Hiusjuttuja ja testissä odotetut uutuudet Olaplexiltä + arvonta

Kaupallinen yhteistyö: Olaplex

Tiedätte varmasti menneet ongelmani vaalennetun tukan kanssa. Se yhdistettynä kaikenlaisiin hormoniheittelyihin on itselläni ainakin ollut aivan katastrofi. Kuiva ja sen myötä katkeileva blondi tukka on kuitenkin ihan varmasti useimmille tuttu juttu. Viime vuosina on meitä blondeja tosin hemmoteltu oikein olan takaa kun markkinoille on tullut vaalennusaineilta suojaavia ihmeaineita, kuten Olaplex.

Itselleni Olaplex-hoidot ovat tuttuja jo vuosien ajalta ja allekirjoitan, että Olaplex-hoidon jäljiltä tukka on vaalentaessa huomattavasti parempikuntoisempi. Ei nimittäin enää niitä katkeilleita hiuksia tai kuivan koppuraa lopputulosta. Ennen kesäkuun alun kevyttä raidoitusta olin vaalentamatta hiuksiani lähes vuoden, mutta koko tuon ajan olemme kampaajani Qhairin Marian kanssa laittaneet pidennyshuoltojen yhteydessä hiuksiini aina Olaplex-hoidon, joka ilman vaalennustakin tekee ihmeitä juuri sille jo aikaisemmin kärsineelle latvalle. Tukka on nimittäin aivan ihanan tuntuinen salonkihoidon jälkeen ihan myös tehohoitona vaurioituneelle tukalle.

Olaplexin tarinahan lähti tuotteesta, joka kehitettiin suojaamaan hiuksen rakennetta värjäyksen yhteydessä, sekä sen ohella käytettävästä tulosta ylläpitävästä kotihoidosta. Useimmat kampaamot tarjoavat värjäyksen yhteydessä tai erikseen Olaplexiä lisäpalveluna suojaamaan ja vahvistamaan hiuksia. Tuotteen patentoitu koostumus estää hiusta vaurioitumasta kemiallisten käsittelyiden yhteydessä, sekä korjaa jo syntyneitä vaurioita jokaisella käyttökerralla. Kuten tuolla ylempänä jo mainitsin, muhitellaan hiuksissani edelleen kampaamokäynneillä Olaplexiä hemmotteluhoitona hiuksille, vaikkei hiuksia sillä kertaa edes vaalennettaisi. On ehdottomasti auttanut tukkaani parempaan kuntoon ja edistänyt kasvatusprojektiani! Olaplex-hoitoja tarjoavat kampaamot löytyvät muuten esimerkiksi Olaplexin sivuilta.

 Mutta! Värjäyksen ohella on todella tärkeä juttu on kuitenkin ylläpitää tulosta kotona, ettei hius pääse ajan mittaan kuivumaan ja kunto huonontumaan. Siihen olen itse käyttänyt aikaisemmin sitä Olaplexin nr3-kotihoitoa, mutta onneksi sarja on vihdoinkin laajentunut myös shampoolla ja hoitoaineella. Nämä paljon odotetut Olaplex Bond Maintenance– uutuudet tulevat Suomessa myyntiin elokuussa ja ainakin itse sanoisin, että tulevat varmasti olemaan melkoinen hitti. Sain itse jo kesäkuun alussa ennakkotestiin kyseiset uutuudet ja nyt olisikin tarkoitus kertoa omia kokemuksiani näistä. Kotihoitotuotteiden tarkoitus on ylläpitää salongissa tehtyä Olaplex-hoitoa, jotta hiukset pysyvät hyvässä kunnossa myös jatkossa.

Vaalennettu hius tarvitsee sopivissa väärin kosteutusta ja hoitavuutta. Siispä nuo ominaisuudet ovat nyt kiteytettynä näihin pulloihin. Olaplex-tuotteet on suunniteltu erityisesti käsitellyille, huonokuntoisille ja vaurioituneille hiuksille. Oma hiustyyppini on melko vaativa ja kaipaa säännöllisesti riittävää kosteutusta, sekä hoitoa, ettei lähde haurastumaan. Hiukseni takkuuntuu todella helposti ja on aavistuksen luonnonkihara. Tukkaa on paljon, mutta yksittäinen hius on melko hento.  Eli juuri semmoinen perinteinen ”pöhö”, joka tarvitsee paljon siloitusta ja hoitoa. Siksi olenkin melko tarkka siitä, mitä tuotteita nykyään käytän säännöllisesti ja mitkä ovat niitä, jotka auttavat pitämään vaalennetut hiukset terveinä. Valitettavasti osassa hiustenhoidon tuotteita ei nimittäin ole tarpeeksi hoitavia ominaisuuksia. Olen joskus blondimman tukan kanssa käyttänyt liian vähän hoitavia hiustuotteita ja huomannut hetken päästä eron: Latva lähtee helposti katkeilemaan kuivuessaan, jolloin koko hiusten pituus pikkuhiljaa haperoituu epätasaiseksi ja tukka lyhenee pikkuhiljaa.

Mitä sitten olen tuumannut näistä uutuuksista? No ihan ensimmäisenä: Tykkään oikeasti hurjasti! Hiukset ovat näiden jäljiltä samettisen pehmeät, kiiltävät ja hoidetun tuntuiset, mutteivat kuitenkaan missään tapauksessa ylihoidetun lättänät. Jo pestessä tuntuu shampoo todella samettiselta ja hiukset ovat kivan tuntuiset pestessä jo pelkän shampoon jälkeen, joidenkin shampoiden jäljiltä tukka tuntuu nimittäin natisevan puhtaalta, jota ei saisi selväksi millään ilman hoitoainetta. Hoitoaineessa on myös todella miellyttävä koostumus, molemmat näistä ovat kuin nestemäistä samettia, koostumus on nimittäin jotenkin todella ihana. Nämä ovat nousseet itselläni todellisiksi suosikeiksi ja niin kauan kun tukassani on vaaleaa tai kuivia latvoja, aion ehdottomasti pitäytyä näissä tätä hiusten kasvatusprojektiani tukemassa. Tuotteet eivät muuten sisällä lainkaan parabeeneja, sulfaatteja tai eläinperäisiä ainesosia.

Uutuudet tulevat myyntiin elokuun aikana kampaamoihin, sekä hyvin varusteltuihin tavarataloihin. Jos etsit tehoapua tukalle, niin suosittelen testaamaan! 🙂

Ja hei! Pistän käyntiin myös arvonnan, jossa yhdellä onnekkaalla on mahdollisuus voittaa itselleen, sekä ystävälleen nämä uutuudet. Toteutan arvonnan Instagramissa, jossa arvonta löytyy Olaplex-aiheisesta kuvasta. Eli huom! Arvontaan ei voi tällä kertaa osallistua blogin puolella. Löydät minut IG:stä @iines

Arpaonnea!

4 vastausta artikkeliin “Hiusjuttuja ja testissä odotetut uutuudet Olaplexiltä + arvonta”

  1. Heippa Iines, Ei nyt liity tähän postaukseen, mutta muistelin että sulla oli postaus tuosta million lashes fatale ripsarista.. 🙂 Onko sulla antaa vinkkejä kuinka ripsarin saa parhaiten pestyä pois? Yritän hyvin huuhdella ja käyttää semmoista herkälle iholle suunnattua vaahtoa silmiin ja siltikin etenkin joka aamu on mulla ala luomi tummana ripsarin jäämistä.. muutenkin omaan hieman tummat silmänaluset niin tämä vielä korostaa sitä ’kivasti’, joten kaikki vinkit tervetulleita! 😀

    1. Höh, voiei! onko sulla siitä vedenkestävä vai normaali versio? Mä pesen kasvot usein ”kaksoispuhdistuksella”, eli ensin liotan öljypohjaisella puhdistusaineella meikin pois ja sitten vielä vaahtoavalla, laitan näitä siis myös silmiin (tai siis tietysti niin että silmät kiinni, hehe ;D). Tai sitten puhdistan misellivedellä vanulapun kera jos pesen vain yhdellä pesuaineella, eli niin että käyn myös silmät sillä lapulla läpi. Mutta olen itsekin todennut, että tuon ripsarin kanssa on ihan pakko käyttää putsaria, vedellä se ei kunnolla lähde! Tosi hyvä ripsari mutta ehkä hieman haastava tosiaan poistaa :/ Tai sitten mietin, että toimisiko joku vanulapulla levitettävä öljy siihen hyvin pesun jälkeen jos tummaa jää? Itselläni se ei päivän mittaan päivän aikana varise kuitenkaan, eli väri pysyy hyvin sen jälkeen kun levittää 🙂 Toivottavasti oli edes jotain apua!! 😀

      1. Moikka, kiitos vastauksesta! ? Ei oo vedenkestävä versio.. Pitää pistää vinkit kokeiluun ? eiköhän tähänkin silmämeikin pesu rumbaan käydä niksinsä uudelleen.. vastikään luovuin pidennyksistä niin jokainen ns. Haitta ilman ripsiä olemisessa nyppii ja mm. Tämäkin pandana oleminen! ? Mutta eiköhän tää tästä. Kyllä ne oli vaan super helpot, vaikka muuten tykkäisin olla ilman! ?

        1. Itsekin törmäsin heti samaan ongelmaan pidennyksien jälkeen 😀 Mutta joo, itse myös vihaan niitä pandasilmiä, eli kunnon putsarilla pääsee onneksi eroon! 🙂 Ja btw, jos putsaa risiiniöljyllä, niin se samalla vahvistaa ripsiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.