DIY: Iines DIY pop-up Relovessa!

Postasinkin eilen IG-Storiesiin pop-up-infoa, mutta vasta nyt ehdin blogiin saakka ja tajusin, että hitto. En ole kai maininnut täällä blogin puolella koko pop-upista? Eilen siis lähti käyntiin tekemieni käsitöiden pop-up Töölön Relovessa osoitteessa Sandelsinkatu 6. Myynnissä on virkattuja toppeja, ennakkoerä tulevan syyskauden pipoja, virkattuja hiusnauhoja ja yritän saada vielä jotain muuta kivaa tehtyä ja muutenkin tehdä vielä lisää varastoa myyntiin. Pop-up on käynnissä 31.7 asti.

Jos topin tai pipon sovitus esimerkiksi kiinnostaa ennen ostopäätöksen tekemistä, niin se onnistuu nyt! 🙂

Ja täytyy kyllä sanoa, että on ollut taas melkoinen uurastus tuotteiden valmistuksessa, huhhuh! Puolet sunnuntaista vietin tuotetägejä näperrellen ja tuotteita viimeistelemällä. Nukuin sunnuntain jälkeisen yön todella katkonaisesti, koska stressasin pop-upia niin kovasti. Täytyy heinäkuussa yrittää pitää edes pientä taukoa käsitöistä tai keskittyä johonkin aivan uusiin juttuihin 🙂

 

Käykää kurkkimassa valikoimaa jos liikutte Töölön suunnalla! 🙂

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.