BYE !!!

Noniin, loma on vihdoin koittanut! Lensimme eilen illalla Tukholmaan ja vietimme yhden yön täällä Arlandan Clarionissa. Oli (taas vaihteeksi) ”pientä” säätöä surffilautajuttujen kanssa, joten alkuperäiseen matkasuunnitelmaan tuli pieni muutos ja tulimmekin siitä syystä Tukholmaan jo päivää aikaisemmin. Tänään kuitenkin suunta kohti Los Angelesia ja leppoisa 11h lento 😀

Tarkoitus olisi postailla ”normaalisti” reissukuulumisia ja muita juttuja, saapi nähdä minkä tason jet lag yllättää ekoina päivinä.. Eli mm. niitä Cali-juttuja onkin siis tiedossa seuraavat pari viikkoa. Säätietojen mukaan pitäisi lämpöasteiden olla vielä reippaasti ylin +20c, joten eipä haittaa viettää rantsupäiviä poikien surffatessa ja pienemmän pojan touhutessaan hiekkaleikkejä, jotka ovat ihan parasta ikinä!!

Ja okei… Ihan näin trooppisiin maisemiin ei todellakaan olla menossa.. 😀

Eniten odotan reissulta…

 

Aamiaiseksi amerikkalaisia pannareita. Ah, ei tosiaan mikään terveellisin mahdollinen, mutta mun vakio AINA. Pancakesit buttermilkillä, banaanilla tai marjoilla, nam!

No tietysti niitä ostosjuttuja, joista ehdinkin jo aikaisemmin postailla. Ehkä myös jotain kristallikauppoja.. Heh.

Yleistä rentoilua mukavassa ilmapiirissä. Kävelyä ympäriinsä, ihmettelyä.. Ja hyvää ruokaa, tottakai. Perus lomajuttuja siis!

Haluaisin testata pastlife regressiota tai uutta tarot-luentaa, mutta saapi nähdä. Ainakin House of Intuition Silver Lakessa tarjoaa laadukkaita hoitoja (okei, en tiedä miten tuo laadukas näissä hieman erikoisemmissa jutuissa määritellään, mutta kuulemma heillä on vain parhaimmat tyypit töissä), täytyy perehtyä niihin!

Rantahengailua, ah! Pitkästä aikaa. Vaikka nykyään vietänkin auringossa ihan vain pieniä hetkiä, on siinä kuitenkin jotain niin rentouttavaa. Kuunnella meren kohinaa ja lukea kirjoja. Lisäksi pojan aivan ykkösjuttu ovat hiekkaleikit, joten kun on vielä surffihullu puoliso, niin ymmärrätte varmasti, että meidän perheellä ranta on the place to be. Iso kasa kirjoja on pakattu mukaan!

Lenkkeilyä rannalla. Se on ehdottomasti parhaita juttuja lomilla. Käyn aina aamuisin rantalenkeillä! Meren äärellä lenkkeilyssä vain on ”sitä jotain”. Rakastan muutenkin juosta auringossa ja lämmössä, silloin kynnys lenkille lähtemiselle on huomattavasti matalampi.

Ps. Tämä Arlandan Clarion on IHANA! Täällä nyt toista kertaa ja aivan täydellinen paikka rentoutua ennen pidempää lentoa.

Palaillaan <3

 

2 vastausta artikkeliin “BYE !!!”

  1. Hyvää lomaa!! 🙂 niin mahtavat maisemat siellä! Instassa oon seuraillut sun tarinoita ja vitsi miten vilpittömän onnellinen oot, ihana seurata 🙂 kiinnostaa toi pastlife regressio, en oo kuullutkaan mut pakko olla mielenkiintoista!?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.