Friday mood

Perjantai! En voi uskoa, kuinka hitaasti tämä viikko on mennyt.. Siis tulimme vasta viikko sitten reissusta, vaikka tuntuu enemmänkin, että siitä on jo ikuisuus, huh. Ei ole ollut havaittavissa mitään sen kummempia reissun jälkeisiä kriisejäkään, vaan on ollut kivaa palailla arkeen ja töihin. Loppuviikko on vierähtänyt tehden työhommia etäillen, koska keskiviikko-iltana alkoi tottakai kamala kurkkukipu. Nolottaa edes kirjoittaa tänne, että on flunssa tulossa, koska tuntuu että sitä tapahtuu niin usein. Onneksi nyt ei ole kyse mistään järisyttävästä taudista ainakaan toistakseksi ja toivotaan, että kurkkukipu tästä katoaisi vähin äänin.

Pojan tarhassa on myös liikkeellä vaikka mitä kivaa aina täistä ja kihomadoista enterorokkoon, joten saapi nähdä mikä lottovoitto meille tässä lähiaikoina tupsahtaa jos vain ollaan onnekkaita. Nuo ovat aina yhtä ihania uutisia bongata sieltä päiväkodin ilmoitustaululta, NOT!! 😀 Eletään varmasti näitä pienlapsiperheiden  parhaita aikoja, ainakin mitä tulee noihin kaiken maailman pöpöihin. Jatkuva epämääräisen märkä keli ja muutenkin alkamassa pian vuoden ankein kuukausi, ei kai ihme, että kaikenmaailman tarttuvat inhotuksetkin ovat liikkeellä. Sinänsä on meidän perheessä säästytty melko hyvin kaikilta rokoilta ja perusflunssia ikävämmiltä taudeilta, täytyy nyt vain koputella puuta.

Toivottavasti ette ole ihan vielä täysin kyllästyneitä näihin reissukuviin, jotka eivät näytä loppuvan ikinä. Itselläni ainakin yksi parhaimmista nikseistä syyskriiseilyn selättämiseen on lomakuvien selailu ja googlen kuvahaun rantakuvat. Toimii aina! Ainiin ja kahvi, hyvät yöunet, äänikirjat ja nykyään myös iltapäivisin melkein perinteeksi muodostunut teehetki! En muista olenko kirjoitellut täällä siitä, kuinka olen puolenpäivän jälkeen todella herkkä kofeiinille. Aamuisin on kahvi ihan must ja sitä menee ihan reippaasti, mutta aamupäivän jälkeen en sitten enää voi juoda kahvia ollenkaan, tai siis ilman kamalia tärinöitä ja pärinöitä. Siitä syystä ovatkin kofeiinittomat teet olleet nyt kova juttu. Ah, täytyypä ottaa kurkumalattekin taas mukaan arkeen tauon jälkeen!

En olisi muuten uskonut, mutta ollaan nykyään aivan koukussa Love Island Suomeen!! Ollaan nyt kiritty kiinni noita jaksoja, mitä tuli meidän reissun aikana ja en voi ymmärtää miten raskaasti otan tuon sarjan tunteiden tasolla. Siis ihan kamalaa katsottavaa kun ihmisiä putoaa ja pareja vaihdellaan, apua! Meinaan välillä alkaa itkemään kun alkaa säälittää joku (esimerkiksi nyt viimeisimpänä Refai). Onpas kamalan rankkaa tämä tosi-tv:n katsominen 😀 Anyway, mun mielestä nuo kaikki Love Islandin tyypit on ihan huippuja ja tulee hyvä fiilis siitä, ettei ainakaan tv:ssä ole näytetty mitään ikäviä kieroiluja ja tai muiden dissaamista, vaan yhteishenki on selkeästi tosi hyvä. Eikä se ihmisten pudottaminen ja ”pelaaminen” nyt tietty tavallaan ole ihmisistä kiinni, vaan pelin henki. Voittamaanhan porukka on tuonne mennyt. Ehkä omia lemppareitani ovat Aura ja Jeffrey, jotenkin tosi symppiksiä. Muita Love Islandiin koukuttuneita?

Ja hei, kivaa viikonloppua ?✨

 

4 vastausta artikkeliin “Friday mood”

 1. Moikka, kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogista! ❤️ Tuli mieleen tosta sun kipeilystä, että syötkö päivittäin probiootteja? Itsellä ne auttoi jatkuvaan flunssa kierteeseen ja nyt en ole melkein 3 vuoteen ollut kipeänä! Musta parhaat on Balanssi-merkkisiä ja niitä saa luontaistuotekaupoista. Oon tosin samalla tiputtanut myös lihan ja (juustoa ja suklaata lukuunottamatta) kaikki maitotuotteet pois ruokavaliosta joka varmaan osaltaan on kans vaikutanut. Sit kans mummo-vinkki ku tuntuu et tulee kipeeks, niin sekoita isoon mukiin tai tuoppiin kuumaa vettä ja iso ruokalusikallinen merisuolaa. Sit annat sen jäähtyä ja pidät kylppärin altaan reunalla ja kurlaat kurkun joka kerta ku käyt vessassa! Se desinfioi kurkun ja monesti yhen päivän runsaalla kurlauksella menee tauti pois. Toivottavasti saisit näistä jotain apua, koska kipeenä olo on ihan paskaa 🙁
  Ps. Niin upea toi viimeinen kuva!!! ?

  1. Moikka ja kiitokset itsellesi <3 Syön kyllä, mutta nyt oli reissun jälkeen pieni tauko ja ehkä siksi iskikin flunssa :/ Hyvä huomio tuo maitotuote-seikka, maitohan tosiaan lisää limaneritystä, ehkä se liittyy myös jotenkin bakteerien kasvuun? 😀

   Ja hei kiitos tuosta suoladesi-vinkistä, täytyy ehdottomasti kokeilla!! Kivaa sunnuntaita <3

 2. Mä oon vaan kerran vuodessa kipeenä päivän tai pari, ja sekin on tullut yleensä siitä kun on ollut lapsien kanssa tekemisissä. En ole muuta syytä tähän keksinyt kun että lapset ei pese käsiä niin usein kuin aikuiset (ite pesen tosi usein) ja lapset kuitenkin tunkee koko ajan suuhun sormia ym-> bakteerit leviää sekä lapseen että ympärille. Toki eri taudit leviää erilailla. Mutta näin mä olen laskenut yks plus yks 😀 ja ei ole tarkoitus dissata lapsia, minkäs ne sille voi, ite ollu varmasti samanlainen 😀

  1. Haha, no siis tuo on ihan totta!! Ihan salettiin kyllä johtuu siitä, että on oman lapsen kautta tekemisissä kaiken maailman tarhapöpöihin :/ Mutta joo, eipä sille oikein mitään voi ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.