Pipo update

Tänään vuorossa pientä päivitystä pipojuttuihin. Ette nimittäin tiedä kuinka innolla odotan seuraavaa pipomallistoani, jota parhaillani työstän. Toisaalta, melkein yhtä innoissani odotan myös pipojen jälkeen odottavia projekteja, joihin ei oikein nyt ole ollut kamalasti aikaa.. Siitä syystä en ole tosiaan ihan kamalasti ehtinyt tännekään postailemaan ohjeita tai muita neulejuttuja, siis yksinkertaisesti koska en ole juuri muuta tehnyt kun näitä pipoja, heh. Musta neulemekko odottelee edelleen jatkoa, samoin villasukkalangat lojuvat edelleen koskemattomina. Mielessä on kuitenkin vaikka mitä kivoja juttuja loppuvuodelle, joiden tekemistä ja kokeilua en malta odottaa!

Uusi mallisto tulee sisältämään erilaisia malleja ja uusia sävyjä, uskon että tulette tykkäämään hurjasti! Tavoitteena olisi saada se ulos luultavasti viimeistään lokakuun lopulla 🙂 Toteutan homman varmaankin samaan tyyliin kuin viimeksi, mutta laitan tällä kertaa ennakkoinfoa, jota viimeksi toivottiin. Ilmoittelen kuitenkin lisää myöhemmin.

Tässä ekan pipoerän pakkailua.. Voin kertoa, että oli kyllä melkoinen homma! 😀

Parasta tässä on kuitenkin ollut teiltä saatu palaute pipoista, jota olette Instagramissa laittaneet. Aivan ihanaa! Olen liikuttunut melkein kyyneleisiin asti aina kun joku on laittanut kuvaa tai palautetta pipoista. Ihan parasta ja iso kiitos teille <3

Ps. Varmaan jossain vaiheessa syksyä otan taas jonoa myös näihin vanhoihin malleihin, jos joku toivoo niistä itselleen pipoa 🙂

Kivaa viikonloppua!

 

5 vastausta artikkeliin “Pipo update”

 1. Moi!

  Voisko varata ennakkoon sun uudesta mallistosta tollasen paksun vaaleanpunaisen pipon? Ihanilta näyttää kaikki?
  terkuin Marika Kuopiosta

  1. Moikka Marika!

   Nämä ovat vanhan malliston pipoja, tuota isoa vaaleanpunaista ei ole tulossa siihen, mutta jos haluat niin voin tehdä sinulle semmoisen! laitatko minulle mailia, niin laitan sinut jonotuslistalle 🙂

 2. Moi,
  Onko mahdollista saada tuota muhkeaa mallia harmaana?
  Mirja Kuopiosta

 3. Hei,
  Tarkennus kysymykseen harmaasta, muhkeasta piposta 🙂 Venice Chunky (harmaa) jonka haluaisin saada 🙂
  Mirja Kuopiosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.