Viikon kootut ja arkikuvia viikonlopulta

Huomenta! Tänään ajattelin kirjoitella kuulumisia viikon varrelta. Vappu on jotenkin sekoittanut tällä viikolla arkirytmiä ja tuntuu, että ollaan eletty jotain loputonta viikonloppua.. 😀

Palasin alkuviikosta reilun puolentoista vuoden tauon jälkeen salitreenin pariin ja voi elämä kuinka kipeinä voi olla paikat, vaikka aloitinkin melko maltillisesti. Hyvä kun pääsin muutamana päivänä treenin jälkeen sängystä ylös. Nämä vajaat pari vuotta olen keskittynyt treenin osalta pääasiassa juoksuun, joogaan, pilatekseen ja kotijumppaan. Tykkään tehdä kotona ja omassa pihassa vatsoja, askelkyykkyjä ja erilaisia hyppyjä juoksulenkkien lisäksi, mutta eihän niillä tietty kunnolla lihaskuntoa pidä yllä. Nyt vuoden sisällä olen nimittäin huomannut, että lihaskunto on selkeästi heikentynyt esimerkiksi selän osalta (itse en ainakaan osaa treenata selkää kotitreeniliikkeinä, lähinnä vaan jotain cobraa ja muita selkään kohdistuvia joogaliikkeitä) ja nyt oli korkea aika saada jotain aikaiseksi asian suhteen. Salille paluu pitkän tauon jälkeen on aina jotenkin todella turhauttavaa kun tuntuu, että joutuu taas aloittamaan kaiken ihan nollista.

Olen viikonloppuna ollut aivan järkyssä räkätaudissa taas vaiheeksi, yäk! Olo on ollut kertakaikkiaan kun jyrän alle jäänyt, eka kun oli nuo kamalat treenin jälkeiset lihaskivut ja sitten vielä seurasi flunssa. Jotenkin ei taas yllätä, että heti kun on päässyt hyvään tahtiin treenien suhteen, niin tulee joku ihme kevätflunssa..

Saimme pari viikkoa sitten katsottua loppuun Sillan viimeisen kauden (oli muuten aika jymy!! Meinasin pillahtaa itkuun lopussa, niin käy monesti kun joku lempparisarja loppuu :D)  ja nyt aloimme katsoa Isänmaan puolesta uusinta kautta, se on myös yksi ehdottomista suosikeistamme. Tämä uusin kausi ei kyllä ole tempaissut mukaansa ihan vanhojen tapaan, mutta on kyllä silti ihan huippu. Olen nyt muutenkin koukuttunut useampaan hömppäsarjaan, kuten Asuntokaupat sokkona, Tempparit ja Bachelor, haha.

Näin siistiä meillä on aina about 30min lelujen keräämisen jälkeen 😀 

Lähiviikkoina olen saanut hurjasti uusia ideoita käsityöjuttujen suhteen. Voin kertoa, että näiden käsityövillitysten kanssa ei kyllä tule aika pitkäksi! Heti kun alkaa olla edellinen projekti finaalissa, niin keksin ainakin kaksi uutta. Nytkin on mielessä sitä ja tätä mitä haluaisi tehdä ja kokeilla, mutta ei oikein aika riitä kaikkeen. Kirjoittelin talvella, että haluan ilmoittautua kevääksi keramiikkakurssille, mutta sekin on tässä tietenkin unohtunut täysin. Onko teillä suositella jotain kursseja tai työpajoja? Saan lähipäivinä vihdoin valmiiksi erän tilauspipoja, sen jälkeen olisi tarkoitus tehdä (ainakin hetki) ihan muita juttuja ja jakaa täälläkin muutama ohje. Virkatut topit ovat muuten tulossa vihdoinkin huomenna myyntiin!!

Mulla on ollut jo ikuisuuden käynnissä pojan huoneen sisustuksen päivitys, ehkäpä homma tässä lähiviikkoina vihdoin edistyisi. Tommi käy tänään hakemassa ystävältäni erään puisen kaapin, joka tulee pojan huoneeseen vaatekaapiksi. Lastenhuoneen vanha lipasto hajosi lopullisesti talvella ja siitä saakka onkin ollut pähkäilyn paikka, että millainen hommataan tilalle. Voiko edes olla todellista, ettei näistä sisustusprojekteista tule koskaan loppua? Ainiin ja vaikkei poika ole nukkunut omassa sängyssä edes päiväunia viime syksyn jälkeen, olisi tarkoitus nyt vihdoinkin pistää myyntiin myös tuo lähes uudenveroinen pinnis (:D). (Saa muuten huikata jos olisi tarvetta Ikean Gulliver-pinnikselle /sävynä koivu ja uudenveroiselle patjalle. Myyn pois tosi edullisesti!!) Ehkä isojen poikien sänkykin auttaisi vähän etenemään johonkin tästä perhepeti-tilanteesta. Pakko kyllä sanoa, etten olisi pojan syntyessä ikinä uskonut, että nukutaan kaikki samassa sängyssä vielä näin lähes kolmen vuoden kuluttuakin ja että minusta kuoriutuu tämmöinen perhepedin kannattaja. Eihän siinä 😀 Edelleen on kyllä ihanaa nukkua perheenä yhdessä, vaikka alkaakin jo pikkuhiljaa käydä melko ahtaaksi.. Anyway, ehkä kesään kynnyksellä tulossa postausta tuosta pojan huoneen projektista!

Nyt jatketaan pienen kanssa duplo-rakennelmien tekoa.

 

Aurinkoista sunnuntaita! ✨

 

 

4 vastausta artikkeliin “Viikon kootut ja arkikuvia viikonlopulta”

 1. Parasta kun niitä käsityöideoita tulee ihan missä vaan 😀 Näin on käynyt mullekin että jossain saunassa saat jonkin idean etkä pääse heti tekemään mitään 😀

  Ai niin, silta löytyy nyt myös netflixistä; alettiin kattoa sitä, edistytään kyllä aika hitaasti kun ne jaksot on mun mielestä aika pitkiäkin.

  1. No niinpä! Ja sitten tuskailee kun haluaisi jo saada langat ja aloittaa 😀 Ja huomasin myös, että se Sillan uusin oli nyt ilmestynyt myös Netflixiin! 🙂

 2. Tätä oli kiva lukea 🙂
  Musta työväenopiston kurssit on aina olleet tosi hyviä, nillä on myös paljon käsityökursseja ja myös sellaisia yhden tai parin illan teemakursseja, kuten kesäkoru, laukku tai huovutuskoristeet. Oltiin poikaystäväni kanssa myös sushi- ja karjalanpiirakkakurssilla. Suosittelen! Tosin luulen, että monet kesänkurssit ova jo täynnä, mutta jonoon voi ilmoittautua aina ja kun saa ilmoittauduttua syksylle, on mitä odottaa 🙂

  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupumgissa

  1. Hei wau, kiitos! Hitto tuo karjalanpiirakkakurssi kuulostaisi mun jutulta, sanoin nimittäin juuri viikonloppuna miehelle, että vitsi kun haluaisin leipoa niitä 😀 Täytyy tutkia noita työväenopiston kursseja, varmasti löytyy kivasti kurssitarjontaa 🙂 Ihanaa viikkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.