Arjen taikoja ja vinkkejä pendulumin käyttöön

Hihhulijutut ovat olleet hetken vähemmällä, tuntuu ettei täällä reissussa ole oikein ehtinyt keskittyä näihin, vaikka ehkä tosiaan olisi syytä kun on jatkuvasti menossa ja siirtymässä paikasta toiseen. Anyway, hihhulointia olisi nyt luvassa, eli mikäli aihe ei kiinnosta, kannattaa skipata tällä kertaa 💎🔮😅

Kesän jälkeen aloin pienin askelin harjoitella pendulumin, eli heilurin käyttöä. Kuulostaa nyt juuri niin hihhulilta, mutta pendulumia voi käyttää arjen päätöksenteossa, suurten kysymysten äärellä tai tuomaan selkeyttä ajatuksiin, vähän tarot-korttien tavoin. Pendulumilta voi kysyä kysymyksiä tai sillä voi tasapainoittaa tai energisoida chakroja. Jos kysyy puolisoltani, niin tämä on suurinta huuhaata ikinä, mutta hei! En ole ikinä saanut pendulumin kanssa ”väärää” vastausta kysyessä jotain. No, sattumaa voi olla myös pelissä, mutta ken tietää jos pientä taikuuttakin 😀 Uskoa saa ken tahtoo!

Myös pendulumin valinnassa pätee samat konstit kuin kivien ja kristallien suhteen; Valitse semmoinen, johon tunnet tietynlaista vetoa ja jonka kanssa tunnet tietynlaisen yhteyden. Itse olen ”ohjelmoinut” omani toimimaan kanssani, testaamalla helpoilla ja yksiselitteisillä kysymyksillä, miten pendulum kommunikoi ”kyllä” ja miten ”ei”. Yleensä tarkoittaa pyörivä liike kyllä ja edestakainen heiluminen ei. Kyllä- ja ei-vastaukset on helppo ”tarkastaa” ja ohjelmoida pendulum kysymällä siltä muutaman takuuvarman ja yksiselitteisesti vastattavan kysymyksen, kuten ”Onko nimeni Iines?” , ”Asunko punaisessa talossa?” tai ”Olenko syntynyt Suomessa?”. Omalla kohdallani on pyörivä liike ollut aina ”kyllä” ja edestakainen ”ei”. Ikinä en ole saanut oikeasta poikkevaa vastausta takuuvarmoihin kysymyksiin, mikä on toisaalta jopa outoa. Minulla on kaksi pendulumia, jotka molemmat ovat toimineet hyvin, mutta jostain syystä tykkään tällä hetkellä enemmän tuosta vihreästä aventuriinista.

Muutamia vinkkejä pendulumin kanssa työskentelyyn:

 

💎 Ennen kysymyksiä, meditoi muutama minuutti päästäksesi keskittyneeseen tilaan.

💎 Älä kysy kysymyksiä, joihin et oikeasti halua tietää vastauksia.

💎 Kysy muiden ihmisten elämiin liittyvistä asioista vain heidän luvallaan.

💎 Jos haluat selkeän vastauksen, muotoile kysymykset järkevään muotoon, johon voi tarjota kyllä/ei-vastauksen.

Esimerkki huonosta kysymyksestä: ”Millaista on elämäni 10 vuoden kuluttua?”

Esimerkki hyvästä kysymyksestä: ”Tulenko tekemään lähivuosina valintoja, joihin olen tyytyväinen 10 vuoden kuluttua?” Ja tätä rataa..

Pendulumin kanssa voi myös tehdä ”chakraterapiaa”, jota olen välillä kokeillut. Käynyt läpi chakrat laittamalla pendulumin aina kunkin chakran päälle. Tästä löytyy monenlaisia tulkintoja ja versioita. Tiettyyn suuntaan pyöriminen tai liike merkitsee chakran yliaktiivisuutta tai tukosta jne. En ole tähän perehtynyt aivan niin syvällisesti, vaan mennyt simppelin mukaan, jolloin pyörivä liike tarkoittaa avointa chakraa, kun taas paikallaan oleva tai sahaava liike tukosta tai epätasapainossa olevaa chakraa. Ja jos joku chakra on ollut esimerkiksi epätasapainossa, olen tehnyt sille kohdalle ”kristalliterapiaa”, jollain kyseistä chakraa energisoivalla tai tasapainoittavalla kivellä tai kristallilla 😀

Noh, menikö överiksi? 

 

Oletteko muuten kuulleet pendulumin kanssa työskentelystä tai sen avulla  ”ennustamisesta”? 🔮💎

 

 

6 vastausta artikkeliin “Arjen taikoja ja vinkkejä pendulumin käyttöön”

  1. Olin juuri Kuubassa sukulaislomalla ja siellä yksi ystävän tuttu teki mulle ”konsultoinnin” tuollaisella. Hämmentävän totta pitäviä asioita konsultoida kertoi mun luonteesta ja tämän hetkisestä henkisestä tilasta. Ystäväni siis on perehtynyt enemmän energiahoitoihin yms ja siksi suositteli mulle tekemään sen konsultoinnin. Tämä konsultoinnin tehnyt oli vielä itse ihan länsimaisen lääketieteen lääkäri ja kuitenkin oli hyvin perehtynyt tällaiseen energiahoitoon. Saan vielä hoito-ohjeet pian kun ystäväni palaa Kuubasta, tuli kiire sillon konsultoinnin jälkeen että en ehtinyt niitä saada vielä… Pakko siis itsekin uskoa nyt jollain tasolla tuohon!

    1. Hei wau, olipas mielenkiintoinen juttu! Mutta itselläni on myös ihan samanalaisia kokemuksia, ihan älytöntä. Ja sinänsä hassua, että vaikka kysyisi pendulumilta mitä, en ole koskaan saanut ”väärää” vastausta. Nämä ovat kyllä todella mielenkiintoisia juttuja 🙂

  2. Oon etsinyt itselleni heiluria yli vuoden, mutta jotenkin musta tuntuu, että sopivaa ei ole vielä tullut vastaan. Tykkään tunnustella tämäntapaisia hankintoja täysin intuitiivisesti, ja odottelen, milloin sopiva tulee vastaan. Oon myös miettinyt heilurin tekoa itse, mutta katsoo nyt, kumpi pomppaa ensiksi tielle – valmis heiluri, johon tunnen vetoa, vai sopivantuntuinen luonnonkappale, josta saan itse väkerrettyä heilurin.

    Tää postaus oli just hyvää pohjatietoa, jota aion käyttää hyväkseni, kun vihdoin heilurin löydän! Kiitos tästä! 🙂

    1. Hehe! Joo pendulumin täytyy ihan ehdottomasti tuntua oikealta 🙂 Toivottavasti oikea yksilö löytyisi pian. Voisin kuvitella, että myös itsetehty voisi toimia mainiosti 🙂 Kiitos itsellesi!

  3. Täytyypä myös kokeilla! Mistä olet ostanut pendulumin? Tiedätkö saako Helsingin kiviliikkeistä? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.