakaan ei aina ollut ihan silkkaa zen-momentia ja chillailua, niin aivan paras kesäloma kuitenkin! Tosin, se Linnanmäki on edelleen käymättä kunnolla sitä minun ja pojan hieman mönkään mennyttä kertaa lukuunottamatta, argh! No mutta eihän elokuu nyt vielä syksyä meinaa, vaikka loma loppuisikin 😉

Monet varmasti hyppivät ja kiljuvat riemusta kun helteille on luvattu loppu. Tänä kesänä kun ei totisesti ole lämpöä ja aurinkoa puuttunut. Olenkin itse pyrkinyt ottamaan siitä kaiken irti ja yrittää olla viimeiseen asti valittamatta lämmöstä. Nyt kun kerrankin on sitä oikeaa kesän lämpöä Suomessa, niin pitäisi ottaa kaikki irti ja varmasti valtaosa suomalaisista onkin niin tehnyt. Viimeksi eilen istuin illalla sohvalla neulomassa kun t-paidan alla valui hiki norona, mutta joo. Kesä on kerran vuodessa. Voin paljastaa, että olen täsä viime viikkojen aikana viettänyt aika paljon aikaa kotona pelkästään bikinien alaosa päällä, ihan siis melkein aamusta iltaan, haha! Onneksi meillä on kotona ilmastointi, joka on ollut suuri ilo niinä päivinä kun ei oikein ole jaksanut hengailla meidän pihalla noin +40c lämmössä (sinne ei siis tuule ikinä.. :D). Toivottavasti aurinko ja lämpö jatkuvat ainakin jossain määrin. Muuten tulee melkoinen ikävä niitä tunnelmallisia kesäiltoja terasilla istuen, samalla kun poika puuhailee vieressä vaippasillaan omia vesileikkejään.

Ja hei, lähiviikkoina voisin taas toteuttaa toivepostauksia! Muutamia aiemmin lupaamiani postauksia on vielä luonnoksissa kun en ole ehtinyt niitä viimeistelemään, mutta jos toivot postauksia jostain tietystä aiheesta, NYT SAA TOIVOA JA EHDOTTAA! 🙂

Aivan parasta elokuun ensimmäistä teille <3

 

Kuvat Jutta.

4 vastausta artikkeliin “Paluu arkeen ja mietteitä helteiseltä heinäkuulta”

  1. Päivä Iineksen kanssa tai ruokajuttuja vaihteeksi ? Kurkistus teidän jääkaappiin/ostoskoriin tai muuta hassua! Mukavaa elokuuta!

    1. Hei, hyviä ideoita! Päivä Iineksen kanssa onkin pitänyt jo ikuisuus taas tehdä 🙂 Voisin yrittää esimerkiksi ensi viikolla saada sen aikaiseksi!

  2. Nuo kengät! ? Minkähän merkkiset ne mahtaa olla?
    Fiilistelyt ja normiarki-postaukset on mukavia, niitä lukee mielellään. Samoin lapsiaiheet.

    1. Hei kiva jos kuulumispostaukset ovat mieleisiä! 🙂 Lapsijuttua tulossa! Ja nuo kengät ovat Tomsin, olen joskus ostanut aleista 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.