Kotona

Heippa ja heti alkuun, kiitos kommenteistanne aikaisempaan postaukseen. Pyrin vastaamaan niihin lähipäivinä, kunhan jet lag tästä hieman laantuu. Tulimme eilen iltapäivällä kotiin, hassua kyllä, mutta vielä ihmeen pirteänä. Uni kylläkin koko perheellä jo kasin maissa illalla, ensimmäisen kerran heräsin kukkumaan sänkyyn puoliltaöin ja olin aivan varma, että pian on aamu. Vähän ennen kolmea olimmekin jo kaikki ylhäällä keittämässä kahvia ja syömässä aamupalaa, heh. Sitten vielä muutamaksi tunniksi nukkumaan ja nyt pitäisikin yrittää valvoa iltaan saakka.. Nyt jo kamala kooma, saa nähdä mihin saakka tässä sinnittelee 😀

Lennot molempiin suuntiin menivät tosi helposti. Poika viihtyi hyvin ja nukkui paluulennolla yli puolet ajasta, jonka aikana sain itsekin nukuttua sikeästi muutaman tunnin. Herätessä olikin reilusta 10 tunnista enää vain 1,5 jäljellä. Pakko sanoa, että tosi hyvä tuo SAS:in L.A-yhteys Tukholmasta. Hyvät lentoajat, hyvät koneet ja palvelu pelasi. Ei tällä kertaa ihan saatu niitä tyhjiä penkkirivejä kun Norwegianilla, mutta rattoisasti meni silti. Lapsen kanssa yhden vaihdon lennot menevät kivasti, mutta tuntuu että kaksi vaihtoa olisi jo kaikille liikaa ilman mitään välistoppia. Tämmöinen yhden lyhyen ja yhden pidemmän lennon yhdistelmä onkin mennyt tuon riiviön kanssa ihan kivasti! Matkustaminen on muutenkin nyt huomattavasti helpompaa kun pojalla on koneessa oma penkki.

Ja hei, täällä Suomessahan oli vielä melko lämminkin! Silti olen koko päivän värjötellyt kotona syväjäässä vilttien alla. Ehkäpä kroppa parin päivän päästä tottuu kun saa nukuttua kunnolla ja rytmit raiteilleen. Siihen saakka hengaillaan lämpövaatetus päällä, kuten varmaan noin muutenkin seuraavat kuukaudet.. Sain ahkerana eilen purettua kaikki matkatavarat, olin ihan intona kun pääsin kaivamaan ostamani uudet eteeriset öljyt, uuh! Nyt onkin diffuuseri käynyt kuumana täällä. Löysin niin mielettömät öljyapajat ja ostin vaikka mitä italialaisesta mandariinista makeaan appelsiiniin ja chakra-öljyihin!

Huomenna varmaankin pidemmät sepustukset, nyt on niin koomassa, ettei vaan kykene. Jatkamme siis meidän hurjaa Love Island Suomi-maratonia 😀

 

Kivaa lauantaita!

 

2 vastausta artikkeliin “Kotona”

    1. Moikka! Ei ole valmista postausta antaa, mutta voin yrittää ehtiä kyhätä semmoisen tässä lähiaikoina 🙂 Vinkkini ovat mm. Santa Monica (ostari ja laituri), Hollywood (vaikka onkin melko karu paikka!!!), Universal Studios (tosi kiva paikka ensikertalaiselle) ja esim Beverly Hillsin Rodeo Drive. Itse käväisisin myös jossain rennommassa rantakaupungissa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.