Kuukauden kauneussuosikkeja

Marraskuu tuli päätökseen ja samalla ajattelin pitkästä aikaa esitellä muutamia kuukauden kauneussuosikkejani. Tämä postaussarja on taas vaihteeksi ollut jollain ihme tauolla, koska a) kiire ja b) kuvaaminen on ollut kotona todella vaikeaa marraskuun aikana.. Mukana tällä kertaa kuitenkin uusia ja vanhoja tuttavuuksia!

On aivan pakko aloittaa essencen Volume Booster-ripsiprimerista, joka on pitänyt esitellä jo ikuisuus, mutta olen aina unohtanut. Instassa olen hehkuttanut tätä kuitenkin ja noin reilun kolmen euron hinnan lisäksi tämä on parhaita pohjustustuotteita ripsille, joita olen ikinä kokeillut. Toimii erinomaisesti minkä tahansa ripsivärin kanssa, kunhan ripsarin koostumus ei ole liian kuiva. Nousee ehdottomasti parhaimpien kokeilemieni essence-tuotteiden joukkoon! Ripset ovat tällä pohjustuksen jälkeen kivan kaarevat ja todella tuuheat, mutteivat mene klimpeiksi. Tokmannin verkkokaupasta muuten löytyy tosi kivat essence-apajat!

Syksyn mittaan olen tutustunut kotimaiseen luonnonkosmetiikkaan (JEE!!) ja Snow Annan ihonhoidon tuotteisiin. Käytössäni on ollut seerumina Snow Anna Multivitamin Kauneusseerumi ja Snow Anna Cloudberry Ravitseva kasvovoide.

Seerumi on ”eliksiirimäistä”, todella nopeasti imeytyvää ja jättää ihon kauniin heleäksi, sekä kosteutetuksi. Olen sekoittanut tähän mukaan myös muutaman tipan jotain luonnonöljyä, jolloin seerumi on vieläkin ihoa hellivämpi näille kuiville keleille. Runsaasti antioksidantteja ja vitamiineja sisältävä seerumi uudistaa ihoa, sekä suojaa sitä tehokkaasti ulkoisilta tekijöiltä.

Kasvovoiteeseen olen tykästynyt hurjasti. Tuote soveltuu hyvin kuivalle iholle, sekä päivä-, että yövoiteeksi. Ravitsee todella tehokkaasti ja sanoisinko, että tämä on ollut melko samanlainen tätä ennen käyttämäni Whamisan Nourishing Creamin kanssa. Voide sisältää suomalaista lakkaa ja tyrniä, jotka heleyttävät ja ehkäisevät ihon vanhenemista.

Halusin nostaa postauksessa esille erään vakiosuosikkini, joka on päässyt tehokäyttöön nyt syyskuukausien aikana. Havaijilaisen Leahlani Skincaren Bless Beauty Balm on nimittäin paras ikinä testaamani beauty balm. Käytän tätä erityisesti yön aikana tehohoitona silloin kun iho on erityisen kuiva tai haluan vain tehdä iholle hemmotteluhoidon. Pieni määrä tätä riittää erinomaisesti ja purkki on muutenkin todella riittoisa. Balm suorastaan sulaa iholle ja tuoksuu ihanalta. Tätä voi käyttää myös ihon puhdistukseen esimerkiksi hankalien ripsarijäämien irroittamiseen. Joliella on muuten tämä, sekä muut tuotesarjat -15% (plus ilmainen toimitus) 6.12 saakka koodilla MERRYLITTLE ?

Syksyllä Suomeen rantautunut TONYMOLY on Korean myydyin K-Beautybrändi. Itse olen tutustunut sarjan the Green Tea-tuotteisiin, kuten tähän TONYMOLY Chok Chok the Green Tea Watery Skin-kasvoveteen. Kaikille ihotyypeille sopiva antioksidanttipitoinen kasvovesi kosteuttaa ja kirkastaa ihoa fermentoidun vihreä tee-uutteen avulla. Tämä ei ole luonnonkosmetiikkaa, mutta K-Beauty on kiinnostanut paljon jo pitkään, joten olen tehnyt sen suhteen pieniä poikkeuksia ihonhoitoon. Jokatapauksessa, tykkään tästä paljon ja olen käyttänyt kasvovettä puhdistetulle iholle hoitonesteenä, yksi painallus kerrallaan sormiin ja imeyttäen ihoon. Green tea-sarjaa löytyy myös tehokkaasti kosteuttava, mutta kevyt the Green Tea Watery Cream- geelivoide, josta olen myös tykännyt.

Sitten eräs jo aikaisemmin syksyllä saamani tuotenäyte, jonka ehdin ottaa käyttöön vasta lokakuun kynnyksellä. Korresin uuden Wild Rose-tuotesarjan ihoa kirkastava Super C-vitamiini-tehohoito. Rakastan C-vitamiinia ja tämä seerumi sisältää sitä 15% (!!). Aivan täydellinen tuote käytettäväksi erityisesti aamuisin kun kasvojen iho kaipaa vitamiiniboostia sameuteen. Tehohoito häivyttää väsymyksen merkkejä, ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista ja jättää ihon kauniin heleäksi – tämän allekirjoitan aivan ehdottomasti. Markkinoilta on todella vaikea löytää seerumeita, joissa C-vitamiinipitoisuus olisi näin korkea, joten siitäkin tämä on edistyksellinen tuote. Tämä on myös erinomainen tuote kuuriluontoisesti silloin kun stressi, väsymys tai kiire heijastuu ihoon. Korres on apteekkisarja, joka panostaa luonnollisiin raaka-aineisiin.

Kora Organicsin asteittain päivettävän vartalovoiteen esittelin keväällä pikaisesti ja lupasin palata tuotekokemuksiin tätä testattuani. Kosteuttava voide ruskettaa vartalon ihoa asteittain samalla tehokkaasti hoitaen. Luonnollisuuden lisäksi olen todennut, että luonnonkosmetiikan itseruskettavat ovat niin paljon parempia kuin tavalliset. Vihaan yli kaiken sitä lähmäistä tunnetta iholla ja yön aikana kehittyvää vahvaa ir-tuoksua. Luonnonkosmetiikan itseruskettavilla ei näitä puolia kuitenkaan juurikaan ole ja mielestäni lopputuloskin täydellinen. Asteittain ruskettava tuote sopii silloin kun toivoo mahdollisimman kevyttä lopputulosta. Yhdellä levityskerralla saa tällä kuitenkin jo kivan pohjasävyn ilman lähmäistä tunnetta iholla tai ällöjä tuoksuja. Tykkään!

Sitten viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä luonnollinen dödö Ben & Annalta. Deodorantti on yksi niistä tuotteista, joiden kohdalla en ole vielä pysyvästi siirtynyt luonnollisempaan. Yksinkertaisesti siksi, etten ole vielä löytänyt tarpeeksi hyvää tuotetta luonnonkosmetiikasta. Tähän saakka olen kuitenkin eniten tykästynyt tähän Ben & Annan alumiinittomaan stickiin, joka on toiminut todella hyvin. Itselläni on tästä tuoksu Pink Grapefruit, mutta muut tuoksut löytyvät täältä.

 

Onko joku näistä jo teille ennestään tuttu tai löytyykö samoja suosikkeja?

 

Postauksen tuotteet saatu. Sisältää kaupallisia linkkejä.

2 vastausta artikkeliin “Kuukauden kauneussuosikkeja”

  1. Olin jo kerran ostamassa tuon Essencen ripsiprimerin, mutta päädyin sitten jättämään sen hyllyyn. Tämän postauksen innoittamana voisin kyllä joskus ostaa sen testiin asti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.