Terkkuja lentokoneesta!

Halusin päivittää matkakuulumisia täältä reissun varrelta. Jostain syystä reissuun lähtö jännitti nyt ihan kamalasti. Sinänsä outoa, en muista aikaisemmin oikein jännittäneeni mitään matkaa näin. Yritin eilen saada kirjoitettua jotain lähtömietteitä blogiin, mutta en yksinkertaisesti pystynyt keskittymään mihinkään. Kuljin ympäriinsä aivan levottomana ja tarkastin varmaan viidesti, että olenko varmasti pakannut kaiken tarpeellisen mukaan, haha. Ainiin ja tirautin muutaman kyyneleen sulkiessani kotioven.

En ole ollut viime kesän jälkeen työpäivää pidempää aikaa erossa perheestä ja varsinkin näiden menneiden melko intensiivisten kuukausien jälkeen tuntui ihan kamalalta yhtäkkiä lähteä viikoksi omalle reissulle. Olemme puolison kanssa yrittäneet pitää kiinni siitä, että kumpikin saisi vuodessa yhden viikon omalle matkalleen ja tavallaan taukoa kotirutiineista, koska vietämme arjessa aikaa melko intensiivisesti. Mielestäni tämä onkin ollut mukava keino antaa toiselle kummallekin vanhemmalle tasavertaisesti myös ihan vain omaa aikaa, vaikkei mikään tietysti voita perheen kanssa reissaamista.

Nyt kuitenkin istuskelen parhaillani viimeisellä lennolla Balille ja sain vihdoinkin avattua läppärin. Koneen Super Wifi ei tosin toimita ihan nimensä veroisesti. Tällä hetkellä on lennettyjä tunteja takana 10, edessä 4 ja muutama tunti kentillä. Ensin suuntaamme Balilla Cangguun ja siitä eteenpäin alkuviikosta. Jännää! Eniten ehkä kuitenkin jännittää sää, koska Forecan mukaan Balilla pitäisi sataa seuraavan viikon about putkeen. Onneksi tropiikin sääennusteisiin osaa suhtautua varauksella ja tietää, että luvattu kokon päivän sade voi tarkoittaa hyvinkin myös vartin rankkasadekuuroa – toivottavasti nyt ei ole päinvastoin 😀

 

Palataan siis Bali-kuulumisten kanssa ehkä jo huomenna! 🙂

 

Kuvat Jutta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.