15 kysymystä ja vastausta

Bongasin Jutan ja Mikaelan blogeista tämän 15-kysymystä haasteen ja koska rakastan kaikkea kaverikirja-tyylistä ja blogihaasteita noin yleisesti, päätin itsekin tarttua tähän näin sunnuntain kunniaksi 🙂

Kerro jotain, mitä emme tiedä sinusta?

Muistin juuri tällä viikolla, että kirjoitin Tukholmassa asuessani ”fanikirjeen” prinsessa-Victorialle. Ja sain vastauksen Ruotsin hovista!! Olin tuolloin siis noin 7-8v, enkä edes tiedä mistä sain päähäni koko kirjejutun, mutta olin niin ylpeä! Mukana oli edustusvalokuva Victoriasta. Pitääkin yrittää löytää se jostain jemmasta..

Mitkä ovat huonoja puoliasi?

Olen melko temperamenttinen ja saatan tulistua nopeasti. Tosin kyllä lepyn myös nopeasti. Joissain asioissa olen myös todella pikkutarkka ja ärsyttää yleisesti esimerkiksi roikkuvat asiat, joihin toiset suhtautuvat rennosti. Semmoinen saattaa ärsyttää joitakin ihmisiä.

Mikä sinussa ihastuttaa muita?

En kyllä osaa sanoa? Pyrin ottamaan ihmiset huomioon ja olemaan ihmisille ystävällinen, joten ehkä se? Olen myös melko avoin ja tykkään höpötellä vieraiden kanssa. Jos tulee fiilis, ettei joku syystä tai toisesta pidä minusta, niin kyllä semmoisesta tulee tosi kurja fiilis, varsinkin jos itse yrittää tulla kaikkien kanssa toimeen. Harvemmin nyt tämmöisiä tulee eteen, mutta pari kokemusta tulee vuosien varrelta mieleen.

Oletko lähiaikoina nolannut itsesi julkisesti, missä ja miten?

Itseasiassa en kai ole! Mitä nyt välillä tulee melkein rynättyä johonkin katukivetyksen kulmaan tai jotain tämmöistä, mutta ihme kyllä ei ole muistissa mitään sen suurempia nolaamisia. Mutta, eräs tilanne tulee mieleen, jolloin nolotti tosi pahasti: Olin joskus muinoin määräaikaisesena töissä suorittamassa AMK:in harjoittelua eräässä henkivakuutusyhtiössä ja eräs kaunis työpäivä saimme kutsun johonkin Lync-paltsuun neukkariin X. No, menimme sitten erään toisen harkkarin kanssa ekoina paikalle, kunnes sitten selvisi, ettei kenenkään ollut tarkoitus mennä sinne neukkariin, vaan seurata koneelta videopaltsua Lyncillä. Noh, koko talo sitten katseli sitä paltsua ruudulta, jossa me kaksi istuimme siellä kuvassa sen ison bossen kanssa, joka kertoi jostain uudesta henkiturvasta. Tälle kyllä naurettiin jälkeenpäin, mutta KYLLÄPÄ NOLOTTI!!!! 😀

Millaisia harhaluuloja someminääsi liittyy?

En usko, että siihen liittyy kamalasti harhaluuloja. Ehkä se, että olisin aina tai edes usein kovin huoliteltu, koska en todellakaan ole. Vietän todella paljon aikaa meikittän ja rentoiluvaatteissa. Vaihdan kotivaatteet päälle ja pesen meikit heti kun tulen kotiin. Pyrin olemaan someminäni suhteen melko realistinen, joten en usko siihen liittyvän mitään ihan järisyttäviä harhaluuloja.

Näin välisanoina on todettava, että juuri kun ankeilin tätä asukriisiä ja jokavuotista bloggaajien ongelmaa nimeltä ”kuvaaminen on yksi mahdottomuus” täytyy todeta, että näissä kuvissa konkretisoituu todella tämä synkkyys.. Tuo farkkupaita on muuten lokakuussa ilmestyneestä Heidi Klumin LIDL-mallistosta ja ensimmäinen näistä hypetetyistä LIDL:in vaatteista jonka omistan. Sain omani PR-toimistosta ja pakko kyllä sanoa, että tästä tykkään! Ja olen hehkuttanut tätä kaikille sanoilla ”hei arvaa, tämä on LIDL:istä, eikö ole hieno?!”. Veikkaan, että tämä ajaa vaatekaapissani ajattoman farkkupaidan aseman ainakin seuraavat 5v. Edellinen, vuonna 2010 ostettu farkkupaitani alkoikin olla malliltaan jo hieman hieman menneen talven lumia.

Farkkupaita / Esmara by LIDL (saatu)

Takki / KappAhl (saatu)

Farkut / Acne Studios

Nilkkurit / Acne Studios

Miten toivoisit tapaavasi tulevan poikaystäväsi/miehesi?

Ollaan jo tavattu, hehe. Ja olen joskus tehnyt tästä postauksenkin, mutta tapasimme tosiaan kolmosen sporassa matkalla keskustasta Alppilaan.  Kuuntelin kuulemma liian kovalla musiikkia ja Tommi alkoi mun edessä istuvana kyselemään siitä. Koomisinta on, että ”tiesin” Tommin vielä ennakkoon, koska meillä oli yhteisiä ystäviäni ja olen Facebook-stalkkeri. Olin myös kerran nähnyt tämän Alppilassa Weeruskan ikkunasta ja tuumasin, että ”tossa on taas tuo Tommi Facesta”. Ja siis eihän Tommi ollut koskaan edes kuullut minusta. Kunnes kerroin sporassa, että ”kyllä mä sut tiedän, että olet x ja x kaveri”, sitten jäin pois Porvoonkadun pysäkillä ja Tommi oli kysynyt mun nimeä niiltä yhteisiltä ystäviltä jollain randomeilla tuntomerkeillä ”Alppila, pisamat, blondi” ja laittoi myöhemmin viestiä ja pyyteli treffeille (about kuukauden :D). Onneksi menin <3 Ja kyllä, kyyläilen joskus ihmisiä ihan randomisti netissä  ilman sen kummempaa tarkoitusta. Tai siis, koska olen utelias 😀

Mikä sinusta tulee ”isona”?

Koen, että olen juuri nyt sillä tiellä, jolla haluan myös jatkaa ”isona”, eli siis sosiaaliseen mediaan, sen ilmiöihin ja markkinoinnin eri muotoihin liittyen. Toki nyt koskaan ei voi tietää, mitä elämä tuo tullessaan ja edelleen pidän tietynlaisena ”salaisena, mutta silti varsin epärealistisena” haaveena perustaa jokin pieni kahvila tai lifestylekauppa, joka myisi kiviä, pipoja ja kaikkea kivaa. Mutta koska kivijalkayrittäminen Suomessa nyt on mitä on, niin en ehkä näe tätä kovin realistisena.

Mikä saa sinut nauramaan?

Todella tyhmät jutut ja huonot vitsit. Ne naurattaa aina ihan hulluna! Yleensä semmoiset, joille muut eivät ehkä edes naura 😀 Huumori on aivan ehdottomasti tie minun sydämeen! Pari päivää sitten mua nauratti ihan hulluna MTV3 Uutisten IG-video, missä Trump kävelee lentokoneeseen sateenvarjon kanssa ja kun se varjo ei mahdu koneen ovesta sisään, niin tämä pudottaa varjon siihen kun halvaantuneen käsistä, ihan kun joku pikkulapsi. Varmasti tuo meidän superjärjestelmällinen pikkuherrakin olisi hoitanut tilanteen paremmin, haha.

Suurin paheesi?

Moni varmaan ajatteli, että laittaisin tähän SIPSIT!! Mutta hei, sipsihulluuteni on (uskokaa tai älkää) kaikkien näiden vuosien jälkeen hieman laantunut! Toki syön niitä edelleen välillä, mutta sipsit eivät ole enää semmoinen ykköspahe. Sanoisinko, että jo kesästä saakka paheeni on ollut hampparit.. Mikä siinä onkin, että niitä tekee mieli ihan kokoajan? Toinen on pizza..

Oudoin tapasi?

Mulla on tiettyjä outoja rutiineja, jotka saattavat ehkä tuntua muista oudoilta. En pysty töistä tullessa keskittymään kunnolla ennenkö olen pessyt meikit ja vaihtanut kotivaatteet päälle. Esimerkiksi jos meidän pitäisi tutkia jotain juttua tai katsoa yhdessä telkkaria, niin on ensin ihan pakko vaihtaa kotireleet päälle. Kysyin tätä Tommilta ja kuulemma outo tapani on se, että syön ruoka-annoksesta aina yhden asian kerrallaan. Eli jos vaikka söisin hamppariateriaa, niin syön aina ensin sen hampparin kokonaan ja sitten vasta ranskikset. Tai kala-annoksesta ensin aina kalan, sitten lisukkeen ja ihan viimeisenä salaatin.

Vaihdatko jonkin tietyn tv-ohjelman kohdalla poikkeuksetta kanavaa?

Kauniit ja rohkeat, Emmerdale, monet YLE:n ulkomaiset draamasarjat ja kaikki kategoriaa ”Alaskan hurjimmat kalastajat”. Ainiin ja myös ne musiikkiohjelmat.. Sitten taas dokumentit, ajankohtais- ja tiedeohjelmat (esim. MOT, Prisma) ovat ihan parhaita! Katson myös tosi usein lauantai-iltaisin Avaraa Luontoa. Hurjia viikonlopun juttuja siis!

Mikä on sinun suosikki piirretty Disneyltä?

Varmaan eniten suosikki oli Pieni Merenneito, sitten Oliver ja kumppanit, 101 Dalmatialaista.. Mutta Pientä Merenneitoa katsoin suunnilleen joka päivä ja kampasin myös joskus hiuksiani haarukalla 😀

Mikä oli lempi artistisi pienenä?

Madonna ja Neneh Cherry varmaankin. Molemmista tykkään kyllä edelleen.

Jos voittaisit lotossa 7 oikein, mikä olisi ensimmäinen tekosi ja asia, johon voittopottiasi tuhlaisit?

Ensin varaisin ajan pankkiin. Sijoittaisin osan rahoista poikimaan tuottoa joukkolainoihin ja muihin pidemmän ajan tuotteisiin, osan taas johonkin riskittömään (esimerkiksi määräaikaiselle sijoitustilille) esimerkiksi vuodeksi odottamaan asunto- tai kiinteistökauppoja. Sitten ottaisin perheen mukaan ja lähdettäisiin puoleksi vuodeksi tai vuodeksi maailmalle.

Jos olisi ”pakko” osallistua johonkin tosi-tv-sarjaan, mikä se olisi?

Ehkä Haluatko miljonääriksi? Tosin, jännittäisi etten tietäisi jotain ihan päivänselvää kysymystä ja joutuisin netti-meemien kohteeksi, haha. Eikun hei, Diili voisi olla justiinsa mun juttuni!

 

Ja hei ps. Kun viime viikolla postasin BYBI Beautyn luonnonkosmetiikasta, niin sain teille jakoon myös alennuskoodin merkin tuotteisiin. Koodi IINESxBYBI antaa TwistBe:llä -15% alennuksen BYBI:n tuotteista 18.11.2018 asti.

 

Sisältää kaupallisen linkin. Kuvat Jutta

4 vastausta artikkeliin “15 kysymystä ja vastausta”

  1. Haha, siis mulla on niin sama tuo, että pakko heti ensimmäisenä kotiin tullessa vaihtaa kotivaatteet päälle ja pestä meikit! 😀 En vaan muuten pysty keskittymään mihinkään 😀

  2. Jännä tuo meikinpesu kotiin tullessa! Ite joudun sen jälkeen laittamaan kasvovedet, seerumit, voiteet ym. ja illalla useimmiten käy lenkillä tai muuten liikkumassa, jonka jälkeen suihku. Eli sitten joutuisi laittamaan seerumitvoiteetyms. vielä uudelleen.

    Onko määräaikaisten säästötilien korot edelleen ihan matalalla? Unohdin niiden olemassaolon, kun yhdessä vaiheessa korot laski niin olemattomiksi (kun taas 10v. sitten olivat jopa 4 prosenttia ainakin OP:lla)

    1. En ole aikoihin tutkinut määräaikaisten korkoja, mutta melko alhaalla varmasti edelleen.. Luulisin, että korkeintaan parissa prosentissa? Mutta toki tietty aina käyttötiliä parempi vaihtoehto! 🙂 Ja hyvä huomio, itselläni myös melkoinen tuo ihonhoitorituaali ja jos menen töiden jälkeen vaikka lenkille, niin silloin odotan siihen, että käyn lenkin jälkeen suihkussa. Mutta kotivaatteet vaihdan silti heti (tai ne lenkkivaatteet, jotta pääsee nopeasti sen jälkeen kotivaatteisiin :D)!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.