Luonnollisen kauneudenhoidon must-haves

Pari viikkoa takaperin postailin Instaan muutamista luonnonkosmetiikan suosikkituotteistani ja ajattelinpa esitellä ne täällä blogissakin, vaikka useimpia näistä olenkin hehkuttanut jo useampaan otteeseen.. Kaikki tuotteet löytyvät siis lempparini Naturellen valikoimista 🙂

Uusina tuttavuuksina olen ottanut käyttööni Lilfox Miamin ihonhoidon tuotteita. Aikaisemmin olen käyttänyt Lilfoxilta superihanaa Prickly Pear-heleyttävää kauneusnektari-kasvoseerumia, joka on ihan mieletön! Brändinä miamilainen Lilfox on melko boheemi ja tuotteet melko erikoisia moniin muihin luonnonkosmetiikan brändeihin verrattuna. Eksoottisia nimiä, raaka-aineita ja ah, tietysti kristallit.

Kasvomistinä olen käyttänyt Aphrodite Rose Toning Mistiä, joka sopii erityisesti herkälle ja ikääntyvälle iholle. Ruusun kukkaisvesi kosteuttaa ja heleyttää ihoa. Tätä voi käyttää myös meikin kiinnittämiseen. Itse olen nyt jo vuoden ollut niin koukussa kasvomisteihin, että olen aamulla pulassa jos joudun jättämään suihkimisrituaalin väliin 😀 Jokatapauksessa, tykkään tästä hurjasti!

Toinen juttu, jonka mistien lisäksi on koukuttanut minut, ovat seerumimaiset, roll-onina levitettävät silmänympärysöljyt- ja seerumit. Selvästi ne ovat joku nouseva juttu, todella näppärä idea nimittäin. En ole kevään jälkeen muita käyttänytkään, nuo silmänympärysten roll-onit ovat nimittäin niin helppoja ja nopeita käyttää levitystavan ansiosta. Lilfox Kalahari- silmänympärysseerumi häivyttää tummia silmänalusia, virkistää silmänympärysihoa ja pehmentää pieniä juonteita. Kosteuttava seerumi on öljypohjainen ja todella kosteuttava, muttei silti jätä herkkää silmänympärysihoa rasvaiseksi. Esimerkiksi Koran silmänympärysöljyyn verrattuna on tämä huomattavasti kevyempi tuote.

Cleopatra Restorative Milk & Honey Beauty Mask -kauneusnaamio on todella virkistävää vaihtelua muihin käyttämiini kasvonaamioihin. Viime viikkoina olenkin innostunut sheet mask-intoilun jälkeen taas myös tämmöisistä perinteisistä kasvonaamioista, naamiorituaali on jotenkin todella rentouttava juttu arki-iltoihin. Tämä Cleopatra-naamio on ylistys muinaisen Egyptin kuningattaren Kleopatran kauneusrutiineille.

Jauhemainen ja ruokalusikallinen jauhetta sekoitetaan pieneen määrään vettä, jolloin syntyy moussemainen naamio. Kookosmaitoa, ruusukvartsijauhetta, hunajaa ja ranskalaista ruususavea sisältävä naamio kosteuttaa, puhdistaa ja kirkastaa ihoa. Naamio saa vaikuttaa iholla 20-40min, jonka jälkeen se huuhdellaan pois lämpimällä vedellä. Iho on naamion jäljiltä todella puhdas ja heleä. Tykkään! Tämä soveltuu erityisesti kuivalle iholle, Lilfoxilta löytyy naamioita myös muille ihotyypeille.

Aivan paras hedelmähappokuorinta on ilman epäilystäkään tämä Juice Beautyn Green Apple Peel Full Strength, johon tutustuin viime talvena. Siis aivan mieletön tuote! Iho on tämän jäljiltä oikeasti kuin photoshopattu. Ja jos mieskin huomaa selkeästi eron, on sen oltava totta! AHA-hedelmähapot kuorivat ihoa tehokkaasti, tehoaineet tasoittavat ihonsävyä, suojaavat vapailta radikaaleilta ja tuotteen sisältävä A-vitamiini tasoittaa ihon juonteita. Melkoinen monitoimikuorinta siis. Tämä on itseasiassa yksi Naturellen bestseller-tuotteista.

Ah, RMS Beautyn hehkunapit ovat niin ihania! Näillä kahdella sävyllä pärjää ympäri vuoden, nappeja voi nimittäin myös sekoittaa keskenään, mikäli haluaa tummemmasta napista jonkin vaaleamman sävyn. Tummaa Buriti Bronzeria käytän siis voidemaisena aurinkovoiteena, pääasiassa poskipäille. Vaaleampaa Master Mixeriä taas käytän korostukseen, esimerkiksi kulmaluulle, poskipäiden ylle.. Välillä teen näistä myös heleyttävän seoksen, jota käytän koko kasvoille tuomaan hehkua ja heleytystä. Ovat muuten myös todella riittoisia!

Tässäpä sävyt vielä iholla..

Peiteaineena olen viime talvesta saakka käyttänyt vain ja ainoastaan tätä Hynt Beautyn Perfecting Concealeria, joka on yksinkertaisesti aivan huippu. Ja jota olen suitsuttanut täällä blogissa varmaan kymmeneen kertaan. En ole ainut tätä hehkuttava, kuulin tämän olevan ihan yleisesti todella kehuttu luonnonkosmetiikan peiteaine, jonka peittävyys on ihan omaa luokkaansa. Allekirjoitan ehdottomasti! Olen todennut, että peiteaineista juuri nämä ”nappiversiot” ovat riittoisampia, sainhan joskus muinoin Make Up Storen Cover All Mixin kestämään aivan ikuisuuden, vaikka käytin aina sitä samaa sävynappia. Noihin nappeihin tottuneelle on tämä siis erinomainen luonnonkosmetiikan vastine, jonka sävystä medium pidän jopa paljon enemmän kuin tuosta MUS:in sävystä.

Perinteisistä kasvoöljystä olen monesti hehkuttanut Oils of Heavenin monipuolisia luomulaatuisia öljyjä. Olen käyttänyt näitä muistaakseni neljää eri sorttia ja tykännyt kaikista. Näissä ei ole mitään ylimääräistä höttöä, vaan pelkästään rikkaita luonnonöljyjä, jotka sisältävät runsaasti ravitsevia rasvahappoja ja antioksidantteja. Öljyt ovat todella riittoisia ja hinta-laatusuhde on näissä kohdillaan. Vain pieni määrä riittää ravitsemaan kasvojen ihoa tehokkaasti. Yhtä öljyä lukuunottamatta kustantavat OOH!-öljyt 22€, joka on melko pieni hinta verraten esimerkiksi monien synteettisten brändien öljyihin, jotka sisältävät paljon turhia täyteaineita ja höttöä. Omat suosikkini ovat olleet tämän Baobab-öljyn lisäksi erityisesti Marula- ja Moringaöljyt. Ehkä Marula on ollut näistä suurin suosikki!

Mikäli et vielä ole siirtynyt kynsilakoissa luonnollisempaan, kehoitan tekemään sen NYT! Itse vaihdoin viime vuonna kynsilakat perinteisistä 5/7-free lakkoihin, enkä ole tainnut sen jälkeen kertaakaan lakkailla muilla kuin luonnollisilla tuotteilla. Suosikkimerkkini lakoista on ehdottomasti Intensae. Merkin lakat ovat hurjan kestäviä, todella peittäviä jo yhdellä kerroksella ja sävyt ovat aivan ihania. Omissa kynsissä hologrammimainen suosikkini Pluto <3 5/7-free lakat eivät sisällä kynsilakoissa yleisimmin käytettyjä haitallista kemikaaleja, kuten parabeeneja, formaldehydihartsia, formaldehydia, tolueenia tai eläinperäisiä ainesosia.

Siinäpä suosikkejani. Rentouttavaa lauantaita!

Onko joku näistä jo teille tuttu?

 

Sisältää kaupallisia linkkejä. Tuotteet saatu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.