Moon Phases & thursday thoughts

Yayyy, ette tiedä kuinka innoissani olin eilen kun katsoimme vihdoin Love Islandin finaalin ja alusta saakka oma suosikkiparini ollut Jeffrey ja Aura voittivat,  niiiin ansaitusti!! En ymmärrä miten tämä sarja meni minulla jotenkin erityisen paljon tunteisiin, mutta ilmeisesti en ole ollut ainoa. Varsinkin Jeffreyn ja Auran huumori oli jotenkin niin samalla tasolla omani kanssa, että repeilin vähän väliä aina sarjaa katsoessa. Toivottavasti saadaan pian toinen tuotantokausi! 😀 Ihan huippuja tyyppejä kyllä kaikki ohjelman perusteella, vaikken nyt heitä tietenkään tunne, haha.

Tällä viikolla olen pääosin tehnyt hommia etänä, koska tämä perhanan flunssa edelleen. Lisäkseni ovat muutkin meiltä töistä olleet tässä samassa todella pitkäkestoisessa räkätaudissa, tätä niistämistä vaan kestää ja kestää! Tiistaina raahauduin toimistolle, mutta olo huononi heti kun ryhdistäydyin kotoa pois. Kävin samana päivänä lääkärissä ja poskionteloröntgenissä, mutta mitään tulehdukseen viittaavaa ei kuitenkaan löytynyt. Ehdin jo pelätä, että joutuisin antibioottikuurille. Tässä flunssan paranemista odotellessa olen hyvin ehtinyt katsella Ruotsin Viafreeltä muutaman jakson Svenska Hollywoodfruarien uutta kautta, joka on niin jymy !!!

Ei kuitenkaan päivää ilman hihhulointia. Kävin nimittäin viime viikolla taas Shalan Liisalla kristallihoidossa (olen kirjoittanut aiheesta postauksen täällä) ja tällä kertaa oli kokemukseni taas täysin eri kuin edellisellä kerralla. Tuona samana päivänä tapahtui muutenkin outoja juttuja, joista keskustelimme myös myöhemmin päivällä Liisan kanssa. Jos edellisellä kerralla tunsin hoidon aikana tietynlaista keveyttä ja energiat ikäänkuin valkoisena tulena, menin tällä kertaa hoidon aikana jonnekin todella syvälle mieleni sopukoihin ja kohtasin vahvoja ahdistuneisuuden tunteita. Liisa aisti tälläkin kertaa energiat todella vahvoina ja ahdistus väistyi hoidon jälkeen. Ehkä kohtasin noita sisimmissäni viimeaikoina velloneita ahdistavia tunteita, jotka odottivat tietynlaista käsittelyä. Tätä ennen olin siis nähnyt sen hexagon-unen, josta kirjoittelin viime viikolla. Jotenkin haluaisin kirjoittaa täällä enemmänkin näistä oudoista jutuista, joita viimeaikoina on käynyt, mutta pelkään, että aihe menisi joillekin teistä ehkä hieman liian hihhuliksi, joten toistaiseksi kerron vain pääpiirteittäin. Mutta, ensi viikolle olen varannut itselleni ajan henkiseen kanavointiin 😀 Kerron tästä lisää ja kokemuksia hoidon jälkeen! (Ja ei, en ole sekoamassa näiden juttujeni kanssa, kertokaa toki jos menevät yli hilseen, haha).

Vein eilen vihdoinkin kirppiskamani sinne Vantaan Lanttilaan, eli seuraavat kaksi viikkoa löydät kasseittain vaatteita, kenkiä, asusteita, lastenvaatteita ja kaikkea muuta Lanttilan kirpparin pöydästä 29!! Meiltä ajaa sinne tosin melko kauan, mutta pyrin käymään siistimässä pöytää ajoittain, sekä samalla viemässä vielä pari megasatsia tavaraa myyntiin. Laitoin hinnat todella alhaisiksi, kaikki lastenvaatteet (paria takkia ja Marimekon bodya lukuunottamatta) alle 3€, useimmat housut ja bodyt 1-2€ luokkaa, takit taisivat olla jotain 4-5€, myös yhden kuoritakin ja välikausihaalarin (koko 74) olen vielä viemässä sinne myöhemmin. Tuntuu niin ihanalta saada kaappeja tyhjäksi!

Ja hei tuon kuvien taulun Moon phases-julisteen olen tilannut Etsystä eräältä kalifornialaiselta taiteilijalta kesällä ??Hän löytyy Etsystä JessWeymouth, myös tuota omaa julistettani löytyy vielä. Varoitan, saattaa iskeä valinnanvaikeus! Aivan mielettömän ihania teoksia ? Olen saanut itseni vierotettua lähikuukausina Etsystä, mutta kesällä roikuin Etsyn appsissä harva se päivä bongailemassa kaikenlaista kivaa.

Semmoisia juttuja tänään. Kivaa torstaita!

 

 

Sisältää kaupallisen linkin.

2 vastausta artikkeliin “Moon Phases & thursday thoughts”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.