Hiustuotteet, joista en luovu..

Kaupallinen yhteistyö: Nordic Beauty Import

Tiedättekö, mikä on ainoita asioita, joka kulkee mukanani melkeinpä ihan kaikkialle? Helppo! Nimittäin Invisibobble, tuo puhelinlankapompula. Joku on ehkä saattanut asukuvistakin bongailla, että ranteessani on melkeinpä aina Invisibobble. Ja jossei ranteessa, niin sitten hiuksissa. Tässä postauksessa esittelen muutamia pitkäaikaisia suosikkejani hiustuotteista ja 5 asiaa, joiden vuoksi Invisibobble voittaa perinteiset pompulat! ✨

Omia suosikkejani Invisibobble-tuotteista ovat perinteisen Original Invisibobblen lisäksi, ohuemmat Slim-pompulat, sekä ohuet Basic-pompulat, jotka soveltuvat pienempien kampausten tai esimerkiksi lettikampausten tekoon ja ovat samalla todella huomaamattomia. (Nämä on muuten myös käteviä ja kestäviä villakoiran pompuloiksi!) Itse käytän esimerkiksi lettien sitomiseen usein ohuita hiuslenkkejä ja varsinkin niiden perinteisten silikonisten kohdalla olen huomannut, että osa katkeaa jopa ensimmäisessä käytössä. Nämä on valmistettu samasta materiaalista, kuin muutkin Invisibobblet ja ovat todella kestäviä käytössä. Invisibobble-sarjaan on tullut uutena tuotteena myös puhelinlankapompulan ja scrunchien yhdistelmä, Sprunchie. Tämä on itseasiassa nykyään ihan suosikkini, vaikka vielä joku aika takaperin olin täysin varma, ettei scrunchie-trendi olisi minua varten enää lapsuusvuosien jälkeen. Väärässä olin!

5 syytä vaihtaa perinteiset pompulat invisibobbleihin:

 

1. Ne ovat todella kestäviä! Ja täytyy korostaa sanaa ”todella”. Olen joskus kuullut jonkun huhun, jonka mukaan puhelinlankapompulat katkeaisivat helposti ja tätä olenkin aina kummastellut. Näiden useiden vuosien aikana kun en ole itse onnistunut katkaisemaan ainuttakaan (ainakaan näitä aitoja ja alkuperäisiä). Parhaimmillaan olen käyttänyt samaa Invisibobblea varmaan jopa yli vuoden, kunnes se on lopulta hukkunut jonnekin. Jos etsii oikeasti kestävää tuotetta, ovat nämä erinomainen valinta. Jos vertaa kuinka monta pakettia tavallisia pompuloita olisin vuosien varrella ostanut jokaista Invisibobblea kohden, olisi kulutus varmasti melkoinen!

2. Eivät katko hiuksia ja ovat hellävaraisia. Tämä on yksi syy, jonka vuoksi alunperin siirryin näihin. Tavalliset hiuspompulat kiristävät, hankaavat ja tämän myötä altistavat (varsinkin hauraat ja käsitellyt hiukset) katkeilulle. Olen itsekin  kokenut aikanaan vaalennetun tukan kanssa tuon karun kohtalon kun kireä pompula on katkonut käytössä tehokkaasti hiuksia siitä kohdasta, johon perinteisesti sitoo pompulan. Invisibobble kiinnittyy niin, että hiuksiin kohdistuva paine jakautuu tasaisesti, eikä rasita hiuksia perinteisten hiuslenkkien tavoin. Ne eivät myöskään sisällä metallisia osia, jotka vahingoittaisivat hiuksia.

3. Helppo kantaa mukana arjessa, ranteessa tottakai. Itselläni pompulat nimittäin ovat jo rannekorun vertaisia. Jopa joskus tulee hätä jos huomaan, ettei Invisibobble jostain syystä ole mukana 😀

4. Ei kulu kastuessa tai venyessä. Tavalliset pompulat kuluvat nopeasti ja niitä saa olla ostamassa jatkuvasti. Lisäksi keräävät tavalliset ponnarit helposti kosteutta esimerkiksi käsiä pestessä, mutta tämä ei päde Invisibobbleihin. Ainiin muuten: Jos Invisibobble venähtää, saa sen takaisin alkuperäiseen muotoonsa kaatamalla päälle kiehuvaa vettä! Ja näin saa käyttöikää pidennettyä entisestään.

5. Sopivat kaikenlaisille hiuslaaduille. Hiukset saa kiinnitettyä todella napakasti kiinni nutturalle tai ponihännälle, hiuksen paksuudesta riippumatta. Pompulat mukautuvat erinomaisesti käytössä, oli tukkasi sitten todella paksu tai ohut.

Bonus: Näistä löytyy aivan ihania värejä, myös lapsille!

Hiuspompuloiden lisäksi on Invisibobblelta tullut uusi Waver, joka on metalliton hiuspinni ja soveltuu erilaisten kampausten hellävaraiseen kiinnitykseen. Waver on suunniteltu pysymään hiuksissa napakasti ja sopii käytettäväksi niin pinninä, kuin hiusklipsinäkin.

Minulla ja pojallani on melko samanlainen hiuslaatu, nimittäin todella helposti takkuuntuva. Hiusten harjaus onkin meillä joka-aamuinen operaatio, eikä aina aamu-unisena niin mieleinen. Siksi onkin ollut tärkeää löytää harja, joka on mahdollisimman hellävarainen takuille. Tangle Teezer on ollut itselleni tuttu tuote jo useiden vuosien ajan ja käytössä meillä koko perheen harjana 😀 Itseasiassa olen todennut sen toimivan vaikka mihin: Föönaukseen, tupeeraukseen ja jopa villakoirien höttöisen turkin hellävaraiseen harjaukseen. Plussaa toki myös hygienisestä harjasta, jonka saa helposti pestyä ja kuivattua. Tangle Teezeristä on ilmestynyt uutena tuotteena tämä erityisesti hienolle, kuivalle, käsitellylle ja huonokuntoiselle hiuslaadulle tarkoitettu Tangle Teezer Fine & Fragile. Harja soveltuu omaan hiusprofiiliini ja tämmöiselle suomalaiselle hiuslaadulle aivan täydellisesti.

 

Onko teillä jo käytössä Invisibobble tai Tangle Teezer? 🦄

 

Ps. Instagramiin @iines on tulossa vielä myöhemmin 2x 50€ lahjakortin arvonta Nobe Beautyn verkkokauppaan, jossa myydään muun muassa kaikkia näitä postauksen tuotteita 💕

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.