Mekkoja rentoihin kesäpäiviin ja juhliin x 6

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Olen kesäisin ehdottomasti mekko- ja hameihmisiä. Rakastan erityisesti helppoja kesämekkoja, jotka on helposti yhdisteltävissä sandaalien tai tennareiden kanssa vähän tilanteesta riippuen, arkeen tai iltarientoihin. Vaikka muulloin olenkin ehdottomasti farkkutyttö, on niiden pukeminen kesähelteillä aivan no-no. Mekot ja hameet on helppoja, sekä ihanan vilpoisia valintoja kesävaatetukseksi.

Kokosin 6 eri mekkoa Ellos Collectionin kesämekkojen uutuuksista. Kaikki kokoamani mekot sopivat mielestäni kivasti niin arjen rentoihin kesäpäiviin, kuin illan juhliinkin. Tennarit voi helposti vaihtaa sandaaleihin tai korkkareihin, sekä napata illan lämmikkeeksi mukaan ohuen neuleen, nahka- tai farkkutakin. Itse olen äärimmäisen huono käyttämään hienompia kenkiä (toki juhlatilanteita lukuunottamatta) ja mieluiten suosin juurikin mekkoja, jotka sopivat myös rentoon tyyliin vaikkapa Vansien tai miksei myös flipflopien kanssa rantalomalla. Omia suosikkejani näistä ovat erityisesti tuo vaalea maksimekko, edestä napitettu valkoinen mekko ja nuo molemmat röyhelömekot. Yksivärinen slip dress on todella monikäyttöinen vaate ja kestää myös aikaa. Itselläni on ollut tämmöinen lyhyempi versio jo muutaman vuoden aktiivikäytöllä, mutta hakusessa on ollut juuri tämmöinen hieman pidempi malli 🙂

 

 

Valkoinen mekko napeilla / roosa röyhelömekko / vaalea kukkamekko / musta slip dress / musta mekko kukkakuviolla / ruskea kuviomekko napeilla

 

Mikä on teistä kivoin mekoista?

 

Koodilla 460008 saatte muuten -30% alennusta tilauksen kalleimmasta tuotteesta. Tarjous on voimassa 30.5 saakka. Koko valikoiman löydätte TÄÄLTÄ! ✨

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.