Ärsyttäviä syyskliseitä

Kun syysahdistus iskee on paras lääke (lomamatkan lisäksi) yrittää miettiä niitä syksyn ja talven hyviä puolia. Toki, onhan jokaisella vuodenajalla ne hyvätkin puolensa, vaikka myönnän, että marraskuun pimeässä loskasateessa on usein melko hankala keksiä mitään hyvää sanottavaa. Säiden puolesta eletään juuri nyt mielestäni melko optimaalista vaihetta. Ei ole vielä liian kylmä, eikä toisaalta ole myöskään liian kuuma pitkähihaisiin. Parasta on ehkä juuri semmoinen välivaihe kun voi vielä käyttää hameita ilman sukkiksia, mutta silti laittaa neulepaidan tai pipon päähän. Rakastan juuri niitä kelejä! Heti siis kesäkelien jälkeen.

Okei, tänään siis vuorossa joka vuoden perinteinen ”Mitä odotan syksyssä?”…

 

Rauhallisia pimeämpiä iltoja. Onhan kesän valoisien öiden jälkeen pimeissä öissä ”sitä jotain”. Toisaalta pelottavaa, mutta toisaalta myös taianomaista. Itse ainakin nukun huomattavasti paremmin pimeinä ja viileämpinä vuodenaikoina, tämän olen huomannut jo nyt.

Lapin reissuun on parisen viikkoa aikaa ja olen hehkuttanut pojalle varmaan päivittäin, että jeejee, kohta lähdetään Lappiin ja sitten napero näyttää perässä kuinka lennetään sinne lentokoneella. Must-see on varsinkin Lampivaaran ametistikaivos, joka on sopivasti Pyhän lähellä ja sinne olenkin jo pitkään haaveillut pääseväni. Ja siis tiesittekö, että Suomessa tosiaan louhitaan ametistia? Tuolla kaivoksella pääsee lisäksi louhimaan itse oman ametistin, ihan mieletöntä! Olisi ihana myös päästä huuhtomaan kultaa, mutta ihan yleisesti odotan innolla jo sitä, että pääsee pienen kanssa ulkoilemaan luontoon. Syyskuun loppupuolen ruska-aika onkin varmasti todella kaunista aikaa matkustaa Lappiin.

Aromaterapia-jutut. Aktiivisessa etsinnässä on vielä edelleen lähes vuoden jälkeen aroma-diffuuseri, tämän syksyn projektina onkin perehtyä aromaterapiaan! Olen aikaisemmin postannut pintaraapaisuna aiheesta ja myös siitä, kuinka eri värit säätelevät aivoissa mielialaa ja tunteita. Kyllä, sama homma toimii myös tuoksuihin. Tarkoitus olisikin perehtyä aiheeseen syksyn aikana enemmän, olen juuri lukemassa erästä kirjaa aiheesta. Mietinkin jo, että malttaisinko odottaa Loseihin saakka diffuuserin kanssa. Sieltä varmasti löytyisi, mutta jaksaako sitten kuitenkaan säätää adapterin kanssa. Miten voi oikeasti olla niin vaikeaa löytää yksi aroma-diffuuseri?? Moni suositteli Young Livingiä, jota olen kieltämättä nyt kehujen jälkeen harkinnut. Merkin tuotteita on paljon kehuttu, vaikka kyseessä verkostomarkkinointiyritys onkin.. Silti lähes parin sadan euron starttipaketti hieman kirpaisee ajatuksena.

Uudet DIY-projektit. Vitsi mitä kivoja juttuja olenkaan keksinyt lähiaikoina!! Mielessä on vaikka mitä kivaa juttua mitä haluan syksyn aikana testata ja jakaa myös teille vinkkejä. Ajattelin mm. testata tehdä soijavahakynttilöitä, enkä ihan tavallisia semmoisia 😉 Täytyy pian tutkia mistä saisin tilattua soijavahaa ja käydä Ikeassa etsimässä jotain kivoja astioita tähän, toisaalta vähänkö kirppikseltä voisi löytää kivoja laseja kynttilöihin! Eli, stay tuned!

Neuleet. Haha! Tätä en vielä edes haluaisi miettiä, mutta tein juuri niin ihanan villapaidan, että kamala into päästä käyttämään sitä ja kaikkia muitakin tekeleitä. Työn alla on myös hieman istuvampi musta neulemekko, jota en ole tosin neulonut nyt viikkoon, mutta tavoitteena olisi saada se valmiiksi hyvällä lykyllä ennen sukkahousu-kelejä.. Saapi nähdä. Ihme ja kumma, en ole vielä uhrannut ajatustakaan UGGseille, vaikka aiempina vuosina ne ovat olleet heti melkein ykkösenä syksyn listalla.

Kirjat. Viime viikkoina olen ollut niin totaalisen koukussa Harry Holen seikkailuihin äänikirjojen muodossa, etten ole malttanut juurikaan oikeita kirjoja lukea. Silti muutama todella mielenkiintoinen kirja odottaa makkarin pöydällä, kunhan vain malttaisin pitää dekkariputkesta taukoa.. Lukeminen on ehdottomasti paras unilääke iltaisin.

Eihän syksy tietenkään olisi mitään ilman pipoja. Ihan parasta on pistää pipo päähän huonona hiuspäivänä. Olen kesän aikana tehtaillut itselleni muutaman pipon ja sinänsä huvittavaa, että vaikka väkersin sitä pipomallistoa niin omaan kaappiin päätyi juuri ne muutama ”epäonnistunut” testikappale, joihin en ollut läheskään niin tyytyväinen, että olisin halunnut niitä myydä. Vaikka toisaalta ehkä juuri pitäisi panostaa tehtailemaan itselleen ne parhaimmat PR-kappaleet. Olen hiljalleen aloittanut uuden malliston tekemisen ja voin jo ennakkoon kertoa, että aivan superihania pipoja tulossa <3 Uskon, että tulette tykkäämään hurjasti!

Tuon kuvien mustan cropped-teepparin kaivoin jostain vaatekaapin uumenista. Paita on H&M:ltä ja hei, olen ostanut tämän vuonna 2010! Ihan paras paita, jonka olin ehtinyt hetkeksi jo unohtaa. Sama pitäisi löytyä myös valkoisena, täytyykin yrittää etsiä sekin jostain jemmasta.

Farkut / Acne

Paita / H&M

Takki / Zara

Tennarit / Vans

Viikonloppuna tai viimeistään ensi viikolla julkaisen LA Shopping listin, eli mitä odotan Losin reissussa ja mitä on ostoslistalla 🙂

Mitä te odotatte syksyssä?

Kivaa viikonloppua <3

 

Kuvat Jutta

6 vastausta artikkeliin “Ärsyttäviä syyskliseitä”

 1. Olen seurannut sun blogia aika pitkään ja kommentoin vasta nyt ensimmäistä kertaa! ?
  Tiedätkö itse olen nyt hieman yli vuoden verran käyttänyt Young Livingin eteerisiä öljyjä ja olen ihan hurahtanut niihin. ?
  Hassuinta tässä on nyt se, että kun olet alkanut puhua kivistä, astrologiasta yms. ”hömpästä” ? olen aina miettinyt itsekseni, että mikset ole jo löytänyt öljyjä ? Ihanaa, että ne kiinnostaa sua!

  En voi kuin suositella Young Livingiä!!❤ Aloituspakkauksen hinta tuntuu aluksi suurelta, mutta loppupeleissä hinta on pieni loppuelämän hyvinvoinnin tiellä ?

  Onko sinulla joku tuttu, joka voisi kertoa sulle lisää öljyistä? Lähde ihmeessä mukaan! ?

  1. Oon ollut jo tosi pitkään kiinnostunut öljyistä, mutta juuri se diffuuserin etsinnän hankaluus on tässä hidastanut varmaan vuodella! 😀 Ja olen kuullut tosi hyvää juuri Young Livingistä, tuntuu että on varmaan helpoin vaihtoehto ostaa se. Pari tuttua ”välittää” niitä, varmaan kohta itsekin olen joku öljydiileri ;D Mutta kiva kuulla, että olet ollut tyytyväinen noihin öljyihin! <3

   1. Hahhaa ei sitä tiedä vaiks koht olisitkin öljydiileri ? Musta se Aria diffuuseri on kaunis ? ja ylellinen, kun soittaa musiikkiakin. Myös nyt syksyllä tuli myyntiin sellanen lyhdyn mallinen diffuuseri, joka myös tosi kiva!

    Jään odottelemaan, et kohta kirjoittelet myös öljyistä ?
    Uskoisin,et tykkäät Young Livingin muistakin tuotteista. Uusi mineraalimeikkisarja on huippu!!

    1. Niinpä! Laitoin mun kaverille eilen heti viestiä ja kerroin, että haluan nyt tilata sen starttipaketin. Nähtäväksi siis jää päädynkö öljydiileriksi! 😉

     1. Hei kuulin, että huomenna tiistaina aloituspakkaus on -10%!! Älä tilaa ennen ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.