Kesäkosmetiikan suosikkejani

Sisältää kaupallisia linkkejä / postauksen tuotteet saatu

Kesän aikana olen löytänyt muutamia aivan huippuja kosmetiikkatuotteita, jotka soveltuvat erinomaisesti kesäkäyttöön. Jos talvisin panostan ihonhoidossa erityisesti tujuihin öljyihin, on kesällä fokus kosteutuksessa ja astetta kevyemmissä tuotteissa. Tänään olisi esittelyssä siis kesäkosmetiikkaa, joista oikeastaan kaikki on luonnonkosmetiikkaa, Vita Liberataa lukuunottamatta (joka tosin on vegaaninen) 🙂

Yksi Vita Liberatan kesän uutuuksista on kevyen meikkipohjan tavoin käytettävä Beauty Blur-voide,  joka on noussut ehdottomaksi suosikikseni! Voide on sävytetty ja tuo kasvojen iholle kevyttä auringon hehkua, samalla tasoittaen ihonsävyä, heleyttäen ja häivyttäen pieniä virheitä. Nimensä mukaisesti tämä todellakin on beauty blur. Iho on tämän jäljiltä todella kaunis, eikä oikeastaan edes peitevoiteen lisäksi vaadi muita tuotteita. Koostumus on todella ihana ja voide levittyy tasaisesti iholle. Itselläni on sävy latte. Täytyy sanoa, että tämä on varmasti yksi koko vuoden parhaimmista kosmetiikkatuotteista. Tykkään siis hurjasti!

Kesäpäivien öljy-suosikkini on ollut porkkanaöljy, josta on ollut käytössä tämä monipuoliseksi kehuttu Frantsilan Kehäkukka-Porkkana-öljy. Runsaasti beetakaroteenia sisältävä öljy suojaa ihoa kevyesti auringolta ja edistää rusketusta. Luomulaatuisen kehäkukan ainesosat taas uudistavat ja rauhoittavat ihoa. Sopii siis erinomaisesti käytettäväksi sekä aamuin, että illoin, ennen ja jälkeen auringon. Erinomainen valinta ihon kesälomatuotteeksi 🙂

Tiedätte, että olen aivan hulluna kaikenlaisiin balsameihin ja monitoimivoiteisiin! Viimeisimpänä olen käyttänyt FLOW Cosmeticsin Tyrnipalsamia, joka toimii tehohoitona rohtuneelle ja kuivalle iholle esimerkiksi kynsinauhoille tai huulille. Tämä soveltuu kuulemma käytettäväksi myös hiusten huonokuntoisille latvoille! Voisipa siis toimia vaikkapa auringossa kärsineen latvan kosteutukseen ja suojaan.

Organic Shopin tuotteet ovat nousseet aivan suosikeikseni. Sarjan luonnonkosmetiikka on nimittäin toimivaa ja äärimmäisen edullista. Useimpien tuotteiden hinnat pyörivät alle 5 eurossa. Omia lemppareitani ovat erityisesti vartalotuotteet, kuten kuorinnat. Tällä hetkellä on käytössäni Organic Raspberry & Sugar Body Scrub, joka tuoksuu ihanalta ja hoitaa hommansa vartalokuorintana.

Kesällä ovat face mistit aivan parhaita! Madaran Infinity Mist- kasvosuihke ylläpitää ihon kosteustasapainoa, virkistää ja suojaa ympäristön rasitteilta. Kun en jaksa tehdä aamulla 7 skin methodia, suihkin tätä vedellä huuhdelluille kasvoille tai käytän virkistykseen keskellä päivää tuomaan kasvoille lisäkosteutusta.

Olen jo jonkin aikaa käyttänyt oikeastaan vain luonnollisia dödöjä ja täytyy todeta, että näidenkin suhteen on jo aivan vuoden aikana menty eteenpäin suurin harppauksin. Ensimmäiset aikanaan testaamani luonnonkosmetiikan deodorantit aiheuttivat minulle joko ihoärsytystä tai eivät pitäneet ollenkaan. Markkinoille on tullut useita hyviä tuotteita, joista nyt viimeisimpänä olen kokeillut We Love The Planetin luonnonmukaisia tuotteita, joita voin ehdottomasti suositella. Tuotteet ovat täysin alumiinittomia, luonnonmukaisia ja nopeasti imeytyviä. Näitä löytyy sekä stickinä, että voidemaisena. Ovat muuten juuri parhaillaan -20% alessa Pur-kaupalla.

Weledan Skin Food Light taas soveltuu perinteisestä Skin Food-voiteesta kevyempänä versiona erityisesti kesään. Skin Food on yksi vakiotuotteistani esimerkiksi reissussa kun iho kaipaa reippaasti kosteutusta. Itse käytän voidetta sekä kasvoille, että vartalon kuiville kohdille.

Lopetin varsinaisten hajuvesien käytön jo vuosia sitten ja sen jälkeen olen käyttänyt niitä todella satunnaisesti. Kun ei ole tottunut vahvojen tuoksujen käyttöön, tuntuvat ne todella voimakkailta sitten sen kerran kun sattuu laittamaan. Kevyempiä vartalotuoksuja käytän satunnaisesti silloin kun lähden jonnekin, mutta olen yhä enemmän käyttänyt tuoksuina eteeristen öljyjen sekoituksia, joiden tuoksutkin ovat luonnollisempia moneen hajuveteen verrattuna. Yksi kesän suosikeistani on Frantsilan Aura-parfyymiöljy, jonka tuoksu on aivan ihana! Aromaattisten öljyjen sekoitus kirkastaa mielialaa ja vahvistaa läsnäoloa. Tuoksuina tässä on ruusua, maariantuoksuheinää, japaninsypressiä ja seetripuuta yhdistettynä geipin, sekä limen vivahteisiin.

 

Onko joku näistä jo löytänyt teidän kylppärin hyllyynne?

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.