Friyay ja viime päivinä tapahtunutta..

Eilisen postaus tuli hieman normaalia myöhemmin, koska pirullisen kiireinen torstai! Tiedättekö nämä päivät ennen reissua ovat kertakaikkiaan semmoista juoksemista paikasta toiseen. Heräsin eilen puoli seiskan maissa tekemään hommia ja olo oli niin töttöröö, että olisin voinut nukkua vielä vaikka iltapäivään saakka. Käytiin eilen aamupäivällä allekirjoittamassa pankissa rempan lainapaperit ja ainoa sopiva vapaa aika, jonka saimme viikon sisällä oli Keravalle, joten sinne oli suunta siis heti aamutuimaan. Siitä suoraan junaan, kamalalla kiireellä asioille ja kampaajalle, jossa vierähti taas muutama tunti. Sen jälkeen vielä hoitamaan muita asioita, kuten hakemaan valuuttaa ja ostamaan reissuun pari muistikorttia. Ennen yhtä tapaamista ehdin kuitenkin vielä hetkeksi hengähtämään Naughty Brgriin vuoden vikan burgerin merkeissä. Olen aikaisemminkin maininnut, että Naughty Brgr on yksi suurimmista paheistani.. Asiaa ei auta se, että siellä soi aina aivan paras räppi! Mun paikkani siis 😀 Kesän jälkeen olen rakastunut erityisesti neljän juuston Helsinki Burgeriin…. I know, pitäisi yrittää katkaista burgeriaddiktio.

Pari päivää olen yrittänyt hoitaa kaikki viralliset asiat, yrityksen kuittirumbat sun muut sille mallille, ettei tarvitse heti alkaa hoitamaan matkalla mitään tylsiä toimistotöitä. Viikonlopulle riittää hommia kotona ja tietysti pakkaamista. Meidän alakerran huone on jo jonkin aikaa ollut kun mikäkin varasto, ensin mun kirppiskamoja ja nyt täynnä kaikenlaisia epämääräisiä pakkauskasoja. Tänään hain vihdoin matkalaukun varastosta, joten huomenna täytyy aloittaa pakkauskasojen tarkempi organisoiminen 😀

En ollut tänään uskoa silmiäni kun tuo järkyttävä pilviverho hetkeksi rakoili, whaatt! Miten pieni valon pilkahdus voikaan vaikuttaa niin vahvasti mielialaan? Olo oli nimittäin heti aivan kun olisi kuoriutunut jostain ihme sumusta!

Ainiin ja en kai ole enää virallisesti blondi 😀 Vanhat vaalennetut latvat alkavat olla jo niin pois katkeilleita, että tukka on hyvää vauhtia täysin omaa sävyä. Ensimmäistä kertaa piti ottaa pidennyshiuskin tummaa! Teen hiuksista vielä erillisen postauksen kunhan ehdin ottaa näistä vähän edustavampia kuvia, mutta nyt jo toista kertaa päässä BP Hairin slaavilaista pidennyshiusta, johon ihastuin jo alkusyksystä. Nyt muutaman kuukauden kokemuksen jälkeen ajattelin kirjoittaa tukasta hieman kokemuksia.

Ensi viikolla ajattelin ehkä ehtiä vielä niinkin tärkeisiin toimenpiteisiin, kuten hammaslääkäriin hakemaan kasan Inviksiä mukaan reissuun, säärten sokertointiin ja ripsien värjäykseen, jos löydän Timman kautta jotkut kätevät ajat. Unohdin edellisellä Losien reissulla koko säärten sheivauksen totaalisesti ja aloin vasta sitten ekana reissupäivänä tuumailemaan, että niin…. Mitenkäs nämä noin 3kk sitten viimeksi sheivatut sääret, haha! En ole aikaisemmin koskaan käynyt sokeroinnissa, mutta olen tuumaillut sitä jo kauan ja miettinyt, että voisi olla ennen lomaa näppärä vaihtoehto tämmöiselle maailman hajamielisimmälle sheivaajalle.. Ei olisi suositella mitään hyvää paikkaa sokeroinnille?

 

Mutta hei, FRIYAY!! Palataan myöhemmin ???✨

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.