Hemmotteluhoidossa ekokosmetologilla + Miksi self-care on tärkeää?

Olen äärimmäisen laiska käymään kasvohoidoissa, hieronnoissa tai ylinpäänsä missään kauneushoidoissa. Nytkin minun on pitänyt useamman kuukauden ajan käydä värjäyttämässä ripset ja manikyyrissä, mutta vitsiläinen kun ei vain ole saanut aikaiseksi. Ja sen kerran sitten kun päätyy hemmottelemaan itseään kunnolla, muistaa taas miksi pitäisi käydä paljon useammin. Miten se oma aika ja yleisesti hyvinvointi onkaan asia, jonka helposti unohtaa aivan ensimmäisenä kiireiden keskellä? Vaikka homman ehkä pitäisikin mennä juuri päinvastoin: Kiireiden keskellä pitäisi juuri pitää enemmän huolta niistä self-care-seikoista, eli itsestään.

Yhteistyössä Eco Beauty Wellness (=hoitolakäynti saatu)

Eräs asia, josta ainakin itse olen iloinen, on että self-careen kiinnitetään nykyään enemmän huomiota. Et ole enää itsekäs, turhamainen tai pinnallinen, jos rohkenet ottaa aikaa itsellesi ja pitää huolta jaksamisesta. Usein varsinkin äitinä on välillä tuntunut, että vain sen tähden, että olet äiti, on oma jaksaminen täysin epärelevantti asia. Kaikki omaan hyvinvointiin liittyvä pitäsi karsia pois, vaikka jaksaminen esimerkiksi juuri äitinä lähtee juuri siitä, että ne omat energiavarastot ovat riittävät. Tämän vuoden aikana olen itse kiinnittänyt enemmän huomiota omaan hyvinvointiin ja jaksamiseen. Pyrkinyt riittäviin yöuniin, liikuntaan ja ainakin yrittänyt meditioda säännöllisesti. Välillä kaikkeen ei tietysti ole aikaa, mutta usein on kyse vain priorisoinnista. Yleensä jokaisen on mahdollista repiä edes muutama minuutti päivässä itselleen ja sekin on jo jotain!

Loman jälkeen olen kokenut pientä lomaltapaluun stressiä, olo on ollut jotenkin nuutunut ja levoton, joten buukkasin samalle viikolle parikin eri hemmottelujuttua itselleni. Ensin kellunnan ja sitten hemmotteluhoidon ekokosmetologille hyvinvoinnin keitaaseen Eco Beauty Wellnessiin Helsingin Fredrikinkadulle, johon pääsin tutustumaan blogini kautta. Tämä on itseasiassa ihkaensimmäinen kertani ekokosmetologilla ja voinkin todeta, että jos suosit luonnonkosmetiikkaa, käy testaamassa myös eko-kauneushoitoja! Helsingissä ainakin EBW tarjoaa kattavasti luonnonmukaisia kauneus- ja salonkipalveluita, sekä myy luonnonkosmetiikkaa. Ihanaa, että luonnonmukaisuus on astunut yhä enemmän mukaan myös hoitolapalveluihin.

Minulle tehtiin EBW-hemmotteluhoito, joka on 90minuutin mittainen kokonaisvaltainen käsittely. Hoito alkaa jalkojen kuorinnalla ja hieronnalla, jota seuraa kasvohoito, kevyt hartiahieronta, sekä aivan ihana käsihieronta. Hoidon alussa pyöri mielessä melkolailla arkijutut, mutta hetken päästä olinkin jo ihan jossain muualla, melkein jossain nirvanassa 😀 Hoidossa käytiin läpi myös akupunktio- ja lymfapisteitä. Ja ikuisuusprojektini ripsien värjäys yhdistettiin muuten hoitoon, yay! Kun astelin ulos hoitolasta, meinasin pillahtaa itkuun. Olo oli kertakaikkiaan niin rentoutunut ja ihana! Tuon 90 minuutin aikana olin unohtanut kaikki aiemmin mielessä pyörineet huolet ja murheet.

Stressaako arki, haluatko hetken itsellesi tai onko ystäväsi hemmottelua vailla? Mielestäni esimerkiksi tuo kokeilemani EBW-hoito on aivan ihana lahjaidea. Lisäksi hoitolassa tehdään myös oman ihon tarpeisiin räätälöityjä kasvohoitoja, sokerointeja, kulmien värjäyksiä ja kampaamopalveluita. Voin itse lämmöllä suositella  ainakin Eco Beauty Wellnessin Emiliaa! Aivan mielettömän ihana tyyppi. Emilian käsittelyssä hänen käsistään ihan oikeasti konkreettisesti tunsi lämmön ja energian. Hoidon jälkeen saamieni kommenttien perusteella en ole ainut Emiliaan tykästynyt. Aivan mieletön hemmottelukokemus! 🙂

 

Kukaan muu tutustunut EBW:hen?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.