Sunnuntain kesäisiä sisustuspoimintoja

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä

Huomenta ja kivaa sunnuntaita! Uskokaa tai älkää, mutta saimme vihdoinkin eilen sen riipputuolin kiinnitettyä terdelle ja yritän ensi viikolla saada otettua muutamia terassikuvia. Projektihan etenee edelleen (tosin hieman hitaasti tässä muiden juttujen ohella) ja nyt olen päättänyt, että terassin ruokailuryhmä joutaa ainakin hetkeksi autotalliin jemmaan. Käytännössä ei syödä sen äärellä oikein koskaan ja toisaalta iso ryhmä vie koko sen alueen terassista, joka on katoksen alla ja josta voisi tehdä semmoisen yleisen ”hengailupaikan”. Viime kesänähän totesin, että hyvillä keleillä voisin käytännössä elää pelkästään kotona, tottakai välillä käyden kaupassa. Mutta pihaviihtyvyydessä on silti ehdottomasti parantamisen varaa!

Vaaleanpunainen rantapyyhe / olkihattu / teak-nojatuoli rottinkinen valaisin hapsuilla / rottinkisohva terassille / värikkäät aurinkokennovalaisimet / rottinkivalaisin / yrttihylly / juuttimatto

Olen pikkuhiljaa alkanut haaveilla rottinkikalusteista terassille. Tuo rottinkisohva olisi aivan täydellinen juuttimaton kanssa. Aikaisemmin mulla oli pitkään teak-villitys ja yritin esimerkiksi varmaan parin vuoden ajan bongailla teak-sohvapöytää käytettynä, kuitenkaan semmoista löytämättä. Nyt olen jotenkin innostunut rottingista ja Tommi ei ollut tästä kyllä mielissään. Miten joku muka ei voi tykätä rottinkijutuista? 😀 Jos teiltä löytyy muuten käyttämättömänä tuommoinen rottinkisohva, niin ostan! Haaveilen juuri myös semmoisesta rottinkisesta ”pallotuolista”.. Meillä on jo parin kesää ollut ostoslistalla jonkinlaiset riippuvat valot pihaan, muttei olla vieläkään saatu aikaiseksi ostaa niitä. Tuommoiset aurinkokennolla toimivat olisivatkin erityisen kätevät! Ja jonkinlainen hylly olisi tarkoitus tehdä tai ostaa yrttiperheelle, kunhan se tuosta vähän vielä kasvaa.

rottinkinen nojatuoli / välisermi bambua / vaaterekki / industrial-henkiset sivupöydät / bambu-säilytysrasiat / amppeli / messingin sävyinen sohvapöytä

Balilla bongailin kaikkialta macrameiden lisäksi puuvillalangasta punottuja amppeleita. Olisiko siinä seuraava DIY-projekti? Olen nimittäin alkanut innostua myös amppeleista, olisi myös ympäriinsä juoksevan taaperon ja koirien kanssa astetta käytännöllinen ratkaisu 😀 Täytyykin tutkia amppelin ohjeita!

Valkoinen seinähylly / bambusohva terassille / valkoiset rimpsu-pussilakanat / korallin sävyiset rimpsu-pussilakanat

Mulla on edelleen ostoslistalla yläkertaan jonkinlainen hylly seinälle. Rakastan nimittäin kaikenlaisia muistoesineitä ja usein tilanne on se, että niitä on ympäri pöytiä paremman paikan uupuessa. Myös kirjani ovat tällä hetkellä joko varastossa tai lähes puolen metrin korkuisena pinona yläkerrassa. Tuo valkoinen seinähylly voisikin olla kiva vaihtoehto violetille seinälle.

Pinkit pellavapussilakanat / valkoiset pellavapussilakanat / musta pussilakanasetti eko-puuvillaa / beiget pellavapussilakanat

Koska rakastan pellavalakanoita, pakko hehkuttaa myös niitä. Itse ostin muutama vuosi sitten nuo Elmira-pellavalakanat ja ovat pysyneet todella hyvänä. Ovat varsinkin kesällä mukavan viileä valinta 🙂 Jos nyt saisi valita näistä, ottaisin joko nuo pinkit tai valkoiset petivaatteet puuvillaa!

Ellokselta saat muuten 4.6 saakkan -25% alennuksen koko Ellos Home-valikoimasta (myös huonekalut), eli esimerkiksi valtaosasta tämän postauksen tuotteista. Koko valikoima löytyy täältä! Lisäksi antaa alennuskoodi 395718 3.6 saakka -30% alennuksen naisten, lasten ja miesten tuotteista (myös merkkituotteet), koko valikoima löytyy täältä 🙂

 

Ps. Uuden asiakkaan tarjous on myös edelleen aktiivinen, eli liittymällä uudeksi My Ellos-asiakkaaksi, saat -40% alennuksen tilauksesi kalleimmasta tuotteesta, myös merkkituotteet. Liittyä voit esimerkiksi täältä.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.