Hey, miten menee?

Tänään ajattelin kirjoitella hieman kuulumisia pitkästä aikaa. Tällä viikolla olen herännyt ”vasta” kellonsoittoon klo 6.45, kerroinkin eilen kuinka olen nyt muutamana aamuna ja päivänä ollut jotenkin erityisen väsynyt ja päätä on särkenyt aivan megalomaanisesti. Oikeastaan siitä asti kun tiistai-iltana tulin sieltä kanavoinnista. Olin vajaan tunnin session jälkeen jotenkin aivan poikki ja oikeastaan siitä eteenpäin on vaivannut tämä yleinen jumitus ja päänsärky. En kunnolla edes jaksanut selittää Tommille kanavoinnista kun olin sen jälkeen jotenkin niin poikki. Ehdin jo tietysti googlailla tätä ja tottakai hakutulosten perusteella selkeät viitteet värähtelytasojen nousemisesta, hehhheh. Johtuipa nyt sitten mistä tahansa, niin outoa silti.

Sain juuri eilen illalla sähköpostiini äänitteen kanavoinnista ja ajattelin kuunnella viikonloppuna läpi. Jännää! Yritän koota tästä vielä erillisen postauksen jos ehdin, mutta kävin kanavoinnissa Susan Hedmanilla Olemuksessa. Lisätietoja löytyy täältä. Ajat ovat tällä hetkellä melko buukattuja, mutta onnistuin itse varaamaan ajan parin viikon varoitusajalla. Kanavoinnin jälkeen astelin Espan K-Marketiin ostamaan leipää ja maitoa kotiin, menin ihan hämilleni kun siellä soi meditaatiomusiikki ja tuoksui suitsukkeelta ?! Siis mitä hittoa? Onko joku muu käynyt siellä lähiaikoina? Onko tämä joku ihan perusjuttu? Tuli todella outo olo kun käppäilen hihhulitapaamisesta henkisten oppaideni kanssa suoraan ruokakauppaan, jossa soi hihhulimusiikki ja tuoksuu joltain öljyltä 😀 En ymmärrä! Nykyään tapahtuu kyllä kaikkea niin outoa ja pitkään pidin nämä jutut vain itselläni tai kerroin korkeintaan parille hihhuliystävälle, jotka eivät pyörittele silmiään oudoimmillekaan jutulle, haha.

En varmasti ole ainoa, jolla tämän viikon kylmyys on tuntunut menevän ihan luihin ja ytimiin? Miten voi olla näin kylmä, vaikkei ole edes ollut vielä kunnon pakkasia! Silti olen ollut niin paljon iloisempi kylmemmästä kelistä ja raikkaasta ilmasta märän marraskuun jälkeen. Vielä kun aurinko palaisi, niin olisi ihanaa. Juuri tänään muistelin kesäaamujen meditaatiohetkiäni terassilla, tuli ihan haikea fiilis. Onneksi nyt tarkenee talvella tehdä meditaatiot täällä sisällä, vaikka välillä vähän viluttaakin (tietokoneen auto correct ehdotti tähän viluttaakin tilalle ”vituttaakin”, haha! Olisihan sekin ollut melko osuva ilmaus).

 En ole mikään järin saunahifistelijä, mutta eilen haaveilin koko päivän lämpimästä saunasta illalla ja jopas teki terää! Sauna on kyllä talvisin ihan parasta, vaikka olen juuri se nössö, joka heittää yksinään kunnon neitilöylyjä ja siirtyy heti alemmalle lauteelle kun Tommi heittää löylyä. Ajatuksissa onkin ollut tutkia, että saisinko kyhättyä eteerisistä öljyistä jonkun kivan saunatuoksun löylyyn heitettäväksi. Ainakin eukalyptus, piparminttu tai jopa laventeli voisivat olla kivoja saunatuoksuja. Jos joku on kokeillut, niin saa vinkkailla! Ollaan myös vihdoinkin löydetty urakoitsija tulevaan kylppäriremppaan ja voisin johonkin väliin tehdä inpiskuvien kera postausta siitä, millainen kylppäri näillä näkymin on suunnitelmissa. Mustat lattiat ja valkoiset seinät mustalla saumauksella on kuitenkin tällä erää päätetty, laattoja täytyy vielä tuumailla.

Flanellipaita / Abercombie & Fitch

Farkut / Acne Studios

Kengät / UGG’s

Korvarenkaat / Glitter

Joskus aikanaan olen hypettänyt täällä noita Abercombien flanellipaitoja, joita olen ostanut joskus pari jostain aleista reissuista. Nämä omani olen ostanut muistaakseni ehkä vuosina 2013 ja 2015,  mutta ovat kestäneet todella hyvin käyttöä! Normaalisti nuo maksavat lähemmäs sata dollaria, mutta olen bongannut molemmat omat ruutupaitani jostain tuntuvasta alesta, näissä nimittäin vaihtuu kuosit aina sesongeittain. Ehdottomasti yksi vaatekaappini kivoimmista oikeasti aikaa kestävistä hankinnoista 🙂 Kaivelin juuri yksi päivä jotain laatikoitani ja löysin vaikka mitä vanhaa tilpehööriä, esimerkiksi nuo korvarenkaat jostain ehkä vuodelta 2009. Lähtivät samantien takaisin käyttöön! Omista jemmoista on kyllä parasta tehdä löytöjä 😀

Hei, ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua ????

 

Ps. Nunucon kalenteri-arvonta lähti eilen illalla käyntiin Instagramissa!

 

Kuvat Jutta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.