Viimeinen kesäasu

Hello! Viikonloppuna saavutettiin ainakin meidän terassilla melkoisia lämpölukemia. Alan jo olla niin tottunut tähän ”ikuiseen kesään”, että en varmaan käsitä tilannetta lainkaan siinä vaiheessa kun ei enää oikeasti tarkene  niissä hameissa, collegepaidoissa ja ilman pipoa. Itse olen jo ainakin parin viikon ajan bongaillut ulkona ihmisiä täysissä syystamineissa. Siis vaikka ulkona olisi ollut +20c! Ihan kun porukka pyrkisi elämään sen todellisen vuodenajan mukaan, vaikka lämpömittari kertoisikin toista. Jotenkin hölmöä itse viilettää t-paidassa melkein hiki otsalla kun ohi kävelee tyyppi takki päällä ja kaulaliina kaulassa. Ehkä ihmiset jo pikkuhiljaa tosiaan odottavat sitä syksyä tulevaksi ja ovat malttamattomina jo kaivelleet kaulaliinat kaapin uumenista. Itse en ihan vielä lukeudu näihin, vaikka olenkin pipon jo pari kertaa laittanut päähäni, heh.

Jostain syystä olen pantannut näitä kesäisiä asukuvia jo useamman viikon, mutta vielä ehtii hyvin hehkuttaa niitä kesäkelejä. Hameesta on matkan varrella tullut hurjasti kyselyitä ja kyseessä on siis kirppikseltä keväällä ostamani hame. Ja hei, itseasiassa myös tuo toppi on melko tuore kirppislöytö! Muutama viikko sitten poikkesin Punavuoren Relovessa, josta bongasin heti tuon Topshopin valkoisen ”hippitopin” viidellä eurolla. Kesällä on iskenyt vahvasti joku hamemania. Tajusin nimittäin, että olen käyttänyt hameita tai mekkoja viimeiset pari kuukautta melkeinpä päivittäin, joitakin poikkeuksia lukuunottamatta.  Pitkään jatkuneet helteethän selittivät tietysti valinnan hellehameisiin, mutta toivottavasti hamekelit jatkuvat vielä pitkään syksyyn.

Olin viime viikolla pari päivää kotosalla pojan kanssa, joka sairastui flunssaan. Taas. Sain alkuviikosta tarhasta puhelua kesken päivän, että pojalla on alkanut kamala yskä. Huh kun sitä panikoikaan kun huomaa, että päikkäri soittaa! Kotiin lämpimään suihkuun höyryhengittelemään ja chillailemaan lasten Netflixin pariin. Perjantaina kuume nousi taas uudelleen ja viikonloppu oltiinkin kotona toipilaina. Ihan perusmeininki meillä nykyään.. Perhanan flunssakausi!

Kävin myös itse perjantaina lääkärissä ja huhhei, vihdoin edes jonkinlainen selitys tälle jo kohta kuukauden kestäneelle flunssalle ja lämpöilylle. Allergiani ovat ylläpitäneet poskiontelontulehdusta ja tämän vuoksi olenkin juuri se huono-onninen allergikko, jonka flunssat kestävät aina ikuisuuden. Argh. No kiva kuitenkin tässä vuosien ihmettelyn jälkeen saada joku selitys. Nyt kuitenkin tehokkaat nenäsuihkeet käytössä ja tarkoitus karkoittaa pöpöt lopullisesti veks. Ja toivottavasti pian, alkaa kroppa nimittäin olla jo melkoisen kankea tästä liikunta-paussista.

Tänään hieman lyhyemmät jorinat, koska maanantai. Jos teillä muuten on jotain erityisiä postaustoiveita, niin niitä saa taas ehdottaa 🙂

Tykkäättekö asusta?

 

Ps. Onko syysflunssat päässeet jo iskemään teihin vai oletteko toistaiseksi säästyneet niiltä?

 

Kuvat Jutta.

2 vastausta artikkeliin “Viimeinen kesäasu”

  1. Oon varmaan ainut joka on töissä t-paidassa mutta en vaan vielä voi laittaa mitään neuleita koska kuumuus 😀 Hyvä jos takin otan aamulla, 😀
    Voi plääh, nää taudit, meillä poika tuli viime yönä nuhaan ja tässä sitä taas vietetään etäpäivää kotona. Toivottavasti ei flunssa tartu itseeni tai mieheen :/

    1. Ihan totta, samasta syystä en vielä itsekään ole tosiaankaan kaivellut niitä esiin ;D Ja höh, toivottavasti flunssa menee nopeasti ohi <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.