Vielä on kesää jäljellä..?

Huh, toivoin eilen voivani kertoa, että flunssa olisi paranemaan päin, mutta oikeastaan päinvastoin. Lämpö ei vain hellitä, enkä oikeastaan muista milloin olisin viimeksi ollut näin kamalassa räkätaudissa, siitä on varmasti ainakin muutama vuosi. Eilen kerroinkin hieman haastavista parista viikosta, joten voipi olla, että vastustuskyky on ollut stressin ja huonojen yöunien vuoksi ihan nollissaan. Olisipa kaapissa nyt sitä manukaa ja acerolajauhetta! Täytyy heti mennä ostamaan kun selviän tästä pöpöstä. Huomiseksi oli sovittuna eräs kiva meno, mutta yllättäen joudun nyt perumaan loppuviikolta ihan kaiken. Pojan tarhaan kuskaamista lukuunottamatta en ole poistunut juurikaan kotoa mihinkään nyt neljään päivään, joten alkaa pikkuhiljaa tässä seinätkin tulla vastaan. Ja tuo tarhakeikkakin on tuntunut aamuisin vievän kaikki voimat. Teitä tuskin ihan kamalasti kiinnostaa flunssajorinat, joten nyt ihan muihin juttuihin!

Rakastan yli kaiken collegevaatteita, kotivaatteita ja ihan kaikkia rentoiluvaatteita. Siis semmoisia, joissa on mukava olla ja jotka on helppo vetää päälle, lähditpä sitten töihin tai kaupunkiin. Jos piipahdan vaatekaupoissa, vetää semmoiset mahdollisimman cozy-vaatekappaleet minua aina jotenkin maagisesti puoleensa hyllyssä, haha! Toisaalta, onhan tyylini muutenkin melko rento ja tunnen itseni ”minuksi”, sekä samalla itsevarmaksi juuri semmoisessa tyylissä. Jos asuisin paikassa, missä on lämmintä ympäri vuoden, pukeutuisin varmasti jokaikinen päivä collegevaatteisiin ja flipflopeihin. (Ja tuulisina päivinä vetäisin päähäni omatekoisen pipon tietty :D) Ah, olisipa unelma! Tänään kun katselen ulos tuota tuulista ja pilvistä alkavaa syyssäätä, on hyvä muistella vielä hetki lämpimiä kesäpäiviä ja asua parin viikon takaa..

Viime vuosina olenkin pyrkinyt keräämään vaatekaappiini juuri semmoisia kappaleita, jotka ovat helposti yhdisteltävissä myös muihin ei-niin-rentoileviin vaatekappaleisiin, kuten nyt vaikka erilaiset cropped- malliset paidat ja colleget. Ette tiedä kuinka monena aamuna olen tänä kesänä pukenut päälleni collegeshortsit, aivan lempparit! Sama vaatekappale kulkee nimittäin mukana about jokaikiselle lomamatkalle, kuten sanoin, aina kun mahdollista vain on!

Kerroin vaivihkaa vuosi sitten Los Angelesistä takaisin Suomeen muuttaneesta ystävästämme Tiinasta, joka toteutti omia unelmiaan ja perusti muotialan opintojen jälkeen oman vaatebrändin Asuyaman. Viime vuoden mallistosta ostamani merinovillainen musta cropped-paita on yksi käytetyimmistä vaatteistani ja olenkin jo tuskaillut, että mistä löytäisin sille kohta varakappaleen. Silti, näiden (jopa satojen?) käyttökertojen jälkeen paita on edelleen täysin moitteettomassa kunnossa. Silti pelkään jatkuvasti, että paidalle tapahtuu jotain tai jätän sen ajatuksissani ties minne. Juuri tämän vuoksi panostan vaatteissa juurikin niihin laadukkaisiin materiaaleihin, jotka oikeasti kestävät käyttöä. Uusin luottopaitani on kuitenkin löytynyt tämän kesän mallistosta, nimittäin tämä kuvien oliivinvihreä cropped-college yhdistettynä saman setin shortseihin.

Asuyaman vaatteet ovat todella rentoja, mukavia päällä ja nimenomaan semmoisia, joita on helppo yhdistää myös siistimpään arkityyliin. Asuyaman pääpaino on kuitenkin uimavaatteissa, joihin tullaan panostamaan myös jatkossa. Tämä ei todellakaan ole mikään maksettu yhteistyö, olen itse rakastunut merkin tuotteisiin ihan täysillä, vaikkakin tämän collegeasun tällä kertaa sainkin. Kyseessä on brändi, jota voin itse aivan ehdottomasti suositella kaikella lämmöllä! Kaikki malliston tuotteet on suunniteltu Suomessa ja valmistus tapahtuu Virossa. Mallistoja tehdään vain pieni erä ja pääfokus on juurikin laadukkaissa materiaaleissa, sekä oikeasti istuvissa ja mukavilta tuntuvissa tuotteissa.

Sanoisinko, että jos pidät esimerkiksi omasta tyylistäni, ovat Asuyaman jutut varmasti mieleen. Tuo kuvien college on tämä INTO YOU Cropped Sweatshirt ja shortsit ENDLESS SUMMER Short. Molemmat ovat 100% puuvillaa ja collegen hihat ovat oversized. RAKASTAN oversized-hihoja cropped-mallisissa paidoissa! Haaveilen myös ostavani tästä samasta setistä myös vaaleanpunaisen setin <3 (Joitain juttuja on muuten juuri nyt myös kesäalessa!) Itselläni on näistä molemmista koko xs, kokoja kun usein kysellään ostopäätöstä tehdessä. Sain muuten juuri viime viikolla valmiiksi erään neulomani cropped-villapaidan, täytyykin ottaa siitä kuvat kunhan tästä paranen.

Ja kyllä. Vaikkei elokuu vielä ole edes ohi, ikävöin jo nyt kesää. Makasin eilen villasukissa, collegessa ja pyjamahousuissa sängyssä peiton alla silti palellen! Okei, flunssassa on varmasti osasyy, mutta öisin kyllä huomaa, että joutuu pysymään visusti peiton alla, ettei jäädy. Tämä on vasta alkusoittoa, mutta tottuuhan helteiden jälkeen nopeasti viileään. Jos mimmoiset pakoon talvea-ajatukset ovat taas viime päivinä käyneet melko ahkeraan mielessä..

Collegepaita / Asuyama, tämä

Collegeshortsit / Asuyama, nämä

Tennarit / Puma

 

Ps. Lähipäivinä tulossa IG:n puolelle (@iines) myös pieni arvonta Asuyaman tuotteista, joten pysykää kuulolla <3

 

Mitäs tuumaatte? Muita cozy wear-faneja?

 

Kuvat Jutta

4 vastausta artikkeliin “Vielä on kesää jäljellä..?”

  1. Oi miten söpö setti, nuo värit! Kenkien kanssa ihana yhdistelmä 🙂 minä viihtyisin 24/7 mukavissa kotivaatteissa…tosin crop-mallin paidoista en oo yhtään innostunut, en osaa rentoilla napa paljaana 😀 täytyypä tutustua tuohon Asuyaman mallistoon.

  2. Ihan törkeen ihana setti! Kävin väijymässä noi nettisivut ja voi juku noi harmaat shortsit ja paita *_*
    Ah, ehkä must have! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.