Bikinimania ja ranta-asuja leokuosilla

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Kesä on aivan oven takana ja katse on siirtynyt yhä enemmän kesä- ja rantapukeutumiseen. Jos saisin itse päättää, voisin pukeutua bikineihin ja rantavaatteisiin vuoden jokaisena päivänä. Harmi vaan, ettei tämä ole ihan meillä Suomessa mahdollista, haha. Ehkäpä vielä jonain päivänä, talvikauden pukeutuminen nimittän suorastaan aiheuttaa harmaita hiuksia. Ihanaa siis päästä villaneuleiden sijaan selailemaan kevyempää vaatetusta ja bikineitä.

Kokosin yhteistyön tiimoilta kollaasiin suosikkejani Elloksen ranta-asujen valikoimasta. Postauksen lopussa on myös alekoodi teille käytettäväksi 🙂 Kesähelteillä toivoo pukeutumiselta mieluiten helppoutta ja mielellään väljyyttä. Tajusin itse, etten oikeastaan omista mitään virallista rantamekkoa, mutta nyt kun ajattelee, niin olisi kieltämättä melko kätevä. Tuon leomekon saisi koruilla ja sandaaleilla tai tennareilla stailattua kivasti arkimekoksikin kesällä. Ihastuin tuohon mustaan rantahameeseen, olisi tosi kiva simppelin topin tai cropped-paidan kanssa yhdistettynä! Katsoin itseasiassa Byron Bayssä juuri tuommoista, mutta vaaleana eräässä boho-kaupassa.

rantamekko / kolmiobikinin yläosa / uimapuku / sidottava bikinien alaosa / hipstermallinen bikinin alaosa / rantasaronki / balconette-bikiniyläosa / musta rantahame

Jännä muuten huomata, kuinka leokuosi tekee jälleen kerran paluuta! Olen myös itse haaveillut leo-bikineiden perään, ehkäpä hommaan seuraaviksi bikineiksi semmoiset 🙂 Olen aikaisemmin kirjoitellutkin, kuinka rakastan reissuissa monikäyttöisiä saronkeja. Ne ovat helppoja auringonottoalustana, hameeksi tai mekoksi kiedottuna, mikseipä vaikka turbaaniksi käärittynäkin. Tuo leokuosinen saronki onkin erityisen kiva!

 

Onko teillä jo kesän bikinit ja rantsuvaatteet hankittu?

 

Ja hei! Koodilla 460008 saatte muuten edelleen -30% alennusta tilauksen kalleimmasta tuotteesta. Tarjous on voimassa 30.5 saakka. Koko valikoiman löydätte TÄÄLTÄ! ✨

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.