10 + luonnollista kauneuden ja hyvinvoinnin suosikkiani alessa

Yhteistyökumppanini House of Organic aloitti tänään loppuviikon kestävä huiman alen ja kokosin yhteen omia ehdottomia suosikkeja luonnonkosmetiikasta ja luonnollisista hyvinvoinnin tuotteista 🙂

Neal’s Yard Remedies kasvojen puhdistusliinat. Nämä on ihan ehdoton matkoilla!! Kosteusliinoja nimittäin tarvitsee aina. Liinat puhdistavat iholta meikin, epäpuhtaudet, kosteuttavat ja virkistävät kivasti esimerkiksi pitkillä lennoilla. Liinat ovat 100% biohajoavaa puuvillaa.

Weleda Ravitseva hiusvesi. Tämä on paras hiuspohjalle käytettävä tuote, jota olen testannut. Aivan huippu!! Tuuheuttaa myös kivasti tukkaa, uskokaa tai älkää. Ajankohtainen tuote varsinkin nyt kun päänahka helposti alkaa kuivua ilman viiletessä.

Weledan suihkusaippuat ovat vakkareitani! Suosikkini on ehkä tämä ravitseva Tyrni-suihkuvoide, myös Weledan lasten 2 in 1 shampoo+suihkusaippuat ovat kivoja ja ollaan pojan kanssa käytetty yhdessä samaa.

Terranova kasviperäinen D3-vitamiinivalmiste. Itselläni on ollut viime vuodesta saakka tämä käytössä, suositus! Itselläni on juuri käytössä myös nuo Probiootti– ja ruoansulatusentsyymi- kapselit 🙂

Terranovalta toinen vahva suosikki on Life Drink-juoma, jota suosittelen aivan kaikille. Juomajauhe maistuu mielestäni hyvältä, sisältää mm. probiootteja, viherjauheita ja vitamiineja. Varsinkin laiskan ja kiireisen naisen valinta!

Captain Kombuchan kombucha- probioottijuoma. Hittolainen! Jossen olisi lähdössä reissuun, tilaisin näitä samantien laatikollisen kaappiin syksyksi. Captain Kombuchalta löytyy eri makuja, kuten kookos, ananas-persikka, sekä original, josta ehkä itse pidän eniten 🙂

Puhdistamon Super-C-vitamiini. Näistä olen tykännyt hurjasti! Kapselit sisältävät luonnollisesti runsaasti C-vitamiinia sisältävää amlamarja-jauhetta, itse olen ihan koukussa C-vitskuun ja käytän näitä erilaisia C-vitskujauhekapseleita ihan joka päivä.

Egyptian Magic-monitoimivoide, joka on maailmalla kulttimaineessa. Käytän tätä vaikka mihin. Tehohoitona iholle yöksi, huulirasvana, tujumpana silmänympärysvoiteena, pieniin naarmuihin tai arpia hoitamaan, auringonoton jälkeen.. Lisäksi tätä voi käyttää myös vauvoille ja lapsille. Ja oikeasti melkein mihin tahansa. Itselläni on tästä pienempi purkki, joka on kestänyt oikeasti ikuisuuden, koska tästä jo ihan pieni nokare riittää kerrallaan.

Myös Weledan Skin Food on yksi ehdoton suosikkini ja juurikin toinen erinomainen monitoimivoide. Kasvojen iholle Egyptian Magic on ehkä parempi, mutta noin muuten Skin Food ehkä aavistuksen vielä tujumpaa kamaa. Ja näistä kahdesta edullisempi vaihtoehto. Tuoksuu muuten aivan ihanalta!

Evolve Superfood Shine-shampoo on aivan superhyvä luonnonkosmetiikan shampoo. Lisäksi vielä todella edullinen, pullo maksaa normaalihintaisena vähän vajaat 15€.

Evolven ihoa krikastava ja kevyesti kuoriva suklaanaamio. Tämä on todella ihana mudcake-naamio, jonka otan muuten usein matkakoossa reissuihin mukaan. Vaikutusaika tälle on vain 5min ja usein käytän tätä silloin, kun ei ole aikaa (tai ei vain yksinkertaisesti jaksa odottaa kauemmin).

Sitten viimeisenä, muttei todellakaan vähäisempänä Whamisa, jolta löytyy lukuisia suosikkejani! Top 3-tuotteisiin lukeutuvat Deep Rich Toner, Double Rich-kasvovoide ja sheet maskit: Levänaamio ja geelinaamio.

Ps. Myös BYBI Beauty löytyy! Minulla on juuri parhaillaan käytössä BYBI:in tuotteita, joista on jo hetki pitänytkin postailla. Myös BYBI:n 100% silkkinen unimaskini on nyt alessa, on aivan ihana ja kulkee mukanani ihan kaikkiin reissuihin 🙂

Koko verkkokaupan normaalihintainen valikoima on -20% koodilla 2BDAY. Ale on voimassa sunnuntaihin 7.10 saakka. Koko valikoiman löydät täältä!

 

Sisältää kaupallisia linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.