Eniten odotan keväässä..

Olen tehnyt vuosien varrella ties kuinka monena keväänä tämän samaisen ”mitä odotan keväässä / kesässä”-postauksen ja päätin tällä kertaa olla edes miettimättä aiempia postauksia ja keväitä, ettei menisi ihan samojen juttujen listaamiseksi 😉 Keväässä on ehdottomasti parasta se, kun pääsee nauttimaan ensimmäisistä lämpimistä päivistä ja hoksaa, että hei, kohta se on täällä. Tunne siitä, että koko tuleva kesä on vielä edessä, on ihana.

Mitä sitten odotan keväässä eniten?

 

Aurinkoisia juoksulenkkejä kuivassa maastossa. Parhautta! Käyn kesät talvet juoksemassa meidän lähimaastoja ja metsässä, eniten kuitenkin nautin juurikin metsämaastossa juoksemisesta, pääsee samalla rauhoittumaan luontoon.

Pihan ja terassin pientä kevät-upgradea. Mitään kovin ihmeellistä ei todellakaan ole luvassa, mutta tänä keväänä ja kesänä haluaisin panostaa enemmän pihan viihtyvyyteen, hankkia ehkä jonkun kivan löhösohvan terdelle ja laittaa niitä yrttejä kasvamaan.

Tottakai ensimmäisiä kevätpäiviä kun pääsee istumaan terassin lämpöön aurinkotuoliin ja lukemaan kirjaa t-paidassa. Viime vuonna olivat ensimmäiset tämmöiset päivät jo huhtikuussa, joten sitä odotellessa!

 

Ah, mitä oikeasti odotan tosi paljon, on kerrospukeutumisesta luopuminen pikkuhiljaa pojan vaatetuksen suhteen.. Fleecehaalari, ulkoiluhaalari, kurahaalari, villasukat, kauluri, myssy, rukkaset.. Odotan todellakin niitä helppoja kevät- ja kesäpäiviä, kun napataan vain ohut pipo ja ulkoilutakki päälle ulos ja tarhaan lähtiessä.

Tietysti myös sitä, että pääsee lähtemään ulos ilman pipoa ja kaulaliinaa, nahkatakki päällä. Ainiin ja muutenkin inhimillisempiä oloja näihin asukuviin. Olen niin täynnä ulkona jäätymistä 😀 Välillä sitä miettii, että mihin hittoon sitä itsensä on laittanut likoon kun kuvaillaan pakkasilla ulkona asuja ilman takkia. Huhheijaa.

Olen lähdössä ensi viikon lopulla pääsiäiseksi reissuun ja sitä odotan innolla! Jee! Samalla olisi tarkoitus myös kuvailla ne tulevat virkatut topit, sekä viettää jaettua työmatkaa ja löhölomaa.  Matkalaukkuni hajosi juuri edellisellä reissulla ja ensin ärsytti ajatus, että pitäisi lähteä ostamaan uusi, mutta hainkin sitten eilen jesaria ja päätin, että yritän pelastaa vielä rakkaan Samsoniten, haha. Eihän siinä, matkavakuutus varmasti korvaa tuon rikkoontuneen, mutta tunnearvoa se ei tuo takaisin ja tuntuisi jotenkin kamalalta hylätä kanssani ympäri maailmaa reissannut matkalaukku. Johan on ongelmat!

Tottakai myös tennarikelit ovat enemmän kuin tervetulleet. Omistan enemmän tennareita, kuin mitään muita kenkiä ja ei varmasti tule yllätyksenä, että ne ovat melko ahkeralla käytöllä. Kesäisin vedän jalkaan useimmiten varmasti flip flopit, mutta keväät ja syksyt käppäillään tennareissa. Viimeiset viikot olen käyttänyt vuorotellen UGGseja ja kumisaappaita, jotenkin odotan niin paljon, että pääsen pakkaamaan ne pikkuhiljaa kaappiin talvitakkien kanssa.

Kevääksi ja kesäksi on mielessä ihania käsityöjuttuja, joista uskon myös teidän innostuvan. Lähiviikkoina pistän käsityöhommatkin aluilleen kesäjuttujen osalta, stay tuned!

Sitä, että pahin siitepölykausi olisi jo ohi.. Olen kärsinyt kamalasta siitepölyallergiasta jo viikkoja ja eilen kävin hamstraamassa apteekista lisää astmapiippuja. Pöly ottaa silmiin, nenään ja keuhkoihin niin pahasti, että on kaiken maailman suihkeet ja antihistamiinit käytössä päivittäin. Itselläni maalis-toukokuun alkupuoli ovat pahinta aikaa allergioiden suhteen. Tästä en pidä keväässä sitten yhtään! Tuntuu, ettei muutaman viikon takainen flunssanikaan ole tämän vuoksi vielä täysin parantunut ja väsyttää aivan vietävästi jo kolmatta viikkoa.

Onko samoja juttuja? Mitä te odotatte keväässä? ✨

 

Ps. Pipomallisto tulossa huomenna ulos!!! 🦄🌸✨

 

Kuvat Jutta

2 vastausta artikkeliin “Eniten odotan keväässä..”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.