Mustavalkoisen kylpyhuoneemme kevätsisustus

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

Teiltä on tuskin jäänyt huomaamatta, että innostuksemme matkailuun ja rantaelämään heijastuu vahvasti myös kotimme sisustuksessa. Kotona minulle on tärkeää, että ympärilläni on tavaroita ja elementtejä, jotka muistuttavat minulle tärkeistä asioita ja tuovat mieleen mukavia muistoja. Remontoidun kylpyhuoneemme osalta oli tietysti melko päivänselvä juttu, että rantateema tulee näkymään jollain tapaa myös siellä.

Sisustuselementeiksi valitsin kylpyhuoneeseen aivan ensimmäiseksi muutamia kristalleja ja itse keräämiäni simpukoita, sekä koralleja taannoisilta matkoiltamme. Viime viikolla sai kylppärimme uutta ilmettä myös sisustustaulujen muodossa. Ei varmasti yllätä, että rantateemalla mennään. Valitsimme printit Tommin kanssa yhteistuumin, pääasiassa mustaa ja valkoista mustavalkoiseen kylppäriin. Pidän itse sisustuksessa siitä, että huonekalut ja peruselementit ovat melko pelkistettyjä ja tuon väriä pienillä yksityiskohdilla tai yksittäisillä väripilkuilla. Vähän sama muuten kulkee myös pukeutumisessani, heh.


Kylppärin tasolle päätyi kaksi palmuaiheista printtiä kehyksiin. Isompi printti on  mustavalkoinen Palm Trees, jota olin muistaakseni katsellut joskus aikaisemminkin. Pienempi printti on Black Palm Leaf.

Mikäs olisikaan parempi sisustuselementti kylppäriin tai muualle kotiin, kuin kiva rantateemainen taulu ehdottomasta ykköslempparikohteestamme Kaliforniasta? Tämä juliste on Desenion valikoimasta California Travel ja koska emme alkuun osanneet päättää Kalifornian ja Biarritzin väliltä, sai Biarritz-juliste loppupeleissä toisen paikan kotoamme Tommin valitsemana.. 😉 Handpicked-mallistosta löytyy Travel-sarjaa monien muidenkin kaupunkien ja kohteiden matka-aiheisia julisteita, kuten esimerkiksi Barcelona, Pariisi, Berliini, San Fransisco ja Miami.

Täytyy myöntää, että vaikka joskus muutama vuosi takaperin ajattelin, ettei kotiimme mukamas löytyisi kivoja sisustusjulisteita, olin niin väärässä. Desenion julistevalikoima on nimittäin niin laaja, että väittäisin sieltä löytyvän mieleisiä tuotteita ihan jokaiselle. Lastenhuoneeseen, toimistoon, makuuhuoneeseen tai vaikkapa näin kylpyhuoneeseenkin. Viime kesänä tilasin poikamme huoneeseen juurikin muutaman julisteen ja valikoima on todella kiva myös lastenhuoneen julisteiden osalta.

Mikä on erityisen kätevää on se, että myös kehysten tilaaminen onnistuu samaan pakettiin. Itselläni on melkoisen moni juliste- tai kuvaprojekti menneinä vuosina nimittäin tyssännyt juurikin siihen, etten ole koskaan saanut aikaiseksi lähteä ostamaan niitä kehyksiä. Jos sisustusta haluaa myöhemmin muuttaa, on julisteiden vaihtaminen helppoa samoihin kehyksiin ja vanhan julisteen voi halutessaan säilyttää myöhempää käyttöä varten rullalle. Tai vaikka kierrättää tauluja kotona vaihtamalla niitä huoneesta toiseen halutessaan vaihtelua.

Biarritz-julisteen uusi koti 😉 Ps. Kamala ikävä Biarritziin!

Sain teille yhteistyön tiimoilta käyttöön alennuskoodin Deseniolle, joka antaa julisteista -25% alennuksen. Koodi IINES25 on voimassa 12.-15.4 välillä.

Ehdot: Alennus ei koske kehyksiä, eikä Handpicked- / Collaboration- / persoonallisia julisteita.

Koko valikoiman löydät täältä!

 

Ps. Instagramiini (@iines) on vielä tänään tulossa tämän tiimoilta lahjakortin arvonta, joten stay tuned!!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.