Kuinka saada pitkät, kaarevat ja tummemmat ripset? + Vinkki arvontaan

Kaupallinen yhteistyö: Talika

Ei varmasti tule teille yllätyksenä, että asia, johon heti ihonhoidon jälkeen kauneudenhoidossa panostan, ovat ripset. Ripsieni suhteen olen nimittäin todella tarkka. Pidän melko näyttävistä ripsistä ja haluankin, että ripset ovat terveen tuuheat, pitkät ja kaarevat. Toisaalta, kuka nyt sitten ei näitä asioita ripsiltään toivoisi?

Käytänkin säännöllisesti ripsille tarkoitettua hoitavia ja kasvua edistäviä tuotteita. Yksi ehdottomista luottotuotteistani on vuosien varrella ollut Talikan Lipocils Expert, jota käytänkin erityisesti vapaapäivinä ja silloin kun lähden jonnekin ilman ripsaria, mutta haluan kuitenkin laittaa ripset ”ojennukseen”. Vaikka myös ripsien kasvuun ja kuntoon vaikuttaa hiusten tavoin ehdottomasti ravinto ja tiettyjen vitamiinien saanti, on myös ulkoisesti käytettävillä tuotteilla merkitystä. Silmämeikin puhdistus, ripsienpidennykset ja taivutus esimerkiksi altistavat ripset mekaaniselle rasitukselle, joten ihan kuin hiuksiakin, voi myös ripsiä hoitaa ulkoisesti.

 Ripsen juureen käytettävät hoitoaineet ja seerumit ovat niitä, jotka ravitsevat ripsiä, sekä nopeuttavat niiden kasvua. Olenkin viime kuukausina saanut taas paljon kyselyitä ripsiasioista ja seerumeista. Jokunen aika takaperin lähtikin ripsiseerumeista käyttöön Talikan Lipocils Platinum, joka sisältää kaksivaiheisen seerumihoidon ripsille. Yöksi ripsen juureen eyelinerin tapaan siveltävän seerumin, sekä päiväksi ripselle levitettävän hoitavan ja suojaavan hoidon, joka samalla toimii pohjustusaineena ripsivärille. Raportoin tuloksista myöhemmin kun kuuri on ohi! Talikan tuotteista on tämä Platinum teholtaan monipuolisin, mutta myös hinta korkein. Minulla on kovat odotukset tämän suhteen 🙂

Itse ripsiin käytettävistä hoitoaineista on taas Talikan Lipocils Expert tuote, jolla olen saanut ripsiini lisää kaarevuutta ja pigmenttiä. Tämä onkin kesän aikana ollut meikittömien lookien salainen ase. Ensimmäisen kerran olen käyttänyt Lipocils Expertiä joskus vuonna 2011 ja voisin todeta tämän olevan ehdottomasti paras ripsille käytettävä hoitoaine. Tuote onkin ollut käytössä jo useamman vuoden ripsiä hellimässä, vaikka yöllä käytettävät ripsiseerumit ovatkin vuosien varrella vaihdelleet. Vinkki: Välillä olen muuten käyttänyt tätä myös laittamaan kulmakarvoja ojennukseen. Harjan pään sieniapplikaattorin avulla tämän levitys onnistuu myös ripsen tyveen, eli tuotteena tämä on monikäyttöinen ja onnistuu käyttää juurikin myös ripsiseerumin tapaan. Tämä, kuten muutkaan Talikan tuotteet, ei sisällä lääkeainejohdannaisia, vaan vaikuttavat tehoaineet ovat kasviperäisiä. 

Säännöllisessä käytössä Lipocils Expert..

 

  • Tehostaa ripsien kasvua ja vahvistaa ripsiä
  • Ravitsee ripsijuurta ja vahvistaa ripsinystyä, jotka edesauttavat ripsen kuntoa ja kasvua
  • Tummentavat ripsiä
  • Silkkiproteiinit taivuttavat ripsiä

Eipä tähän oikein muuta lisättävää keksi! Tehohoitona suositellaan tuotetta käytettäväksi aamuin ja illoin, vähintään kuukauden ajan, jonka jälkeen ylläpitävänä hoitona kerran päivässä. Itse olen huomannut tätä käyttäessä selvästi ripsien tummenemisen, kaarevuuden lisääntymisen, sekä ripisen vahvistumisen. Mielestäni hinta-laatusuhde on tässä ehdottomasti kohdillaan ja tuote on käytössä äärimmäisen riittoisa. Soveltuu muuten käytettäväksi myös ripsenpidennysten kanssa.

Brändin valikoimista löytyy nykypäivänä muitakin kauneustuotteita, mutta Talikan tarina alkoi itseasiassa juurikin ripsituotteista jo 70 vuotta sitten, vuonna 1948. Alunperin toisen maailmansodan jälkeen palovammavoiteeksi suunnitellulla voiteella huomattiin olevan muitakin odottamattomia vaikutuksia: Ripsien ja kulmakarvojen kasvu. Tuotetta kehitettiinkin eteenpäin juuri tähän tarkoitukseen ja pian olikin syntynyt kulttituote, jonka nimeen seurapiiri ja filmitähdet vannoivat. Tänä päivänä pohjautuvat Lipocils-sarjan tuotteet edelleen tähän samaiseen alkuperäiseen tuotteeseen ja ainesosiin. Talika viettää parhaillaan 70v- juhlavuotta, jonka kunniaksi tulee syyskaudeksi myyntiin Florence Balduccin suunnittelema Lipocils Expert Collector Edition – keräilykappale. Ja täytyy kyllä myöntää, että tämä juhlavuoden pakkaus on todella kaunis!

Tämä juhlavuoden keräilykappale Talika Lipocils Expertistä ilmestyy syyskuussa ja on myynnissä koko syyskauden ajan. Tuotteen suositushinta on 42,90€. Talikaa myyvät tavaratalot ja kauneuteen erikoistuneet myymälät, kuten Sokos, Stockmann, Kicks ja useat verkkokaupat.

Ja hei! Tänään lähtee Instagramissa käyntiin arvonta, jossa viidellä onnekkaalla on mahdollisuus voittaa itselleen tämä juhlavuoden Talika Lipocils Expert! Pidä siis silmällä IG-tiliäni @iines

 

Ovatko Talikan ripsituotteet teille tuttuja?

 

2 vastausta artikkeliin “Kuinka saada pitkät, kaarevat ja tummemmat ripset? + Vinkki arvontaan”

    1. On kestänyt yli vuoden joskus 😀 Jos käyttää tehokuurina ja sitten juuri ylläpitävänä hoitona tai meikittöminä päivinä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.