Kuukauden luonnonkosmetiikka-suosikit

Huh, edellisestä kuukauden kauneussuosikit-postauksesta on taas vierähtänyt tovi! Nyt olisi kuitenkin taas kauneuspoimintojen aika. Jotenkin matkalla on kiva kokeilla uusia tuttavuuksia myös kosmetiikan osalta, joten valikoin kotoa mukaan tuotteita, joiden testaamista olin jo hetken odotellut käyttäessäni muita purkkeja tyhjäksi (se vasta onkin piinaavaa silloin kun on jotain, mitä haluaisi jo testata!) 😀 Tällä kertaa on matkassa mukana myös vakkari-suosikkeja, jotka toimivat erityisen hyvin reissussa…

Olin jo hetken odotellut innolla, että pääsisin kokeilemaan erästä itselleni uutta ihonhoidon sarjaa. S5 Skincare on adaptogeeninen sarja, jonka tuotteet on suunniteltu haastaviin iho-ongelmiin ja tarpeisiin. Sarjan raaka-aineina on käytetty ääriolosuhteissa elävien kasvien aktiivi-ainesosia. Tehokkaat hoitotuotteet löytyvät viiteen eri iho-ongelmaan: Kuivuuteen, pigmenttimuutoksiin, herkälle iholle, ennenaikaiseen vanhenemiseen, sekä arville ja ihovirheille. Itselläni on ollut käytössä S5:n tuotteet kuivalle iholle.


Ihonhoito näillä kolmella tehotuotteella on äärimmäisen yksinkertaista. Ainiin ja tykkään näistä hurjasti! Sopivat erinomaisesti käytettäviksi täällä reissussa, jossa auringolle, ilmastoinnille ja merivedelle altistuva iho tarvitsee ehdottomasti tehokkaat, kosteuttavat tuotteet. Levitän mistin jälkeen iholle Replenish Hoitoseerumin, joka on öljypohjainen tehokosteuttava seerumi. Öljy imeytyy tehokkaasti ja hoitaa kuivaa, punoittavaa tai halkeilevaa ihoa antioksidanttien ja omega-rasvahappojen avulla.

Öljyn jälkeen lempparein tuote näistä kolmesta on ihan ehdottomasti Restore-kasvovoide, joka on aivan super!! Aivan pieni nokare voidetta riittää ja tässä on aivan ihanan täyteläinen koostumus. Sanoisinko, että tämä on aivan erityisen hyvä kuivalle talvi-iholle. En muista milloin olisin testannut näin hoitavaa ja tuhtia kasvovoidetta, joka kuitenkin imeytyy hujauksessa. Pääsee jopa listalleni kaikkien aikojen parhaimpina kasvovoiteina! Voide sisältää hyraulonihappoa hyvin imeytyvässä muodossa, sekä ihoa tehokkaasti kosteuttavia ja suojaavia ainesosia.

Renew-silmänympärysvoide suojaa herkkää silmänympäryksen ihoa, häivyttää tummia silmänalusia ja häivyttää juonteita. Voide sopii kaikille ihotyypeille ja hoitaa silmänympärysihoa monipuolisesti. Mielestäni koostumus on tässä optimaalinen; täyteläinen, mutta imeytyy nopeasti!

S5 Skincare-sarja saa ainakin minulta täydet pisteet! Jos etsit testiin uutta luonnonkosmetiikan sarjaa, kannattaa pistää tämä korvan taakse. Sarjaa myy verkossa ainakin House of Organic 🙂 Kannattaa kurkata myös sarjan muut kuin kuivan ihon tuotteet!

Weledan Skin Food on vanha suosikki ja erinomainen tuote mukaan reissuun. Pakkaan tämän aina lentokoneeseen mukaan käsitavaroihin. Monikäyttöinen voide sopii melkein mihin tahansa käsien ihosta huuliin. Tuhti voide hellii tehokkaasti myös auringon paahtamaa ihoa.

Toinen voide Weledalta on Pomegranate Firming Night Cream. Aikuiselle iholle suunniteltu voide, joka tukee ihon uusiutumista yön aikana. Voide parantaa ihon kimmoisuutta ja häivyttää ikääntymisen merkkejä mm. granaattiomenan siemenöljyn, purasruohon ja arganöljyn avulla. Aivan pieni määrä tätä riittää todella tehokkaaseen kosteutukseen ja voide on melko tuhti. Tykkään tästä erityisesti sen vuoksi, että tämä todella tuntuu hellivän ihoa yön aikana, eikä kuivasta ihosta ole aamulla tietoakaan.

Esittelin ennen reissua IG:ssä tuon Frantsilan Fresh-aamuöljyn, joka aiheutti paljon kiinnostuneita kyselyitä. Aikaisemmin olen esitellyt Frantsilan rauhoittavaa laventeli-iltaöljyä, joka on ollut ihan melkeinpä jokailtainen lemppari jo pian vuoden ajan. Tovi takaperin otin kokeiluun myös tuon aamuöljyn, johon olen myös tykästynyt paljon. Eteeristen öljyjen seosta levitetään ranteiden sisäpuolelle, ohimoille ja nenän alle roll-on-pullosta. Seos sisältää sitruuna- ja rosmariiniöljyä, jotka virkistävät mieltä ja auttavat stressistä aiheutuvaan huonomuistisuuteen. Itse levitän tätä ranteiden kautta ohimoiden iholle aamuisin ja uudelleen silloin kun haluan olla erityisen skarppina. Valmiit öljyseokset ovat todella näppäriä, eikä niitä tarvitse laimentaa 🙂

Suosikkini BYBI Beautyn Mega Mist on kokenut uudistuksen ulkoasun puolesta ja uudistettu lemppari lähti reissuun mukaan. Face mist on nimittäin aivan unelma reissussa! Suihke kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti ja sopii kaikille ihotyypeille. Tämä on parhaimpia käyttämiäni face mistejä. Ainiin ja BYBI:n tuotteista on matkassa mukana myös monikäyttöinen Babe Balm.

Onko teillä kokemuksia S5 Skincaresta?

Entä oletteko testanneet noita Frantsilan öljyseoksia? 🌸✨

 

Sisältää kaupallisia linkkejä. Tuotteet saatu. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.