Syksyn minilomasta ja mitä on meneillään juuri nyt?

Viikonlopun jälkeinen raportointi on muodostunut mulla jotenkin ihan perinteeksi. Mietin jo tänään, että jättäisinkö tällä kertaa väliin, mutta päätin silti turinoida, vaikka jo tiistaissa mennäänkin. Räkätauti jatkuu meillä siis edelleen. Blaah. Pojalla ei ole ollut enää kuumetta lähes viikkoon, mutta itselläni edelleen lämpöä ja sitten tietty tätä järkkyä voimattomuutta ja räkäisyyttä unohtamatta. Äh. Tiedän, että on todella rasittavaa lukea jaarittelua flunssasta, mutta onhan tämä jo aivan perseestä. Kävin eilen lääkärissä vain toteamassa, että normiflunssaa ja parin päivän saikkutokari käteen. Olin koko päivän jännittänyt verikoetta, mutta ekaa kertaa varmaan ikinä en joutunut yksityisellä labroihin, HUH! Pelkään verikokeita maailman eniten! Kaikki aina yrittää lohduttaa, että ”ei se satu” ja tottakai tiedän, ettei se satu, mutta on vain muuten todella ällöttävää ja epämiellyttävää! Jotain kertoo varmaan se, että vielä 5+ vuotta sitten pyysin aina emla-puudutteen ennen verikoetta, haha! Kunnon nössö. Jotenkin se toi semmoista henkistä helpotusta verikoekammoon. Verta en tosin pelkää, eikä sormen päästä otettavat tulehdusarvot tunnu missään, mutta verikokeita en vain siedä. Enemmän jännitän verikokeita kun mitä jännitin synnytystä.

Käytiin lauantaina pikaisesti Haltialan kotieläintilalla katsomassa eläimiä, tosin pienen mielestä traktorit olivat niiiiin paljon siistimpiä! Miten voi olla, että traktorit ja nosturit ovat tämän pienen pojan mielestä ehkä maailman ihmeellisin asia? Meillä on semmoinen kaivuri/työkone-aiheinen kirja, joka on kokenut niin kovia, että koko kirja on tätä nykyä irrallisina sivuina. Ja silti ne kuluneet sivut ovat niin tärkeitä, että ne on iltaisin aivan pakko ottaa iltaisin sänkyyn mukaan ihmeteltäväksi 😀 Pakko mennä tässä joku päivä etsimään kirjakaupasta joku uusi (ja ehjä) työkone-aiheinen kirja, toivottavasti ei ihan noin pahasti tuhottavaksi.

Tuosta camotakista muuten on kyselty. Ostin sen Köpiksestä kesäaleista ja merkki on Soniush, bongasin näitä ainakin Zalandolta, tosin tätä samaa sateenkaari-kuosia ei näyttänyt olevan 🙂 Ajattelin pistää myyntiin sen aikaisemmin kirppikseltä bongaamani camotakin. Olen muutenkin tuumaillut, että ottaisin myyntipöydän jostain. Esimerkiksi Relovessa on olemassa palvelu, jossa hinnoittelu, esillepano ja kaikki muukin hoidetaan puolestasi. Riittää kun viet myytävät kamat sinne. Tuo vaihtoehto onkin ollut vakavassa harkinnassa, koska olen maailman laiskin myymään vanhoja tavaroita ja tämmöisen suhteen haluaisi päästä mahdollisimman helpolla ja yksinkertaisesti vain edullisesti eroon tavaroista. Tämän vuoksi olenkin paljon vain lahjoittanut tavaraa pois, koska silloin pääsee niin helpolla. Onko teillä tietoa muista myyntipaikoista, joissa voisi ostaa palveluna myös hinnoittelun ja esillepanon?

En ole tainnut mainita täällä, että lähdemme syyskuun loppupuolella naperon kanssa minilomalle LAPPIIN! Jeee! Olen viimeksi käynyt Lapissa about 10v sitten ja nyt viimeisen vuoden aikana on tullut pitkästä aikaa semmoinen Lappi-innostus. Mikään Lappi-pro en todellakaan ole. Lapsena olen kerran käynyt Saariselällä, silloin kymmenisen vuotta sitten muutaman kerran Sallassa ja Rovaniemellä, mutta siihen se sitten jääkin. Ensi kesänä haluaisin, että lähtisimme koko perhe autoilemaan Lappiin ja nimenomaan sinne aivan pohjoiseen. Ensi kuussa suuntaamme Pyhälle. Nyt kun meidän joulun tropiikkiloma on ilmeisesti haudattu aivan liian kalliiden lentojen vuoksi, ollaan mietitty, että mitäs jos viettäisimme joulun Lapissa?

Takki / Soniush

Jumpsuit / 2nd hand joskus Jutan kirppiskassista

Kengät / Puma

Ainiin ja muistakaa tänään Madaran 24h -40% ale!!! Postasin alen speksit ja omat suosikkini eilisillan postauksessa täällä 🙂

 

Kivaa tiistaita!

 

Kuvat Jutta. Sisältää kaupallisen linkin.

4 vastausta artikkeliin “Syksyn minilomasta ja mitä on meneillään juuri nyt?”

  1. Oii Lappi on ihana kyllä ympäri vuoden! Tunturimaisemat on niin kauniita! Mäkin kävin just Ruotsissa ja Norjassa roadtripillä ja ne vuoristot on siellä jotenkin niin henkeäsalpaavan upeita 😀

    Vitsi mietin just yks päivä, että on ollut niin paljon kiireitä etten oo ehtinyt ees lukea sun blogia kunnolla mut yövuoroissa vihdoin ehtii, haha! Tää ja seuraava yö aikaa kiriä kaikki vanhat postaukset 😀

    1. Niin! En olekaan ollut aikaisemmin syksyllä Lapissa 🙂 Oon ihan kade sun roadtripistä, ensi kesänä on päästävä samanlaiselle! Mietinkin, ettet ole hetkeen kommentoinut, mutta ihana kun palasit <3

  2. Lappi on loistava valinta ja ootan innolla että kerrot sit teidän reissusta. Oon itse ihan hurahtanu Lappiin, olisin siellä monta kertaa vuodessa jos voisin ja haaveilen että joskus voisin hankkia mökin tai ees asunnon Lapista. Se fiilis siellä on jotenki niin rentouttava ja rauhallinen, ihan mieletöntä vastapainoa normiarjelle täällä Helsingissä.

    1. Niin!! 🙂 Oon niin innoissani ja sinänsä hassua, että nyt vasta tajuan kuinka paljon voikaan innostua kotimaan reissusta <3 Ja ihan totta, siellä on todella rauhallinen fiilis ja niin kaivattua vastapainoa Helsingin hektiselle arjelle 🙂 Mökki Lapissa olisi kyllä ihana!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.