Vielä on aikaa kesämeikkiin

En ole tainnut postailla meikkijuttuja piiiitkään aikaan. Siis meikkikuvien muodossa! Noh, nämä kuvat ovat parin viikon takaa, koska tämän viheliäisen flunssan vuoksi tullaan kaiken suhteen hieman jälkijunassa, mutta samapa tuo kai on. Jossain vaiheessa (about siis kymmenen vuotta taaksepäin) elin jotain turkoosien rajausten buumia ja meikkipussissa lojui silloin Anytimen turkoosi silmänrajauskynä. Sen jälkeen olen muutamaan otteeseen hairahtanut värillisiin rajauksiin, kuten nyt pari viikkoa taaksepäin. Ja hitto, miksi muistin tämän ihan parhaimman kesämeikki-vinkin vasta nyt kun kesä on lopuillaan? Maailman helpoin kikka raikastaa kesämeikkiä on värikäs rajaus!

Ripsarina on tässä meikissä juuri joku aika takaperin korkkaamani Lorealin Miss Baby Roll, josta en rehellisyyden nimissä oikein (vielä) osaa sanoa, että tykkäänkö vai en. Todella erikoinen harja, kivasti pituutta, mutta ainakaan näin ekojen käyttökokemusten myötä ei ehkä aivan niin reippaasti volyymiä kun mitä ehkä itse kaipaisin, vaikka tulos onkin erittäin siisti ja melko ripsiä erotteleva. Monet ripsarit paranevat käytössä, joten saapi nähdä miten tämän kanssa käy! En ole vielä onnistunut löytämään semmoista luonnonkosmetiikan ripsaria, joka olisi täysin vienyt mukanaan, mutta jos teillä on suositella superhyviä semmoisia, niin vinkit ovat todella tervetulleita!

Tuotteina tässä meikissä on:

 

Pohja: Madara CC-voide medium beige

Peiteaine: Hynt Beauty Dual Perfecting Concealer sävy medium (paras!!!)

Varjostus ja highligter: RMS Beauty Buriti Bronzer voidemainen aurinkopuuteri ja Master Mixer-hohtovoide

Ripset: Loreal Miss Baby Roll

Rajaus: Yves Rocher Botanical Color Eye Pencil sävy Bleu Agave

Luomilla: ABH Soft Glam-paletin (iso suositus!) sävyä Tempera

Aurinkopuuteri: Korres Cocoa ja Coconut Bronzer

Nyt kun hieman tutkailin, niin hyvältä vaikuttavia värilliisä rajauskyniä löytyy mm. Lorealilta ja näin syksyä ajatellen ovat esimerkiksi nämä NYX:in Metallic Eyelinerit sävyiltään ihania! Noista esimerkiksi sävy Rose Gold voisi kesämeikin lisäksi sopia erinomaisesti myös hohtavaan syysmeikkiin.

Ja ette usko kun kerron.. Sain tänään aamulla uuden noidannuolen alaselkään nostaessani poikaa. Sen vuoksi pääsin vasta nyt kunnolla tekemään blogijuttuja kun aamu meni lähinnä pakollisia juttuja tehden ja makoillen. Blogi on nämä pari viikkoa ollut melkoista valitusvirttä, suuret pahoittelut siitä. Ehkäpä tämä huono onni terveysjuttujen suhteen kohta kääntyy parempaan. Ainakin kovasti toivon niin 🙂

Turkoosit rajaukset: Jatkoon vai ei?

Kivaa viikonloppua!

 

Mainitut meikkituotteet saatu. Sisältää kaupallisia linkkejä.

6 vastausta artikkeliin “Vielä on aikaa kesämeikkiin”

 1. Kivalta näyttää! Mitä tuotetta sulla on huulissa? Jäin ihailemaan tota sävyä ?

  1. Kiitos! Punan unohdin tietysti sitten mainita tuossa, eli puna on Guerlainin Rouge G sävyssä 48 Geneva. Ei näköjään tosin kai enää löydy valikoimista tuota sävyä, mutta on tosi hyvä ja yksi suosikeistani 🙂

 2. Voi upeus! Värikkäät rajaukset ehdottomasti jatkoon! Mäkin tykkään niistä kesällä ja käytän muutenkin ympäri vuoden jotain muuta kuin mustaa rajausta, yleensä tummaa ruskeaa, harmaata tms 🙂

 3. Vautsi, tosi upee meikki! Oot kyllä niin kaunis ja noi sun ripset on ihan mielettömät 🙂 ootko nyt käyttänyt niissä jotain ripsiseerumia?

  Mua kiinnostaisi myös luonnonkosmetiikan puolelta joku hyvä ripsari, ostin nyt jonkun benecosin ja siitä ei ainakaan tullu mitään lempparia 😀

  Paranemisia sinne! <3

  1. Heh, voi kiitos <3 Olen käyttänyt kesällä Neulashiä ja nyt Talikan ripsiseerumia, josta lähiviikkoina tulossa postausta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.