Hempeää ja kesäistä kotiin

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Kokosin yhteistyössä Elloksen kanssa tämän hetkisiä suosikkejani Ellos Homen tekstiilien, valaisimien ja mattojen osalta. Jostain syystä olen tämän vuoden aikana innostunut yhä enemmän pehmeistä sävyistä sisustuksessa. Vaaleanpunaista ja muita hempeitä sävyjä. Aikaisemmin kun olen ehkä enemmän ollut yksinkertaisten sävyjen perään, mutta nyt vetävät puoleensa erityisesti kaikki tyttömäisen vaaleat sävyt. Ehkä se on tämä kesä?

Tässä omia suosikkipoimintoja kesäkotiin..

kirsikkakuvioinen rantapyyhe / koristetyynynpäällinen juuttia / raidallinen koristetyynynpäällinen / roosa pellavapöytäliina / kuviolliset pussilakanat puuvillasatiinia /metallilankainen lampunvarjostin / roosa kylpytakki puuvillafroteeta

Mulla on juuri ihan kamala himo tilata uusia petivaatteita ja nuo kuviolliset pussilakanat on aivan ihanat! Muistan kun en yhdessä vaiheessa ostanut mitään muita lakanoita, kuin puuvillasatiinisia, jotka kieltämättä ovat aika ihania 🙂 Olen myös harkinnut uuden kylpytakin ostamista, mieluiten juuri tuommoisen puuvillafroteisen, jota olen aikaisemminkin tuumaillut.

mustat pussilakanat puuvillasatiinia / seinävalaisin / matto hapsuilla / leo-kuosiinen tyynynpäällinen / kylpypyyhe

Eräs juttu, jota olen sisustuksessa ihaillut aina, mutta jota ei ole koskaan tullut ostettua ovat mustat petivaatteet! Itselläni tulee tummista petivaatteista aina jotenkin uninen olo. Olenko ainoa? 😀

 roosa pussilakanasetti puuvillasatiinia / ovimatto juuttia / pyöreä pöytävalaisin / salmiakkikuvioinen villamatto

Tuo mustavalkoinen matto on ihana! Kerroin joskus etsiväni meille yläkertaan uutta mattoa, koska nykyinen, aikanaan Torista ostamani villamatto on osoittautunut melkoiseksi pölynkerääjäksi. Joku vähemmän pörröinen matto olisi siis hakusessa. Tykästyin hurjasti myös tuohon ylemmän kollaasin samettiseen hapsumattoon, joka voisi olla helppohoitoisempi vaihtoehto.

Alennuskoodi 395438 antaa teille -30% alennuksen tilauksen kalleimmasta tuotteesta (myös merkit ja huonekalut) ja on voimassa 30.6 asti. Shoppailemaan pääset tästä!

 

Kivaa viikkoa!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.