Viikonloppujuttuja ja arkikuvia

Pitkästä aikaa aurinkoinen aamu Helsingissä! Kesäiset viikonloppuaamut ovat kyllä parasta ikinä. Aurinkoa, lämpöä, koko perhe koolla, eikä kiire yhtään mihinkään. Ette muuten tiedä kuinka innolla olen odotellut tätä seuraavaa lämpöaaltoa saapuvaksi. Viikonloppu onkin vierähtänyt pääasiassa omalla terdellä ja pihassa hengaillen, perus. Eilen kävin tunnin lenkillä ja nyt tuumailenkin, että pidänkö välipäivän laiskotellen, vai lähdenkö salille. Suuria valintoja!

Lupasin pysyä tässä viikottaisessa arkikuvien rutiinissa, joten tänään olisi vuorossa 8 sekalaista arkikuvaa tältä viikolta.

 

Sunnuntain terdekahvit koko poppoolla. Viikonloppuisin ollaan pyjamassa koko aamu, koska ei ole niin justiinsa!

Sunday selfie 😀

Tommilla oli viikonloppuna vetovastuu ruoista. Dinneriksi söimme kotitekoista poke bowlia Saimaan kirjolohesta, oli muuten hyvää! Syötiin Raglanissa yhdessä ravintolassa juuri tuommoinen sriracha salmon bowl (tai itseasiassa kahdesti) ja oli ehdottomasti parhaita annoksia Uudessa-Seelannissa. Eilen Tommi ehdotti, että perustaisin blogiin Tommin reseptinurkkauksen, johon tulisi vaihtelevasti ruokaohjeita, esimerkiksi vaikka tämän bowlin. Kiinnostaisiko? 😀

Viikonloppuna tehtiin myös vegeburgereita. Jos etsitte eniten jauhelihaa muistuttavia vege-burgerpihvejä, niin ollaan todettu Quorn-pihvit jo joskus vuosi – pari takaperin aivan parhaiksi! Eivät ole tosin täysin vegaanisia (sisältää kananmunaa). Onko joku testannut?

Sumuttelu nyt vain on parasta, haha. Tuon sumupullon saa täyttää päivän aikana muuten aika monta kertaa. Poika käy aina sumupullon kanssa läpi kaikki terassin kasvit.

Torstain etäofficet Relovessa

Omatekoiset raparperi-kombuchadrinksut Sugarin Afterworkeilla

Jostain syystä hieman hiprakkaisen näköinen minä. Ehkä se oli hörppy tuota kombuchaa? 😀

 

Tänään olisi vuorossa hyvää ruokaa, chillailua ja siivoamista, koska jostain syystä on meidän kämppä viikonlopun jälkeen aina kun pommin jäljiltä. Palataan ensi viikolla taas muilla aiheilla ja vähän pidempien kuulumisten kera, halusin nimittäin nyt viikonloppuna tietoisesti viettää vähemmän aikaa koneen äärellä.

 

Aurinkoista sunnuntaita!

 

 

4 vastausta artikkeliin “Viikonloppujuttuja ja arkikuvia”

  1. Yes Tommin ruokanurkkaukselle! Etenkin tuo pokebowl kuulostaa maukkaalta nyt kun on vaihtunut kasvisruokavalio pescatarian-dieettiin 🙂 x

  2. Ruokaohjeisiin on aina kiinnostusta, täältä siis ääni Tommin reseptinurkkaukselle! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.