Uutta ilmettä kotiin tekstiileillä ja valaisimilla

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Tänään olisi vuorossa taas sisustusaiheisia juttuja. Viime kuukausina olen laittanut, sekä suunnitellut kotimme sisustusta oikein tohinalla ja se on myös näkynyt täällä blogissa. Kesäisiä rantapyyhkeitä, kukkakuosia ja hempeitä kuoseja. Näihin kiinnitän ainakin itse tekstiilien suhteen kesäaikaan enemmän huomiota. Kodintekstiilit ja matot ovat helppoja sisustuselementtejä tuomaan nopeaa muutosta sisustukseen pienelläkin budjetilla. Kokosin tänään yhteistyön tiimoilta muutamia suosikkejani Ellos Homen valikoimista. Postauksen lopussa myös huisi alennuskoodi teille käyttöön 🙂

 

vaalea ryijymatto / kukkakuvioiset pussilakanat / keltainen kuviotyynynpäällinen

Kukka- ja viidakkotyylinen printtiteema jatkuu! Kerroinkin aikaisemmin ihailleeni Ellokselta eräitä printtilakanoita, näitä kukkakuosisia olenkin ihastellut jo tovin. Sopisivat erinomaisesti kesäiseen sisustukseen, samoin kun tuo kuviollinen koristetyynyn päällinen. Sisustustyynyt ovat siitä mieleeni, että niillä saa vaihdettua kodin ilmettä vaivattomasti ja vieläpä pikkubudjetilla 🙂

raidallinen rantapyyhe / pyöreä kattovalaisin / musta juuttimatto / leokuosinen tyynynpäällinen

Alemman kollaasin flamingokuosinen rantapyyhe on ihana, mutta niin on tuo raidallinenkin. Iso rantapyyhe on muuten minulla vakiovaruste pihassa, aina. Tälläkin hetkellä lojuu auringonottopyyhkeeni tuossa aurinkotuolilla. Itse en pidä siitä, että normaalipyyhkeitä kannetaan rantakäyttöön, joten olen tarkka siitä, että sarongit ja viralliset rantapyyhkeet ovat sitä tarkoitusta varten. Oletteko te rantapyyhetyyppejä? 😀

flamingokuvioinen rantapyyhe / roosa päiväpeitto ekopuuvillaa / pyöreä valaisin / itämainen puuvillamatto

Muistan joskus kun sain blogiin kommentin, jossa ihmeteltiin sitä, ettei meillä ole päiväpeittoa. Ja arvatkaa, minulle ei ole koskaan ollut päiväpeittoa! Löytyyhän teistä joku muukin ei-päiväpeittoilija? Silti olen aivan liian monta vuotta jauhanut ostavani pellava-päiväpeiton ”ihan pian”. Milloinkahan saan aikaiseksi? 😀 Tuota itämaista puuvillamattoa olen katsellut jo aikaisemmin. Kerroinkin etsiväni yläkertaan jotain helppohoitoista mattoa, juuri tämmöinen voisi olla helppo ja varma valinta.

Alennuskoodi 395438 antaa teille -30% alennuksen tilauksen kalleimmasta tuotteesta (myös merkit ja huonekalut) ja on voimassa 30.6 asti. Shoppailemaan pääset tästä!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.