Telepaattisia unia ja viikonlopun kuulumisia

Hei kivaa uutta viikkoa! Pidin taas vaihteeksi blogittoman viikonlopun, eilen oli tosin tarkoitus postailla, mutta sitten tulikin kaikenlaista. Kävimme lauantaina koko perheen voimin miehen sukulaisten kanssa illallistamassa. No, heti menomatkalla alkoi pojalla autossa oksentelu, joka alkuun laitettiin matkapahoinvoinnin piikkiin, mutta kun saman reissun aikana tuli vielä muutamat oksut, niin tuumattiin, että tottakai meille iski taas kerran joku hemmetin pöpö tähän viikonloppuun. Sunnuntai menikin kotona rauhallisissa merkeissä pienen (onneksi todella lievästä) taudista parannellessa ja nukuimme koko perhe kunnolliset 3h päikkärit ja tilattiin illalla pizzat 😀 Kunnon chillailu-sunnuntai siis! Itselläni jomotti koko eilisen päätä ja humisi korvissa, olin aivan varma saaneeni itsekin jonkun oksennustaudin, mutta taisi onneksi olla väärä hälytys.

Lähden ensi viikon lopulla pääsiäiseksi reissuun ja sitä ennen pitäisi saada hoidettua muutamia juttuja pois alta. Kuten esimerkikiksi saada virkattujen toppien mallikappaleet valmiiksi ja julkaista kevään viimeinen pipomallisto nyt lähipäivinä!! Pinkkipainotteinen Girl Crush Collection tulee ulos näillä näkymin keskiviikkona ja Instagramissani on vielä tänään viimeistä päivää meneillään arvonta, jossa yhdellä on mahdollisuus voittaa itselleen ja ystävälleen malliston pipot. Arvonnan löydät IG-feedistäni @iines ✨


Pakko mainita, että lähiviikkoina ja kuukausina on käynyt niin outoja unijuttuja, että pakko jakaa täälläkin. Alkuvuoden aikana on noin viitisen kertaa käynyt niin, että näen unta henkilöstä X ja seuraavana päivänä tämä henkilö soittaa tai lähestyy minua aivan yllättäen viestitse. Ja kyse on siis henkilöistä, joiden kanssa en ole välttämättä tekemisissä edes kuukausittain, jopa harvemminkin. Todella outoa! En nyt lähde aivan ensimmäiseksi liputtamaan telepatian nimeen, mutta erikoisia sattumia jokatapauksessa.

Aamuisin herätessäni käytän aina muutaman minuutin siihen, että käyn läpi uniani ja pohiskelen, mitä niiden tapahtumat kenties voisivat kertoa tai viestittää. Toki mieltä painavat asiat tai yleisesti lähiaikojen tapahtumat ovat usein niitä, jotka nousevat esiin unienkin kautta, mutta pyrin pohtimaan niiden viestejä myös siltä kantilta, että voisiko mukana olla myös alitajunnassa piileviä mietteitä, jotka ehkä pitäisi ottaa tietoiseen käsittelyyn. Itse olen vuosien varrella löytänyt unien kautta ratkaisuja moniin pulmiin ja ongelmiin, joiden suhteen on ehkä ollut neuvoton. Ainakin omissa unissani tietyt toistuvat asiat tai aiheet ovat usein niitä, jotka alitajuisesti vaivaavat, kenties käsittelemättöminä, keskeneräisiksi jääneinä.

Olen nuorena lukenut lukuisia unikirjoja, esimerkiksi Freudin Unien tulkinnan, sekä muutamia ”vähemmän tieteellisiä” teoksia. Haluaisin taas pitkästä aikaa perehtyä enemmän unien tulkinnan maailmaan, se on nimittäin todella kiinnostava aihe! Olen lukuisia kertoja pohtinut unipäiväkirjan aloittamista, mutta jotenkin se aina jää ja olen pitäytynyt noissa joka-aamuisissa unien kertaushetkissäni 😀 Tosin, kiviä ja kristalleja olen käyttänyt apuna unijutuissa ja itseasiassa ostin Uudesta-Seelannista danburiitin, jonka pitäisi auttaa näkemään selkeitä ja todentuntuisia unia. Sinänsä hassua, että nämä oudot unisattumukset ovat alkaneet juuri sen jälkeen kun ostin tuon kiven ja näinä mystisten unien öinä on danburiitti itseasiassa ollut vieressäni.

Hieman hihhulijuttuja tähän magic mondayhin. Onko teille käynyt vastaavia outoja sattumuksia unien välityksellä? Että näette unta jostain henkilöstä, joka unen jälkeen ottaakin sinuun yhteyttä?

 

Energistä viikkoa 💎🌈✨

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.