Kirottu kevätväsymys

Mainitsinkin jo aikaisemmin siitepölyä manatessani siitä, että olen muutaman viikon ajan kärsinyt aivan lamaannuttavasta väsymyksestä. Parin päivän takainen ruokamyrkytys tästä vielä puuttuikin ja nyt poika on taas vaihteeksi kovassa yskässä, koska ilmeisesti tunnollinen lapsi sairastaa aina perinteisesti viikonloppuisin 😀 Blaah! No, monille kevätväsymys on varmasti tuttu juttu, itse tosin epäilen syyksi lähinnä näitä allergioita, joiden vuoksi kaiken maailman infektiot pitkittyvät usein viikkoja kestäviksi. Viime syksynähän sairastin varmaan kuukauden mittaista flunssaa, jonka sitten todettiin pitkittyneen juurikin allergioista johtuen ja lääkärin mukaan kuulemma ihan normijuttu, vaikkakin aika hemmetin ärsyttävää. Allergiat eivät koskaan vaivaa matkoilla, joten olen todennut juuri siitepölyjen ja talvisin myös todella kuivan sisäilman olevan niitä, jotka triggeröivät allergiaoireita.

Eihän siinä, tähän on tullut vuosien varrella totuttua, mutta kieltämättä tuntuu allergioiden pahentuneen tässä lähivuosina. Itselläni kevät aiheuttaa lähes poikkeuksetta aina lamaannuttavaa väsymystä, tosin nyt olen tehnyt taas vaihteeksi jonkin sortin kotitohtorointia ja pohtinut, että voivatko aivoni ja serotoniinitasoni muka enää regoida yhtäkkiseen valon lisääntymiseen kun olen juuri reilu kuukausi sitten tullut lähes 3kk mittaiselta reissulta valon keskeltä? Tästä syystä tulin päätelmään syyttää allergiaa ja taannoista räkätautia, joka varmasti kytee päällä edelleen 😀 Oireileeko teillä muilla siitepölyallergia voimakkaana väsymyksenä?

Intouduin eilen selailemaan kuvia reissusta, pääasiassa Moorealta ja voi jösses! En edelleenkään voi käsittää millaisessa paratiisissa olimme. En ole varmasti missään viettänyt yhtä leppoisia päiviä kun Moorealla. Parin viikon kohdalla alkoivat jo aivot pehmentyä chillailusta ja island lifesta, mutta eihän siinä, tuskin teki kovin huonoakaan 😀 Tuli ihan kamala ikävä takaisin!

Olen tosiaan jo parikin kertaa maininnut lähteväni reissuun, mutten edes tajunnut mainita, että minne 😀 Lähdemme pääsiäisenä Jutan kanssa tyttöjen rentoilureissulle Balille. Kirjoittelinkin jo aikaisemmin, että olen niin kovasti haaveillut jonkinlaisesta retreat-tyyppisestä lomasta ja alunperin mietimmekin varaavamme jonkin jooga- tai hyvinvointi-retreatin, mutta niitä ei ollutkaan kovin helppoa löytää meidän matkan ajankohdille, tai olivat sitten aivan sikahintaisia. Varasin meille pari aivan ihanaa spa resortia Ubudista, jonne olen haaveillut pääseväni jo vuosia! Meidän Indonesian reissut Tommin kanssa ovat olleet enemmän seikkailu-tyylisiä, pieniä surffikyliä Jaavalla ja Lombokilla, Gili-saaria ja Seminiyakissa hengailua, mutta nyt on kiva nähdä Balilla myös enemmän tuota sisämaata ja ihan vain rentoilla, vaikka emme Ubudissa ihan koko reissua vietäkään. Tämä reissu on kuitenkin paljolti suunniteltu joogan ja rentoilun ehdoilla. Vajaa vuosi sitten reissasimme Jutan kanssa Malediiveille, joten tämä meidän keväinen tyttöjen reissu alkaa olla jo jonkin sortin perinne, haha.

No, rantakuvat Moorealta sopivat erinomaisesti kuvituksena tälle perjantaille 🌴

 

Kivaa viikonloppua!! 🌸✨

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.