Back to basics

Pari vuorokautta kotihengailua takana ja mitkä ovat sitten olleet fiilikset? Ensinnäkin melkoisen väsyneet aikaeron ja lentorasituksen vuoksi, mutta pääosin todella hyvät. Saavuimme kotiin aikaisin keskiviikko-aamuna, jolloin alkoi heti armoton tavaroiden purkaminen ja järjestely. Olen nykyään se, joka haluaa saada matkalaukun pois silmistään heti ensimmäisenä päivänä. On ihanaa asettua kodiksi kun on ensin saanut tylsemmät jutut pois alta, matkalaukun purkaminen kun ei ole koskaan asia, jota ihan kamalasti odottaa. (Paitsi nyt kun halusin saada kaikki reissusta tuodut matkamuistot omille paikoilleen :D)

Eilen mietin, ettei paluu ole tosiaan tullut sen kummempana shokkina. Toki kylmyys ja hämärät aamut aina alkuun vähän kauhistuttavat, mutta onhan sitä aika ihana olla taas kotona. Omassa kodissa, jossa tavarat ovat omilla paikoillaan, nukut yöt omilla suosikkityynyilläsi (ainiin ja omaa sänkyä on matkoilla aina ikävä!) , juot aamukahvin vakkarimukistasi tai köllöttelet villasukat ja kylpytakki päällä omassa löhöpisteessäsi sohvalla. Toki semmoinen aurinkokaipuu on aina, mutta nyt on ihan hyvä näin.

Aikaeron vuoksi ollaan koko perhe simahdettu jo todella aikaisin illalla ja olen nämä pari aamua ollut keittelemässä aamukahveja jo viiden maissa tai oikeastaan tänään heräsin jo neljältä sänkyyn kukkumaan, heh. Aamun mittaan onkin meillä ollut naperon kanssa melkoiset meiningit täällä. Piirrettyjä, tanssibileitä ja autoleikkejä! Ette usko, kuinka tohkeissaan pieni oli kotiinpaluusta kun pääsi leikkimään kaikilla leluillaan! Oli oikein valinnanvaikeutta, että millä kaikilla sitä ehtisi leikkiä, hehe.

Eilen ajoimme heti aamukymmeneltä Ikeaan ostamaan loput kalusteet tulevaan kylpyhuoneeseen ja olen kyllä melko täpinöissäni tähänastisen elämäni hienoimmasta kylpyhuoneesta! 😀 Allas- ja seinäkalusteet odottavat vielä asennusta, mutta toivon mukaan voidaan jo ensi viikolla juhlia uutta kylppäriä ja saunaa. Ilmeisesti on ihan perusjuttu, että kun yhdestä projektista pääsee eroon, on mielessä jo seuraava. Sinänsä meillä ei ole mitään akuuttia fiksattavaa täällä, mutta keväällä ajattelin pistää pienen kasvimaan alulleen pihaamme. Nyt kun keittiö ja pian kylpyhuonekin ovat tiptop, olemme alkaneet syynätä ylikulunutta parkettiamme, joka kaipaisi pientä fiksausta. Voi olla, ettei tätä enää saa hiomalla kuntoon, mutta jos remppabudjetista jää ylimääräistä, voi olla että lattioiden päivitys tulee keväällä tai kesällä ajankohtaiseksi. Kaikkein yksinkertaisin vaihtoehto olisi tietysti, jos hiominen ja vaikka kuultolakkaus onnistuisi! Eilen sain päähäni ajatuksen mustaksi maalatusta / lakatusta parketista! En ole tainnut moista edes koskaan nähdä missään, mutta voisi olla aika upea!

Anyway, valehtelisin jos väittäisin, ettei näitä huolettomia asuja ja rentoa pukeutumista ole ikävä. Vähiten olen odottanut kotona tätä toppatakki/kumisaapasrumbaa, joka on auttamatta edessä. Jos saisin valita, käyttäisin vuoden jokaisena päivänä flipflopeja, pukisin päälle shortsit ja antaisin tukan olla huolettomasti merituulen jäljiltä. Nämä pienet asiat tekevät elämästä jo yksinään yllättävän huoletonta!

Kuvissa ensimmäinen virkkaamani toppi. Ja juuri tästä mallista ja sävymaailmasta inspiroituneena on tulossa muutamaa eri variaatiota myyntiin keväällä!! 🙂

 

Mutta hei! Kivaa viikonloppua teille 🙂 Ihanaa viettää tänään pitkästä aikaa löhöperjantai kotona!

 

Ainiin ja ps. Huomasin, että Elloksella on parhaillaan -30% alennus kaikista vuodetekstiileistä. Yksi omista suosikeistani ovat esimerkiksi nämä pellavapussilakanat, jotka ovat olleet käytössä todella laadukkaat! Koko alevalikoima löytyy täältä.

 

Sisältää kaupallisia linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.